selam kızlar..
buara yazamadım ama arada hamişleri opulaır takip edip çıkıyorum bide gizli üye gibi gözkebilirm benide atıyo site bende üşeniyom bazen şifreye falan

egunal yarın randevun değilmi?canım allah yardımcın olsun inş. herşey güzel olucak bukez anniş olucaksın hemde 49 kiloyla tedavide alırsan 51de olabilirsin
hayırlısı bakalım..ben 1haftadır fena hastaydım oyüzdende giremedim önce vucut kırgınlığım oldu sonra ağır sinüzit grip derken geçer gereksiz hap içmeyim
diye doktorada anca cuam gittim geçmeyince..aman bu kılş sıramı savayımda transfer sonrası olmayım inş. 1.tüpte feci grip oldumda

değerleri düşük olup artcaklar var galiba inşaallah sağlıkla artar..
can kendiliğndenmi kaldı?
bizim donmuş topiğindede arkdaş örnek veren olmuş ama bende şahidim azdı yokdedi durdu afedersin kıçımız yırtıldı değerlere takılma diye diye çünkü öyle
herkesin değeri farkılı geç döllenmede olabilri illa ilkgünmü tutucak rabbim geç ol demiştir...

canımda çok sıkkın hem donmuştan hemde face grubumuzdan bi arkdşaımız bebeğinin kalbi durmuş çok üzgüünüm inş. yanılıyodurlarda ama hem kıymetli
bebek olsun hem kaybet kendim yaşamış gibi oldum..yani risk kuacğaımıza alana kadar var..allah diğer hamişleirmizn bebekelrini korusun..

benden bukadar büüyklerin ellerinden küçükleirn gözleirnden öperim,bebişleirnden nanaklarndan..mektubuma son veririm..

burnum akıyo kaçıyım bariii