bebeğim teşekkürler..emeğine sağlık...
sorunsuz bi şekilde word de görünüyor bilgiler...
hasretine dayanamadımm..koca engeline ragmen seninle konusmadan duramadımm
Şekerim anlayışsız kaynnadan bol bişey yok topic te
ben kaynanmın ne düşündüğüyle de ne de söylediğiyle ilgiliherşeyi kafaya takmamaya başlayalı onlar üzerime düşüyor ağızlarından çıkanı ölçüp tartıp öyle konuşuyorlar...hiçbir sosyal ortamıma katmıyorum ne kaynana ne de görümce kuzenlerime yeğenlerime yalnız gidiyorum üzülmek yerine kaıtsız kalmayı ve gitmek istemediğimi, söylüyorum..seni kabul eden zaten gelinimin karakteri bu der ve kabul eder.
ki benim ki eltim için böyle söyler asla art niyet aramaz asla şikayet etmez..ben anne deyip saygıda kusur etmemeye çalıştıkça altında öküz bile aradılar...
akıllandım ama geç akıllandım...ders oldu bana..sende takma kafana içinde de bişey bırakma geç karşılarına söyle..bir küser iki küser bakar ki kocan da oralı olmuyor sana kızmıyor mecbur kabullencek huyuna gitmeye çalışacak..
inşallah gecek tatlım hepimizin tüm sıkıntıları geçek dediyin gibi konuşmak lazım işte ben kırmamak için konuşmuyorum ama üzülen ben oluyorum sanırım...
kuzum seni gurubumuza da ekledim..kızları oradan görebilirsin...
yok artık diyorum...gerçekten fena olmuş...
ne deyim sana pahalıya mal oldu misafir işi...
diğer durumu ne yaptınız..bi sorun oldumu??
ekşınnnn....
Rica eder,mm datlummm..Sen mutlu ol yeterkiiii
ah canım benimmmm ben ne desemde duygularımı dile getirsem şimdiii...
olmadı benim resimlerim var ya onlardan yardım alayımmm
Eki Görüntüle 359829 Rabbim sana çifter çifter bebe nasip etsin inşallahhhh...
Eki Görüntüle 359831 seni yakalarsam yirimmmmm...
Eki Görüntüle 359833 çok tatlılar Eki Görüntüle 359830
yokkkk be arkadaşım asayiş ber kemal :))) kaçarmı ekşınnnnn :)
ayy gitti desene iphone bu misafir sana her yöndn pahalıya patladı walllaekşınn durumları nasıl?
aminn canımm işşallahh...
saol canımm 19 fazla olur eet ama 3 tane falan ii olur walla
canım geçmiş olsun ama umarım bebişlerin seninledir...başka bi sebetendir bu kanama...işşallah herşey yoluna girer..
ekşınnn tamamdır bebeğimm :)))) halletttimmmm biraz sıkıntlı oldu tabeeeeebu işler zor işlerrr vallahiii olsada bebek ara versek acıkkk :)))
sagol kuzum benim bende seni gördüm bütün resimleredeköpeyimle tavşanımıda gördün mü
ayyy ben anladımm senin bana karşı olan hislerini yaa
bunlar çok güzeller walla bayıldımm hepsine bende sana yapmak isterdim ama benimm yok kiii
ben nasıl görücem seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?