• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

selam kizlar bugün transferimin 5.günü sabah uyandim affedersiniz ishal oldum bu normalmi sizce bu sizdede oldumu hic
bir an önce test günüm gelsede kurtulsam bu izdiraptan......

selam kizlar bugün transferimin 5.günü sabah uyandim affedersiniz ishal oldum bu normalmi sizce bu sizdede oldumu hic

canım ben seni bulamıyom sen beni bul yada gülden i bul ki ben ordan bulayım

yok olmadı ara ara bulamıyorum millstone yede dedim o da bulamadı gizli olduğu için onun bizi eklemesi gerekiyor...bu arada selo hatunu bulacam diye yanlışlıkla gay bi şahısın face sine girdim 2 herif öpüşüyodu resimde..bööööööö....bu da başıma geldi yaniii seloyu bulma maceramda...

bazı kızlar ishal oldula bekleme sürecinde bazılarıda kabız..kullanılan ilaçlar bağırsaklarda sindirim sorunu yaratıyor bunun tutunup tutunmamayla ilgisi yok...önemli olan kabız olmamak..

MAAAŞLLAHHH:nazar::nazar::nazar: darısı bizlere:16::16: İNŞALLAH. ama bana bu değeri görmek hayal gibi gelio:14:. kızlar benim kemiklerim nsl ağrıo özellikle bacaklarım içten içe böle bu belirti diildir de mi?:50::85::85::85::85:

yok şekerim böyle bişi duymadım hiçç...
gerçi hamile hatunlardan bazıları tek taraflı kasık batmasından ve bacağa ağrı yapmasından bahsediyorlardır...biz hayra yoralım...

niye hayal olsun tatlım... elimde mendil halay için bekliyom gerçi şimdilik burnumu siliyom ama olsun...... sen pozitifi alınca hemen temiz mendil alıcam elime....

Back
X