• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

cnm hayrli olsun ben 10.gun kanda baktirdim ve çıktı sakın idrar test yapma ok misen 9.gun yaptım çıkmadı

cvbın için çok teşekkürederim:16::16::16:.ben de 10.gün baktırma kararı aldım. kaç çıkmıştı değerin senin karasu??

yada baktıran kızlar 10.gün değerlerini bilenler de yazabilir mi?

Cnm Rabbim kucağına almayı da nasip etsin insallh darısı bütün hepimizin basına insallh Rabbim isteyen herkese versin evlat tebrik erim maşallah :nazar:

Ay utandım ben de sevgi olayını okuyunca way be süper damardan girmiş ekinim sana neyse ben de kahvaltıya ok derim bende ona reyhanda pasta ismarlarim bebegiyle kardesime gel cicim ben sana kahvaltı hazırlarım kıyamam ben sana sen yazın geçerken uğra bak sana neler hazırlıcam ben

cnm hayrli olsun ben 10.gun kanda baktirdim ve çıktı sakın idrar test yapma ok misen 9.gun yaptım çıkmadı

saol canım amin allahım herkese nasip etsin sen nasılsın bebiş nasıl

Gül'denim oldu galiba ara beni şimdi bekliyom

kuzum hala bulamıyorum seni topikteki kızları hemen buldum sende takılı kaldım ayol...face de sağ üst köşede ana sayfa diye bir başlık var onun yanndaki ok bas gizlilik ayarları diye bişi çıkacak oradan herekese açık kısmını seç ve değişikliği kaydet ...bu arada hotmail de davet ettim seni oradan kabul edersen bi de o şekilde face de denerim..

tedaviye basladın mı?

henüz adet olmadım ama yarın ilk randevum var bakalım doktorcum ne diyecek ona göre başlıyorummm..
bu arada mesajını gördüm kesinleşen topikcan ını yerim ben seni...artık gram hesabına geçmişsiniz...maşallah...

henüz adet olmadım ama yarın ilk randevum var bakalım doktorcum ne diyecek ona göre başlıyorummm..
bu arada mesajını gördüm kesinleşen topikcan ını yerim ben seni...artık gram hesabına geçmişsiniz...maşallah...

geçtik valla o 101gr bir sıpa ama annesi yiyorda yiyor 5kilo aldım simdiden :)
inş. hep güzel haberlerle gelirsin sonuda poztitifle sonuçlanır umarım :49:

Back
X