Tüp Bebek Günlüğümüz !

canıııııımmmmm benimmm...
ilk kez böyle bişey duydum..çok geçmiş olsun...
ne diyeceğimi bilemedim mesajına kötüyüm diye başlamışsın devanımı okumadan içim bi tuhaf oldu
inşallah kötü bişey değildir...

cnm bnm dur hemen panikleme..kötü düşünme sakın..belkide başka birşeydin içini ferah tut cnm bnm...

E.günal sen nasılsın canım bi sorun yoktur inşallah....

valla topiğe girene kadar iyiydim canım ecrin üzülmüş bende ondan etkilendim şu an ve modum düştü...
onun dışında bi sorun yok çok şükür kırmızılar 3 gündür her an gelecekmiş gibi korkuttu ama henüz yok...bundan sonra olsada bişi olmaz...
sende gezentiymişsin bugün...benim en sevdiğim ekiple kaynana ve tayfası

Cnm bnm hayrli olsun bebeklerin olucak bk sakın stres yapma kendine ve biliyorsun ben de ilk lekelenme sonra ciddi kanama yasadım insallh bebeklerin seninle kalicak sen Güzelce dinlen ve ateş takip et önemli olan ateş hatta minoset varsa iç Dr la görüşüp bnm 37.4te Dr biraz ateş var dedi minoset içirdi grip geçirdiğimde bebeklerin seninle ümitsizlik yok konus onlarla yaramazlık yapmasınlar dönüşmesinler içeride onlar yapıyor bu kanamayı kurcalamadn anneleri uyusunlar büyüsünler

bugün bebiş sevesim var diye girdim topiğe..Aman aman Allah korusun bebiş bekleyen güzel annemiz ümitsizlik yok kanaması devam ederken aylarca bebeğiyle beraber sabredip hala bebişi onunla olan bir hamilemiz vardı..Adını hatırlayamadım inşaallah onun gibidir durumu üzülmek yok bebişleri üzmüyoruz değil mi...

cnm sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyorum...
evde yatıp dinleniyorum..sen nasılsın minişin nasıl???

Cnm bnm hadi bakalım hayrlisi olsun olucak insallh olucak stres yapma konus bol bol bebeginle biz şükür Rabbime iyimiz cnm ama benimki beni tırmanıyor galiba sancılarım var ince aksam esim ve arkadaşı mac izlerken beni bayiltti resmen minis 2saat ,,uyandırdı esim 21 30 da dövecektim kalkınca adamı sinirlendim uyanincakorktu ilk defa benden kocam bizde durum aynı insallh sendn de guzel hbr alıcaz bn inanıyorum

hoşgeldin şekerim...

hoşbuldum e.gunalım...

cnm bnm yaa..seninki hareketli olacak belli maşallahhhhhhuyutmayacak sizi gecelerce benden demesiiii

bnm dün 12. günümdü 11 çıktı pazartesi tekrarlanacak çok ümitli değilim ama belki bir mucize olurr

iyiyim canım canım çok şükür eşimde iyi artık iyleşti 3 ay sonra mucize olmasını bekliyoruz degerler artsın inşallah .......sende iyisindir inşallah

İnsallh cnm bnm kuzenin eşi bu ameliyatı oldu ve 4.ayinda bizim kiz hamile kaldı insallhseninde mucizen tedavisiz gelir cnm ama çok takılma sonuçta olucak cnm bn inaniyrumki biz hepimiz anne olucaz biz de iyiyiz cnm şükür hafifsanci vebulanti dısında

test gününü beklerkenki günlerin geldi aklıma o zaman da böyleydinnnn deliiiii....

canım sorma ya maf oldum bügün sabah 11 de çıktık akşam 7 30 eve geldik bu nedir böle ya senin gelinin marifetli benim ki çok temiz herkez gelinini övüyo ama gelinlerin hepsi hamilenapıyım ya ALLAH verirse olucak üzül üzül kendimi maf ettim üzülmek yok artık ...

ay ne fena bir durum demek gelinlerin hepsi hamile..kaynananda özelliklemi o ortama sokuyor seni...valla doldurmuş gaz vermiş gibi olmayayım ama ayıp yani...seni üzebileceğini düşünemiyormu...çok kızıyorum çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…