Cnm Rabbim kucağına almayı da nasip etsin insallh darısı bütün hepimizin basına insallh Rabbim isteyen herkese versin evlat tebrik erim maşallah
Ay utandım ben de sevgi olayını okuyunca way be süper damardan girmiş ekinim sana neyse ben de kahvaltıya ok derim bende ona reyhanda pasta ismarlarim bebegiyle kardesime gel cicim ben sana kahvaltı hazırlarım kıyamam ben sana sen yazın geçerken uğra bak sana neler hazırlıcam ben
gelmemiş kırmızılar.....
ben 10 kiloyu devirdim kasımdan beri:))))))
canım ben omega3 kapsüllerinden alıyorum onunda iştah açtığı söyleniyo.. bide ben hala folik ve vitaminde kullanıyorum.
çoktandır yemiyodum ama dün dayanamadım gerçi açık mac bulamadık ötekileride ben sevmiyom. fasfood dan ziyade kebaplarla aram çok iyi.. eşim diyoki senin içinde bi canavar varmış da yıllardır uyuyomuş:))))) bide deli gibi peynir tüketiyorum gece 11 gibi peynir tabağı hazırlıyo eşim bide yeşillik havuç salatalık tabağı bol limonlu onu yiyorum ay ben iyice midesiz bi obez oldum acayip şeyler yiyorum.....
merhaba arkadaşlar 5-10 gün önce eklemiştiniz beni de listeye tedaiye başlamıştım artık sona doğru geri sayımdayım dün son kontrolüme de gittim ve dün gece 11 de çatlatma iğnemi oldum yarın yumurtalarım toplanıyor 4 yumurrtam görünüyo 2si büyük iyi durumda 2side orta dedi bakalım yarın tümü güzel cevap versin hepsi işe yarasın inşallah mutluyum heyecanlıyımbebişim gelecek diyorum az kaldı diyorum sizlerle paylaşıym istedim
hayırlı olsun canım.... inşallah meleğin sıkı sıkı tutunur sana....
merhaba arkadaşlar 5-10 gün önce eklemiştiniz beni de listeye tedaiye başlamıştım artık sona doğru geri sayımdayım dün son kontrolüme de gittim ve dün gece 11 de çatlatma iğnemi oldum yarın yumurtalarım toplanıyor 4 yumurrtam görünüyo 2si büyük iyi durumda 2side orta dedi bakalım yarın tümü güzel cevap versin hepsi işe yarasın inşallah mutluyum heyecanlıyımbebişim gelecek diyorum az kaldı diyorum sizlerle paylaşıym istedim
Cnm beni attı yine sayfa yaa gicik oldum tam gönderilmem hop sayfa dısı anlamadım neden oluyor sen yone de bilmediğin yerden yemek yeme heleki fast Food yeme bide Dr bize artık kanka değilsiniz serbest ama benim tanıdığım hastam seni yanına hayatta yanaştirmaz dedi ben koptum çıkınca esim dediki bilse adam sen beni kovalıyorsunAy utandım walla ben de Ekim'de ilk tedaviden bu yana 58 le başladım 64 oldum şimdi ben de neler istiyorum ama tutuyorum kendimi yatmak beni bitirdi Cook kilo aldim
ayyyy tişikkür iderimmmmm...gidecek bir sürü kapım olduuuuu...
çok şey isterim ona göre açık büfe yap bana anca gözüm doyar...bunu okuyan beniii obez sanıcak...ama ben 49 kiloyummm...
evet canım henüz teşrif etmediler...
anlamadım valla 4 gün oldu her an olacakmış gibi hissediyorum ama olmuyorum...tüp ten sonra bi tuhaf oldu vücudum...eskiden 2 gün önceden belli ederdi ve hemen olurdum..geç olsun önemli değil belkide daha iyi olur hulusicim önceden görmüş olur ve durumumu detaylı anlatmış olurum gittiğim gün apar topar iğnelere başlamamış olurum...
hayırlı olsun canım...yolun yarısına gelmişsin...yarın topik epey hareketli olacak...rabbim yardımcın olsun sorunsuz atlat inşallah...
ayyyy tişikkür iderimmmmm...gidecek bir sürü kapım olduuuuu...
çok şey isterim ona göre açık büfe yap bana anca gözüm doyar...bunu okuyan beniii obez sanıcak...ama ben 49 kiloyummm...
evet canım henüz teşrif etmediler...
anlamadım valla 4 gün oldu her an olacakmış gibi hissediyorum ama olmuyorum...tüp ten sonra bi tuhaf oldu vücudum...eskiden 2 gün önceden belli ederdi ve hemen olurdum..geç olsun önemli değil belkide daha iyi olur hulusicim önceden görmüş olur ve durumumu detaylı anlatmış olurum gittiğim gün apar topar iğnelere başlamamış olurum...
Canım beni diğer topiklerden hatırlarsın belkii.İnan çok sevindimm.İnş hepsi 1. kalite embriyo olurlarr.Sen bana umut oluyosunn...İnş. senden en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırızz..
canım hatırlıyorum tabi inşallah ikimizinde olacak sonunda sen dualarımda varsın senle durumumu ben de benzetiyorum onun için güzel şeyler olacak bizlere de bu sefer
benide habire sayfadan atıyodı ama güldenin önerisiyle topiğe girerken beni hatırla kutucuğunu işaretledim galiba artık atılmıyorum:)))))))) kankalık durumun çok hoş:))))))))) bizde bozuyoz kankalığı aradatabi eskisi kadar sık değil:)))))
Canım beni diğer topiklerden hatırlarsın belkii.İnan çok sevindimm.İnş hepsi 1. kalite embriyo olurlarr.Sen bana umut oluyosunn...İnş. senden en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırızz..
Cnm sen bir gel de ben seni koye götürürüm bahçeye kahvaltıya ayıp ettin neler yaptırırım sana ay ne guzel yaa maşallah sana sen çok disko hır anne olmicaksin ne guzel oh citir hamile olacaksın kocan şanslı walla benim ki guzel oldun ama dikkt et yaz geliyor vücudun su tutarsa şişersin aman haDiyor bana sevindim bir kardeşimiz citir kalicak
yaaa evet teşekkür ederimgeldim yolun yarısına nihayet güzel bi duygu ben takip edemiyom hem hızlı da ilerliyo varmı başka yarın toplanacak arkadaşlar hepimiz icin herşey güzel gitsin inşallah
büyük ihtimalle stresten gelmedi... çok kastın kendini gelicek diye... yarın hayırlısıyla başlıyosun tedavine....
Seninle kaç zamandırrr rastlaşamıyoruzzz,koyu bir muhabbete giremiyoruzzzz ama inannn ben senii çok seviyorummmm ve hep okuyorum yazdıklarını sonradanda olsa...Haberdarım herşeyinden ve takipteyimm..
İnş İstanbula geldiğinde çokk kaynaşıp kaynatıcazz.Ve benn sana bende saklı olan bir özrümü ileticemm..Ama şunu bill senin o kadar güzel bir yüreğin ve sabrın var kii eminim Rabbim her şeyin en güzelini sana verecektir...
Şimdi neden böyle şeyleR yazdığımı merak edeceksin ama inan çookk erteledimm sana bunları yazmayıı..Kaba bir tabir gibi gelebilir ama son zamanlarda bunu çok kullanıyoruzzz;
ADAMIN DİBİSİNN SENN KARASUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU...
Seninle kaç zamandırrr rastlaşamıyoruzzz,koyu bir muhabbete giremiyoruzzzz ama inannn ben senii çok seviyorummmm ve hep okuyorum yazdıklarını sonradanda olsa...Haberdarım herşeyinden ve takipteyimm..
İnş İstanbula geldiğinde çokk kaynaşıp kaynatıcazz.Ve benn sana bende saklı olan bir özrümü ileticemm..Ama şunu bill senin o kadar güzel bir yüreğin ve sabrın var kii eminim Rabbim her şeyin en güzelini sana verecektir...
Şimdi neden böyle şeyleR yazdığımı merak edeceksin ama inan çookk erteledimm sana bunları yazmayıı..Kaba bir tabir gibi gelebilir ama son zamanlarda bunu çok kullanıyoruzzz;
ADAMIN DİBİSİNN SENN KARASUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?