canlarım kotuyum
1 gıbı pembe bır leke geldı sonra kırmızıya dondu ve saat 5 ekadar vc den cıkamadım tabı o arada doktoru aradınm pazartesıye kadar takıp et dedı adet degıl baska bısyedır dedı sonra 5 ten sonra uyudum ıste 7 gıbı kaldtım yemek jel derken allaha sukur kesıldı ama ne yalaan dıyım umıdımızı yetırdık.....
sebep tabıkide beya bı kanamama oldu cunku kaynananmın dokt. aradım oda enfeksıyondur dedı atesını bak coksa acıle gıt dedı ama 37.2 ates.... usume hatta tıtreme gelıyordu beya kotuydum ve yanama yapıyor kanama olurken parca fln da geldı artık hayırlsıı dıyeleım napalım.....
canlarım kotuyum
1 gıbı pembe bır leke geldı sonra kırmızıya dondu ve saat 5 ekadar vc den cıkamadım tabı o arada doktoru aradınm pazartesıye kadar takıp et dedı adet degıl baska bısyedır dedı sonra 5 ten sonra uyudum ıste 7 gıbı kaldtım yemek jel derken allaha sukur kesıldı ama ne yalaan dıyım umıdımızı yetırdık.....
sebep tabıkide beya bı kanamama oldu cunku kaynananmın dokt. aradım oda enfeksıyondur dedı atesını bak coksa acıle gıt dedı ama 37.2 ates.... usume hatta tıtreme gelıyordu beya kotuydum ve yanama yapıyor kanama olurken parca fln da geldı artık hayırlsıı dıyeleım napalım.....
E.günal sen nasılsın canım bi sorun yoktur inşallah....
canlarım kotuyum
kızlaaaarrr merhaba buaradaaaaa
Slm cnm nasılsın
E.günal sen nasılsın canım bi sorun yoktur inşallah....
kızlaaaarrr merhaba buaradaaaaa
cnm sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyorum...
evde yatıp dinleniyorum..sen nasılsın minişin nasıl???
Slm fundaonr cm nasılsın cnm esın iyi artık dimi
hoşgeldin şekerim...
Cnm bnm hadi bakalım hayrlisi olsun olucak insallh olucak stres yapma konus bol bol bebeginlebiz şükür Rabbime iyimiz cnm ama benimki beni tırmanıyor galiba sancılarım var ince aksam esim ve arkadaşı mac izlerken beni bayiltti resmen minis 2saat ,,uyandırdı esim 21 30 da dövecektim kalkınca adamı sinirlendim uyaninca korktu ilk defa benden kocam bizde durum aynı insallh sendn de guzel hbr alıcaz bn inanıyorum
iyiyim canım canım çok şükür eşimde iyi artık iyleşti 3 ay sonra mucize olmasını bekliyoruz degerler artsın inşallah .......sende iyisindir inşallah
iyiyim canım canım çok şükür eşimde iyi artık iyleşti 3 ay sonra mucize olmasını bekliyoruz degerler artsın inşallah .......sende iyisindir inşallah
valla topiğe girene kadar iyiydim canım ecrin üzülmüş bende ondan etkilendim şu an ve modum düştü...
onun dışında bi sorun yok çok şükür kırmızılar 3 gündür her an gelecekmiş gibi korkuttu ama henüz yok...bundan sonra olsada bişi olmaz...
sende gezentiymişsin bugün...benim en sevdiğim ekiple kaynana ve tayfası
olur tatlım allahımın izniyle sen ferah tut içiniiii
canım sorma ya maf oldum bügün sabah 11 de çıktık akşam 7 30 eve geldik bu nedir böle ya senin gelinin marifetli benim ki çok temiz herkez gelinini övüyo ama gelinlerin hepsi hamilenapıyım ya ALLAH verirse olucak üzül üzül kendimi maf ettim üzülmek yok artık ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?