• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

:10::10::10:geldiiimmmmm:10::10::10:

hemen bi kızayım o zaman:20::20::20:...pozitif olalım enerji dolalım...rabbim sağlık versinn önce anne olacağız günü gelince:21::21::32::32::24::24::8::8::34:

ya napim canim ben pozitif olayim derken buranin lanet saglik sistemi lanet doktorlari beni bunalima sokuyor.gecen hafta randevum vardi doktor bey bu ikinci tup bebegimin son sansim oldugunu bundan sonra ancak ozel parali yaptirabilecegimi soyledi yumurtalarim dollenemiyormus neden oldugunu da bulamiyorlarmis esinin sperm kalitesinde bi spermle normal bi yturtanin dollenememesi imkansi dedi.genetik test istedim yapmiyoruz dedi tek bi sansin var istersen baskasinin bi donorun yumurtasiyla yapalim dedi beynimden vurulmusa dondum sanki hersey bitmis artik kesin senin bebegin olmaz dedi cok etkilendim olan umudumda o gerizekali yuzunden gitti

Canım benim sen özelde genetik testleri yaptir olmazsa özele git tedavi için umudunu yitirme canım benim doktoruna çok sinir oldum:20:

kızlar çok kötüyüm adet oluyorum azönce tuvalete gittim avucumun içi kadar pembemsi bişey gelmiş çok mutsuzum bu cuma saatinde lütfen dua edin bana ama kesin adet oluyorum belim kopuyor ağrıdan şuan ölmek istiyorum gerçekten

kızlar çok kötüyüm adet oluyorum azönce tuvalete gittim avucumun içi kadar pembemsi bişey gelmiş çok mutsuzum bu cuma saatinde lütfen dua edin bana ama kesin adet oluyorum belim kopuyor ağrıdan şuan ölmek istiyorum gerçekten

canım pembeyse korkma,benimde pembe renkli gelmişti 10.gününde,ama bir daha gelmedi,sen kaçıncı gündesin,bel ağrısı normall,,

canım pembeyse korkma,benimde pembe renkli gelmişti 10.gününde,ama bir daha gelmedi,sen kaçıncı gündesin,bel ağrısı normall,,

8.günümdeyim cnm okadar mutsuzumki 4.denememdi bu 2tane düşüğüm var çok yoruldum artık 8yıldır tedavi görüyorum senin çokmu gelmişti

Canım benim sen özelde genetik testleri yaptir olmazsa özele git tedavi için umudunu yitirme canım benim doktoruna çok sinir oldum:20:[/Qsinir olmamak elde degilki,yok ben burda hic bisey yaptirmam.insallah rabbim bu kez verir bana bebegimi hayirlisiyla gerek kalmazda he olurda yine negatif olursa turkiye ye gidecegim burdA ugrasmam artik yeter 4 bucuk yildir ugrasiyorum bunlarin sacmaliklariyla

Canım benim korkma dinlen sakinleş gerekirse doktoru ara

8.günümdeyim cnm okadar mutsuzumki 4.denememdi bu 2tane düşüğüm var çok yoruldum artık 8yıldır tedavi görüyorum senin çokmu gelmişti

anlıyorum seni canım,Allahım yardımcın olsun,,,benim sadece bir damla gelmişti,hemen tüp yaptırdığım merkezi aramıştım,prolüton depot iğne vurulmam gerektiğini söylemişlerdi,hemen gidip vurdutmuştum,,bir dahada gelmedi ama önlem için 3doz daha vurduttular bana,,istersen sende ara merkezi ,bir söyle,umutsuzluğa kapılma sakın,çok bel ve kasık ağrım olmuştu benimde ,adet olucam sanmıştım ,

Canım benim sen özelde genetik testleri yaptir olmazsa özele git tedavi için umudunu yitirme canım benim doktoruna çok sinir oldum:20:[/Qsinir olmamak elde degilki,yok ben burda hic bisey yaptirmam.insallah rabbim bu kez verir bana bebegimi hayirlisiyla gerek kalmazda he olurda yine negatif olursa turkiye ye gidecegim burdA ugrasmam artik yeter 4 bucuk yildir ugrasiyorum bunlarin sacmaliklariyla

Canım benim bende almanyadayim ve daha tedaviye başlamadım tüm testleri yaptırdım yani hormon testleri genetik testler ve kan pihtilasmasi genetik ve kan pihtilasma sorunum çıktı ve hepside düşük riskimin yüksek oldunu gösteriyor doktorum cooook test yaptırmasın ne zaman başlamak istiyorsun dedi bende trde yaptircam t

canım panik yapma.yat kalkma yerinden dinlen.iişşallah yoktur önemli bişi.doktorunu ara olmazsa iğne falan verirler...

anlıyorum seni canım,Allahım yardımcın olsun,,,benim sadece bir damla gelmişti,hemen tüp yaptırdığım merkezi aramıştım,prolüton depot iğne vurulmam gerektiğini söylemişlerdi,hemen gidip vurdutmuştum,,bir dahada gelmedi ama önlem için 3doz daha vurduttular bana,,istersen sende ara merkezi ,bir söyle,umutsuzluğa kapılma sakın,çok bel ve kasık ağrım olmuştu benimde ,adet olucam sanmıştım ,

cnm şuan bişey yok ama çok olması beni korkutuyor diğer denmelerimde olmuştu ama azdı şimdi sanki adet öncesi gelir ya öyle bikaç saat beklicem sonra arıcam bende doktorumu inşallah dediğin gibidir

ah be canım bakma sen benim çok uyuyorum dediğime... gece bölük pörçük uyuyorum.. sabah genelde uyanırım her ne kadar kahvaltı hazırlamasamda eşim gidene kadar uyanık oluyorum anaca o gidince bi saat debelenip geri uyuyorum:)))))) şidi gidip yapacağım gibi.....:1::1::1::1:

Tabi canım gece 2 ye kadar topıkte durusan sabahta adama kahvatı hazırlamaya kalkarsan eee bırde mınıgın melegın var uyuku duzenı ne olur bızım cadı hatunalrda senle kafa bulur boyle sevıyom senı kuzummmm uyudunmu barı :16::16::16:

neyse ben kaçar... öğleden sonra yine gelirim..... sizi seviyorum güzel arkadaşlarım....

bak gene uykuya kactın dımı :9::9::9:

Günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrr hayırlı cumalar .....bol ,bereketli ,sağlıklı, bebişli güzel haberli mutlu umutlu bir gün olsun allahım bugün hepimize güzel haberler nasip etsin herkesin yüzü gülsün inşalllaaaahhhhhhhhh.....

amın canım benım ıns.
Bugün topiğimizde MOONLİGHT arkadaşımızın test günü inşallah güzel haberlerle gelir:16:
JULİETTA ve EDSİN Bugün OPU var rabbim yardımcınız olsun:16:
KARASU ve EEMO Kızlar bugün bebeklerinizle buluşacaksınız iyi vakit geçirmenizi ve güzel haberlerle gelmenizi diliyorum:16:

rabbım guzel haberler almamızı nasıp etsın arkadaslarımızdan...

aaa bu ne sessizlik topikte yaa..egunal kaçmışşş kimseler yokk..yalnız kaldım burdaa ama

sende hep kımse yokken gelıyorsun ama :1::1:

herkeze hayirli cumalar rabbim dualarimizi kabul etsin insallah dualarimdasiniz...

sende cnm amınnnnn

canım sıkma canını ne oldugunu bıle ılmıyorsun dınlenme sansın varsa yat dınlen kalma

herkeze merhaba.......

merhaba kuzummmm nasılın dınlendınmı bakalımmm
uykucu anne hoşgeldinn:3:nasılsınnn?

no no nooooo o bugun erkenden geldı ama gene yatmaya gıttıııı sabahtan burdaydı ama yaaaa dayanamadı erken kalkmaya :9::9:

İyiyim tatlım hemde ne heyecan anlatamam bı tuaf oluyorum günler yaklaştıkça sen nasılsın şimdiye kadar ne yaptınız testleri yaptırdın mı canım ????????
evet yaptirdik canim sonuclari henüz gelmedi insallah rabbim hayirli haberler duyursun....

canim üzülme sakin ol insallah bir belirtidi sadece buuuu

Msj attım kızlar size :))))

canim cok tesekkürler

Back
X