• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Napıyosun tatlımm..Göbüşş büyümeye devam ediyorrmuu??

hemde nasıllllll...... dün kocişle biraz eğlenelim diye dışarı çıktık.. yemek yedik ve sakarya ya gittik oturduğumuz mekanda da habire bişeyler atıştırdık çıktık gece 12 yi geçiyodu çıktık başladık açık mac donalts aramaya:))))) bulamadık bendeki suratı görmen lazım:20::20::20::20::20::20: sonra kumpire razı oldum.... düşün bide toktum:))))))))

hemde nasıllllll...... dün kocişle biraz eğlenelim diye dışarı çıktık.. yemek yedik ve sakarya ya gittik oturduğumuz mekanda da habire bişeyler atıştırdık çıktık gece 12 yi geçiyodu çıktık başladık açık mac donalts aramaya:))))) bulamadık bendeki suratı görmen lazım:20::20::20::20::20::20: sonra kumpire razı oldum.... düşün bide toktum:))))))))

Oooo maşallahhh kısssssss..Bebiş çok acıkıyor demekki annesiii:9::9::9::9:

sana şimdi nasıl özendim yaa:43::43::43::43:
keşke bende senın gibi yiyebilsem iştahım açık olsa :56:
afiyet bal şeker olsun

ben en iyisi 12 yi bekleyim. çünkü olumsuz olur yada düşük çıkarsa çok canım sıkılabilir:50::50:. bende alıştıram mı olumsuzsa eğer demiştim.şok yaşamak perişan olmaktanda korkuyorum:53:
belirti varmıydı canım sendehiç? neler vardı anlatırmısın rica etsem?:77:

papatyacım ben ağır ohss atlattım transferden önce tabi transferden sonrada şişlik ağrılar cok fazlaydı o yüzden sana belirtim suydu diyemem.bence sende o kadar dinleme kendini netteki oyunlara vur kendini ben onlarla vakit gecirdim sende vakti gecirmeye bak....hatta zuma oyununu tavsiye edrim:)

pikoluyum esimde sperm azlığı vardı sat 29 ekim 27 mart ayrıntılı ultrason günümüz cumartesi 4 lü tarama test sonuçlarımızı alıcaz.ikiside topikcan..

Oooo maşallahhh kısssssss..Bebiş çok acıkıyor demekki annesiii:9::9::9::9:
kardeşim dalga geçiyo.. yıllarca yememenin acısı çıkıyo diye....
sana şimdi nasıl özendim yaa:43::43::43::43:
keşke bende senın gibi yiyebilsem iştahım açık olsa :56:
afiyet bal şeker olsun

sağol canım... inşallah senin de iştahın açılır... ben normalde çok az yiyen biri olduğum için en büyük korkum buydu ya iştahım açılmaz da yiyemessem bu çocuk nasıl beslenir diye endişeleniyodum.. ama hamile kalınca 180 derece değiştim ve mütemadiyen ne yesem diye düşünüyorum:)))))

sağol canım... inşallah senin de iştahın açılır... ben normalde çok az yiyen biri olduğum için en büyük korkum buydu ya iştahım açılmaz da yiyemessem bu çocuk nasıl beslenir diye endişeleniyodum.. ama hamile kalınca 180 derece değiştim ve mütemadiyen ne yesem diye düşünüyorum:)))))

Ah cnm bnm bende senin gibiydim şimdi disko oldum ama son zamanlarda Benm mide bulantım oldu çok yemiyorum artık ama yinede 6kilo aldım 3ayda

biran önce iştahım açılsa iyi olur 17 haftalık olduk mecburu yiyorum herşeyi canım isteyerek birşey yiyemiyorum:43::43:
arkadaşım iştah açıcı bitkisel ilaç önerdi onada doktoru önermiş ama cesaret edipte içemiyorum

Ama sen varya şimdi okudum tam dayaklik olmussun kızım mac yenilirmi Allah Allah sana Dr un dondurulmuş gıda Fast Food yeme demedimi ayol ben pizza bile yemiyorum ki cnm çok istiyor hamburgerden uzak dur ki o markalardan :4::4:

kız başkent deyince sen anakaralımıydın ben nasıl atlamışım onu memleketim yurdum insanı neresindesin ankaranın ben beypazarlıyım:)

biran önce iştahım açılsa iyi olur 17 haftalık olduk mecburu yiyorum herşeyi canım isteyerek birşey yiyemiyorum:43::43:
arkadaşım iştah açıcı bitkisel ilaç önerdi onada doktoru önermiş ama cesaret edipte içemiyorum

lotuscum yiyemiyorum die canını sıkmana gerek yok bende yiyemiyodum hatta beslenmicekler die acım büyükdü derin bir araştırma yaptım kuruyemiş fındık ve badem özellikle susam, susamlı simit cubuk ne bulursan, hurma,cezerye hem ceviz bebeğin geilşimi için çok ii hemde pekmezden yapıldığı için kan yapıo bebeğin kan dolaşımı bu haftalarda hızlandığı için daha ii kilo alıyo ve balık sürekli bunları yiyorum iki bebek beslediğim halde su anda 1 hafta önden gidiyoruz aklında olsun denemelisin

Ah cnm bnm bende senin gibiydim şimdi disko oldum ama son zamanlarda Benm mide bulantım oldu çok yemiyorum artık ama yinede 6kilo aldım 3ayda
ben 10 kiloyu devirdim kasımdan beri:))))))

canım ben omega3 kapsüllerinden alıyorum onunda iştah açtığı söyleniyo.. bide ben hala folik ve vitaminde kullanıyorum.
Ama sen varya şimdi okudum tam dayaklik olmussun kızım mac yenilirmi Allah Allah sana Dr un dondurulmuş gıda Fast Food yeme demedimi ayol ben pizza bile yemiyorum ki cnm çok istiyor hamburgerden uzak dur ki o markalardan :4::4:

çoktandır yemiyodum ama dün dayanamadım gerçi açık mac bulamadık ötekileride ben sevmiyom. fasfood dan ziyade kebaplarla aram çok iyi.. eşim diyoki senin içinde bi canavar varmış da yıllardır uyuyomuş:))))) bide deli gibi peynir tüketiyorum gece 11 gibi peynir tabağı hazırlıyo eşim bide yeşillik havuç salatalık tabağı bol limonlu onu yiyorum ay ben iyice midesiz bi obez oldum acayip şeyler yiyorum.....:52::52::52::52::52::52::52::52:

ben geldimmmm :) dayanamadım erken gıttım doktora bıcırığım artık %100 erkek :) yani bir oğlum olcak veee kendisi 101 gr :) 14cm civarı darısı isteyen herkese saglıkla haftayada dörtlü test yaptırmaya gidicez 10 martta :)
Cnm Rabbim kucağına almayı da nasip etsin insallh darısı bütün hepimizin basına insallh Rabbim isteyen herkese versin evlat tebrik erim maşallah :nazar:
vay vay vay süpperrrr bağlamışsın olayıııı...tabii daha ne isterim kiiii:16:
milstone msn adresinden görmüş kendisini ...ben konuştum sesini duydum gülyüzünü görmedim henüz...

sorma fena oldu nasıl atladım bu durumu kendime yakıştıramadım diyodum ki ekinin yukarıdaki (bknz.yukarı:9:) mesajını okuyunca iyikide işi maddiyata dökmemişim dedim:9:
Ay utandım ben de sevgi olayını okuyunca way be süper damardan girmiş ekinim sana neyse ben de kahvaltıya ok derim bende ona reyhanda pasta ismarlarim bebegiyle kardesime gel cicim ben sana kahvaltı hazırlarım kıyamam ben sana sen yazın geçerken uğra bak sana neler hazırlıcam ben
teşekkürederim 10.günümde baktırsam mı sizce:18::18:

cnm hayrli olsun ben 10.gun kanda baktirdim ve çıktı sakın idrar test yapma ok misen 9.gun yaptım çıkmadı

kız başkent deyince sen anakaralımıydın ben nasıl atlamışım onu memleketim yurdum insanı neresindesin ankaranın ben beypazarlıyım:)

geçmişte o kadar şey paylaştık memleketlerimizi unutmuşmuyuzzz:9:
ben elvanket-etimesguttayım canım...
beypazarını bilirim...gidip gezmişliğim var...pikniğe falan giderdik..

Back
X