Ay çok komik bir haldeyiz yaa ay ay esime diyorum ki nasipte doğsun bebeğimiz sana 40gun sonra parti var kafama vurdu sabah yaa beni çıldırticksin sen evladım için 1yil yanaşmasın desin beklerim ben diyor birazcikta yüz verince ama usul usul yanaşıyorAy komik bir haldeyiz yani hepimiz desene ay ay midem yine kalktı biri sarımsak kavuruyor galiba bizim burda 30 daire varda aynı bina da kim ne yapsa kokusu karışıyor bogurucem ben
Ay cnm benim beni çok utandirdin şimdi sen ne özürü Allah askına olurum öyle şey oturup kahve içicez insallh seninle 15 indn sonra bir aksilik olmaz şa nasip şe ordayim hbr vericim sana evet biz seninle çok karşılaşmıyoruz özür de yok biz zama. Zaman hepimiz aslında yaşadıklarımızdan çok gergin haldeyiz bizi bizden başka kimse anlamaz canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallh hiç birimizi birbirimizin evlatlarına özendirmesin hepimizin yuvasına çifter çifter hayırlı ümmet olucak yavrular versin cnm benimin sende çok cici ve tatlisin
Ay cnm benim beni çok utandirdin şimdi sen ne özürü Allah askına olurum öyle şey oturup kahve içicez insallh seninle 15 indn sonra bir aksilik olmaz şa nasip şe ordayim hbr vericim sana evet biz seninle çok karşılaşmıyoruz özür de yok biz zama. Zaman hepimiz aslında yaşadıklarımızdan çok gergin haldeyiz bizi bizden başka kimse anlamaz canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallh hiç birimizi birbirimizin evlatlarına özendirmesin hepimizin yuvasına çifter çifter hayırlı ümmet olucak yavrular versin cnm benimin sende çok cici ve tatlisin
Her zamanki gibi vakur tavrınla benii dahada utanndırıyorsunn canım..Demek 15 inden sonra gelicekksinn..Havalarda düzelirr o zamana..Kaynatır kaynaşırızz ne güseeell..Yok yokk ben senin kadarr iyi düşünen ve mantıklı biri olamadığımdann kahrediyorum kendime ama napıyimm Allah güzel ahlak sabır versin banadaaa..(Bu arada annemde hep böyle dua eder bana)
Ben seni nelere götürürum cnm sen gel bir yeterli eniştesinde Benm koca kafalının yanına veririz İzmir gercekten guzel tabi Ankara'da ayrı bir guzel ben çok severim cnmm ben çıkıyorum aksam sonucum yine yanınıza namaz bekler beni sonrada annem le köpeğim öptüm hepinizi
egunal inşallah tedavin hayırla başlasın herşey yolunda gitsin mutluluklasonuçlansın
Bu arada kıslarr benimm uykucu beyimm halen uyuyorrr hayırr kaldırmayayım diyorum ama açlıktann ölürse diyede korkmaya başladımmEn iyisi ben çayı koyup kahvaltı hazırlamaya ışınlanayımm ..Size iyi sohbetler..Havada öyle güneşli kii kalkıp gezmeğe götürse benii ne güsel olucakkda nerdeee
cannlar ben geldimmm.
nasılız bakalım.bende durumlar aynı kociş hala hasta yatıo.bende ona bakıyom.
varmı yeni haberlerr
selam kızlar..
buara yazamadım ama arada hamişleri opulaır takip edip çıkıyorum bide gizli üye gibi gözkebilirm benide atıyo site bende üşeniyom bazen şifreye falan
egunal yarın randevun değilmi?canım allah yardımcın olsun inş. herşey güzel olucak bukez anniş olucaksın hemde 49 kiloyla tedavide alırsan 51de olabilirsin
hayırlısı bakalım..ben 1haftadır fena hastaydım oyüzdende giremedim önce vucut kırgınlığım oldu sonra ağır sinüzit grip derken geçer gereksiz hap içmeyim
diye doktorada anca cuam gittim geçmeyince..aman bu kılş sıramı savayımda transfer sonrası olmayım inş. 1.tüpte feci grip oldumda
değerleri düşük olup artcaklar var galiba inşaallah sağlıkla artar..
can kendiliğndenmi kaldı?
bizim donmuş topiğindede arkdaş örnek veren olmuş ama bende şahidim azdı yokdedi durdu afedersin kıçımız yırtıldı değerlere takılma diye diye çünkü öyle
herkesin değeri farkılı geç döllenmede olabilri illa ilkgünmü tutucak rabbim geç ol demiştir...
canımda çok sıkkın hem donmuştan hemde face grubumuzdan bi arkdşaımız bebeğinin kalbi durmuş çok üzgüünüm inş. yanılıyodurlarda ama hem kıymetli
bebek olsun hem kaybet kendim yaşamış gibi oldum..yani risk kuacğaımıza alana kadar var..allah diğer hamişleirmizn bebekelrini korusun..
benden bukadar büüyklerin ellerinden küçükleirn gözleirnden öperim,bebişleirnden nanaklarndan..mektubuma son veririm..burnum akıyo kaçıyım bariii
hoşgeldin canım cann...
hastamı bakıyon sen halaaa...
valla yarın ikimiz için önemli bi gün tabii diğer kızlarda var ama sana yazıyorum diye ikimiz için dedim...sen anne olacağını öğreneceksin bende anne aday adayı olmak için adım atacam inşallah...
geçmiş olsun kuzum...herkes bi hastalık evresi geçirdi bu ara sıra sanamı geldi...dediğin gibi yarın strat veriyorum inşallah...cann82 hatun kendiliğinden gebiş inşallah yarın resmilecek diye heyecanla bekliyorummm...
saol canım.ben hep kendime nazar veririm şu olmadı derim olurum.bikaç gün önce eşime maaşallah bu kış hasta olamdık biz dedim ve oldum.inşaallah bu kez
iyi geçecek görüşmende tedavinde.can için sevindim çok inşallah değeride güzel artmıştır mucizesi gelmiştir tedaviye gerek kalmadanhem sanada
küstüm okadar uzun mektuba iki satırmı yazılır heenapıyım yığıp yığıp yazıyorum bende böyle bir üyeyim
hoşgeldin canım cann...
hastamı bakıyon sen halaaa...
valla yarın ikimiz için önemli bi gün tabii diğer kızlarda var ama sana yazıyorum diye ikimiz için dedim...sen anne olacağını öğreneceksin bende anne aday adayı olmak için adım atacam inşallah...
geçmiş olsun kuzum...herkes bi hastalık evresi geçirdi bu ara sıra sanamı geldi...dediğin gibi yarın strat veriyorum inşallah...cann82 hatun kendiliğinden gebiş inşallah yarın resmilecek diye heyecanla bekliyorummm...
kız deliiiii ben bazen bi kaç yere birden yazıyorum face,msn ve topik o zaman hatlar karışıyoooo...şu anda öyle ondan az yazdım cicim...ne istiyon söyle yazayımsen zaten herşeyden haberdarmışsın işte...gizli gizli bizi röntgenliyomuşsunnnn...hem küsme bana
Eki Görüntüle 359949
canımm senin kırmızılar geldimi şimdiiii.anlamadım bennn.
hasta bakıyom hala canısı o ara ara uyuyo bende oturuyom öle.bi çorba yapcam şimdi içsin bakalım.
zaten maaşallahın var heryere yetişiyon hızır gülden...bişe istemiyom ne isteyim daha başka sevgini göndermişinseviyom takılıyom ulennnnn
evet canım çorba yapcam sonrada markete gitmem gerek...canımcım zaten normalde 28 gün hesabına göre yarın olmam gerekiyor ama kaç gündür kasıklarımdaki ağrı sebebiyle panik oldum acaba oluyormuyum diyeee...henüz gelen giden bişi yok ama her an olacakmışım gibi de bir durumdayım...ohhh sıcak sıcak içir çorbayı şifa olsu limonda sık tamamdır...
evet canım bazen 3 yere birden yazdığım oluyo bugünde akrabalara yakalandım onlarla yazışıyordum...sev beni takıl banaaaa
Eki Görüntüle 359959
evet canım çorba yapcam sonrada markete gitmem gerek...
canım bak yine söylüyorum bekleme gelmicek kırmızılarrrr.
İNŞALLAHHHHHHH GELMİŞTİR BEBİŞŞŞİNNN.
evet canım çorba yapcam sonrada markete gitmem gerek...
canım bak yine söylüyorum bekleme gelmicek kırmızılarrrr.
İNŞALLAHHHHHHH GELMİŞTİR BEBİŞŞŞİNNN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?