• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bugün topiğimizde MOONLİGHT arkadaşımızın test günü inşallah güzel haberlerle gelir:16:
JULİETTA ve EDSİN Bugün OPU var rabbim yardımcınız olsun:16:
KARASU ve EEMO Kızlar bugün bebeklerinizle buluşacaksınız iyi vakit geçirmenizi ve güzel haberlerle gelmenizi diliyorum:16:

Ok ben merak ettim ben sorayım o zaman süprizin neeee ekin hadi lütfen söyle hatta kulağıma söyle duymasınlar :60::60::60::60::60::60:
sanada var süpriz merak etme:1:
canlar bu meleğimin fotoları birisinde elini açmış
maşşallah ona:nazar::nazar:
günaydınlar hayırlı cumalar.................
günaydın canım sanada hayırlı cumalar...
gunaydın guzel anne ve anne adayları hayırlı cumalar bu mubarek gunde dualarınız dıleklerınız kabul olsun ınş....:16::16::16:

sanada günaydın canımm..aminn işşallahhh hepimizin...

canimcim su ya sana özelden atarim dedigin beslenme listeni banada yollarsan cok seviniirim....simdiden tesekkürler:)))

gunaydin kizlar... ya ben surekli takip ediyorum topigi ama yazmak olarak aktif olamiyorum cunku sayfalar okadar hizli ilerliyorki yetisemiyorum bile bide cogunlukla geceleri okuyorum ben bizim buranin 12 sinden sonra ee turkiyede de 2 oluyor herkes uyuyor o saatte :))

ee
gunaydin kizlar... ya ben surekli takip ediyorum topigi ama yazmak olarak aktif olamiyorum cunku sayfalar okadar hizli ilerliyorki yetisemiyorum bile bide cogunlukla geceleri okuyorum ben bizim buranin 12 sinden sonra ee turkiyede de 2 oluyor herkes uyuyor o saatte :))

eet canım hızlı bi topik bizim ki:1:saat farkı var aramızda malesef:19:ama olsun sen yinede gir bak aradada yaz durumundan haberdar et neler yapıon die:34:

:10::10::10:geldiiimmmmm:10::10::10:

durumum ayni canim beklemedeyim bazen acayip bunalimdayim bazen ne dusundugunu bilmez haldeyim egunal kizacak bana yine negatifim diye :1:

hemen bi kızayım o zaman:20::20::20:...pozitif olalım enerji dolalım...rabbim sağlık versinn önce anne olacağız günü gelince:21::21::32::32::24::24::8::8::34:

aaa bu ne sessizlik topikte yaa..egunal kaçmışşş kimseler yokk..yalnız kaldım burdaa ama

kaçmadım kuzum işlerim vardı dışarda...bak çatlayacam meraktan amaaa:27::27::27:

komşu siteden çağırıyorlar ben bi kahve içip geleyimmmm bi yere ayrılamyın taammıııı:10:

hosgeldin canim hengi ülkedesin

:10::10::10:geldiiimmmmm:10::10::10:

hemen bi kızayım o zaman:20::20::20:...pozitif olalım enerji dolalım...rabbim sağlık versinn önce anne olacağız günü gelince:21::21::32::32::24::24::8::8::34:

ya napim canim ben pozitif olayim derken buranin lanet saglik sistemi lanet doktorlari beni bunalima sokuyor.gecen hafta randevum vardi doktor bey bu ikinci tup bebegimin son sansim oldugunu bundan sonra ancak ozel parali yaptirabilecegimi soyledi yumurtalarim dollenemiyormus neden oldugunu da bulamiyorlarmis esinin sperm kalitesinde bi spermle normal bi yturtanin dollenememesi imkansi dedi.genetik test istedim yapmiyoruz dedi tek bi sansin var istersen baskasinin bi donorun yumurtasiyla yapalim dedi beynimden vurulmusa dondum sanki hersey bitmis artik kesin senin bebegin olmaz dedi cok etkilendim olan umudumda o gerizekali yuzunden gitti

Back
X