kolay gelsn cicim sana senınkide demek benımki gibi kaçıyor
kolay gelsın tatlımmmmmmmmmmmmm
yok cicim o sarı kafanın tersini bulursam yayınlarım mutlakaa...
kolay gelsin sanaaa...
Mail atıyorum datlummm..
Mail atıyorum datlummm..
kuzum açılmasında sorun var bilgiler birbirine karışmış gibi duruyooo düzenleme yapacam mecburen...
excel formatında olduğu için sıkıntı oluyooo...
word de olmaz şimdi onunla ilgileniyorum...
ellerin dert görmesin bi de benim için yoruldunn...
karışmamış haliyle ben duruyorr..excel hangi sürüm de bakem bana..
bende excel yokmuş ki yeni farkettim...word varmış...
çıktı alacağın yerde vardır mutlaka ama 2010 sürüm benimm..Ama word daha iyi dersen öyle yapıyim..Baktınmı word haline..
tamam kuzummm..Wordde beğenndin yanee
canlarım kotuyum
1 gıbı pembe bır leke geldı sonra kırmızıya dondu ve saat 5 ekadar vc den cıkamadım tabı o arada doktoru aradınm pazartesıye kadar takıp et dedı adet degıl baska bısyedır dedı sonra 5 ten sonra uyudum ıste 7 gıbı kaldtım yemek jel derken allaha sukur kesıldı ama ne yalaan dıyım umıdımızı yetırdık.....
sebep tabıkide beya bı kanamama oldu cunku kaynananmın dokt. aradım oda enfeksıyondur dedı atesını bak coksa acıle gıt dedı ama 37.2 ates.... usume hatta tıtreme gelıyordu beya kotuydum ve yanama yapıyor kanama olurken parca fln da geldı artık hayırlsıı dıyeleım napalım.....
Canım üzülme ne olurr..Daha transferin çok yeni..İnş durum senin aklındaki kötü şey değildir..Hayırlısı ne ise o olsun bitanem
Neyse cıkıyom uzanayım bıraz .....
canlarım kotuyum
1 gıbı pembe bır leke geldı sonra kırmızıya dondu ve saat 5 ekadar vc den cıkamadım tabı o arada doktoru aradınm pazartesıye kadar takıp et dedı adet degıl baska bısyedır dedı sonra 5 ten sonra uyudum ıste 7 gıbı kaldtım yemek jel derken allaha sukur kesıldı ama ne yalaan dıyım umıdımızı yetırdık.....
sebep tabıkide beya bı kanamama oldu cunku kaynananmın dokt. aradım oda enfeksıyondur dedı atesını bak coksa acıle gıt dedı ama 37.2 ates.... usume hatta tıtreme gelıyordu beya kotuydum ve yanama yapıyor kanama olurken parca fln da geldı artık hayırlsıı dıyeleım napalım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?