Tüp Bebek Günlüğümüz !

kuzum seni gurubumuza da ekledim..kızları oradan görebilirsin...

Şekerim anlayışsız kaynnadan bol bişey yok topic te
ben kaynanmın ne düşündüğüyle de ne de söylediğiyle ilgiliherşeyi kafaya takmamaya başlayalı onlar üzerime düşüyor ağızlarından çıkanı ölçüp tartıp öyle konuşuyorlar...hiçbir sosyal ortamıma katmıyorum ne kaynana ne de görümce kuzenlerime yeğenlerime yalnız gidiyorum üzülmek yerine kaıtsız kalmayı ve gitmek istemediğimi, söylüyorum..seni kabul eden zaten gelinimin karakteri bu der ve kabul eder.
ki benim ki eltim için böyle söyler asla art niyet aramaz asla şikayet etmez..ben anne deyip saygıda kusur etmemeye çalıştıkça altında öküz bile aradılar...
akıllandım ama geç akıllandım...ders oldu bana..sende takma kafana içinde de bişey bırakma geç karşılarına söyle..bir küser iki küser bakar ki kocan da oralı olmuyor sana kızmıyor mecbur kabullencek huyuna gitmeye çalışacak..

hasretine dayanamadımm..koca engeline ragmen seninle konusmadan duramadımm

ah canım benimmmm ben ne desemde duygularımı dile getirsem şimdiii...
olmadı benim resimlerim var ya onlardan yardım alayımmm
Rabbim sana çifter çifter bebe nasip etsin inşallahhhh...
Eki Görüntüle 359831 seni yakalarsam yirimmmmm...
çok tatlılar

bebeyim çok dogru söylemişsin hiçbirzaman kalplerini kırmadım öyle bi yapımda yok zaten ama artık yoruldum gercekten kendimi yıpratmaya başladım ama biraz daha böyle devam edrese günah benden gidecek...

Rica eder,mm datlummm..Sen mutlu ol yeterkiiii

valla sayende halletim onun için mutlu oldum daaaa...ohss den dolayı hastaneye yattığım gece alınan kan değerlerimi gece 2 lerde 3 lerde o sonuçları gördüm içlendim dertlendim bi tuhaf oldum...offfff of...

ayyy ben anladımm senin bana karşı olan hislerini yaa
bunlar çok güzeller walla bayıldımm hepsine bende sana yapmak isterdim ama benimm yok kiii

ben kaçar kızlar gerçe çok fazla muhabbete dahil olamadım ama yarın dersim var yatmam gerek.hepinize iyi geceler datlu rüyalar....

sagol kuzum benim bende seni gördüm bütün resimlerede köpeyimle tavşanımıda gördün mü

ay niye güldün kız resimlerim komikmiydiiii
eveeettt gördüm köpişinle tavşanını zaten bi onları gördüm diyebiliriz maşallah resim koymaya üşenmişsin...bende kendimi tembel sanıyodum bu konuda...kız sen nerelisun...

ayyy ben anladımm senin bana karşı olan hislerini yaa
bunlar çok güzeller walla bayıldımm hepsine bende sana yapmak isterdim ama benimm yok kiii

ne anladın de bakiimmmmm
yok olmaz ben sana yaparım sen bana yapmaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…