pufff geçmişi 3er syfa şeklinde okumaya çalıştım,yeni hamiş yeni umut diye ama bugün gelicek inş.pozitifler...
bebeğiniş kaybeden arkdaşda üzüldüm buara ne çok duyduk ya tüpte hamile kalmakta yetmiyor valla rabbim kucağa almayı ansip etsin hamişlere...
iki sebepsiz mahkum eguya bana ve diğer arkdaşlarımada kış çıkıpta bahara girdiğimiz aylarda hamiş kalalım inşaalllah
kızlar enerji yüksek valla sınavım geçsin size takılıcam uzuncaa![]()
aminnnn canım inşallah mucizelerimiz gelecekler bize...topik dersine iyi çalışki sınavda işine yarasın...
tabiside bira az sevdiniz beniii şöyle geçmişede baktım pek merak eden olmamılş yokluğum eksikliğim belli olmamış neyse canınız sağolsun bakimm sizlerde iyisiniz inşaallah bende bugün dr gittim bebek tek kese 2değilmişhayırlısı 1tane kuzum benimle çok sağlıklıymış 6hatta 5günlük kalbinin atışınıda duydum allahım herkeze nasip etsin hamile arkadaşlarımız kucağına almayı nasip etsin rabbim hamile kalmak isteyen arkadaşlarımda tez zamanda versin inşaallah göbüşümüzde kucağımızda dolsun sağlıcakla inşaallah
maşallah kuzuna...sen bize hiç bişi demeden gittin ama biz seni yinede merak ettikkk...sen bize sitem edemezsin bi kere...
evet cnm haklısın da ben de buyuttum işte teyzesi 3.35cm olmuş birazdaha buyurse yurucekte içerideay rabbım size de nasip etsin deniyorum resim gösterim size teyzeleri ama annesi beceriksiz mınığımn kusura bakmayım yapamıyrmEki Görüntüle 348247
yeriiiiiiiiiiimmmmmmmm beeeeennnnn onuuuuuuuuuuuuu....
sıpaaaaaaa....ıssırırııııımmmmm....aynı annesiiiiiii