selocan benide ekleeeeeeeeeeeeeee
Nasıl. Oldunu bı bilsem hepinizi ekliycem ev temizledim yoruldum az snr spora gitcem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selocan benide ekleeeeeeeeeeeeeee
Nasıl. Oldunu bı bilsem hepinizi ekliycem ev temizledim yoruldum az snr spora gitcem
Nasıl açılıyor bilsem açacamkuzum gizli yapmışsın sen durumunu da ondan ekleyemiyoz seni...
cnm hayırlı olsun oğluşun..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallahhhh![]()
cnm hayrli olsun ben 10.gun kanda baktirdim ve çıktı sakın idrar test yapma ok misen 9.gun yaptım çıkmadı
cvbın için çok teşekkürederim.ben de 10.gün baktırma kararı aldım. kaç çıkmıştı değerin senin karasu??
yada baktıran kızlar 10.gün değerlerini bilenler de yazabilir mi?
Gül'denim oldu galiba ara beni şimdi bekliyom
Cnm Rabbim kucağına almayı da nasip etsin insallh darısı bütün hepimizin basına insallh Rabbim isteyen herkese versin evlat tebrik erim maşallah
Ay utandım ben de sevgi olayını okuyunca way be süper damardan girmiş ekinim sana neyse ben de kahvaltıya ok derim bende ona reyhanda pasta ismarlarim bebegiyle kardesime gel cicim ben sana kahvaltı hazırlarım kıyamam ben sana sen yazın geçerken uğra bak sana neler hazırlıcam ben
cnm hayrli olsun ben 10.gun kanda baktirdim ve çıktı sakın idrar test yapma ok misen 9.gun yaptım çıkmadı
adını sanını bana özelden mesaj at yada ben sana atayım
Gül'denim oldu galiba ara beni şimdi bekliyom
tedaviye basladın mı?
Akasyam bı erkek ve kıvamda bebek olan senin face mı????
henüz adet olmadım ama yarın ilk randevum var bakalım doktorcum ne diyecek ona göre başlıyorummm..
bu arada mesajını gördüm kesinleşen topikcan ını yerim ben seni...artık gram hesabına geçmişsiniz...maşallah...