hosgeldin canim hengi ülkedesin
hosbulduk canim iskocyada yim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgeldin canim hengi ülkedesin
geldiiimmmmm
hemen bi kızayım o zaman...pozitif olalım enerji dolalım...rabbim sağlık versinn önce anne olacağız günü gelince
ya napim canim ben pozitif olayim derken buranin lanet saglik sistemi lanet doktorlari beni bunalima sokuyor.gecen hafta randevum vardi doktor bey bu ikinci tup bebegimin son sansim oldugunu bundan sonra ancak ozel parali yaptirabilecegimi soyledi yumurtalarim dollenemiyormus neden oldugunu da bulamiyorlarmis esinin sperm kalitesinde bi spermle normal bi yturtanin dollenememesi imkansi dedi.genetik test istedim yapmiyoruz dedi tek bi sansin var istersen baskasinin bi donorun yumurtasiyla yapalim dedi beynimden vurulmusa dondum sanki hersey bitmis artik kesin senin bebegin olmaz dedi cok etkilendim olan umudumda o gerizekali yuzunden gitti
Canım benim sen özelde genetik testleri yaptir olmazsa özele git tedavi için umudunu yitirme canım benim doktoruna çok sinir oldum![]()
kızlar çok kötüyüm adet oluyorum azönce tuvalete gittim avucumun içi kadar pembemsi bişey gelmiş çok mutsuzum bu cuma saatinde lütfen dua edin bana ama kesin adet oluyorum belim kopuyor ağrıdan şuan ölmek istiyorum gerçekten
canım pembeyse korkma,benimde pembe renkli gelmişti 10.gününde,ama bir daha gelmedi,sen kaçıncı gündesin,bel ağrısı normall,,
Canım benim sen özelde genetik testleri yaptir olmazsa özele git tedavi için umudunu yitirme canım benim doktoruna çok sinir oldum[/Qsinir olmamak elde degilki,yok ben burda hic bisey yaptirmam.insallah rabbim bu kez verir bana bebegimi hayirlisiyla gerek kalmazda he olurda yine negatif olursa turkiye ye gidecegim burdA ugrasmam artik yeter 4 bucuk yildir ugrasiyorum bunlarin sacmaliklariyla
kızlar çok kötüyüm adet oluyorum azönce tuvalete gittim avucumun içi kadar pembemsi bişey gelmiş çok mutsuzum bu cuma saatinde lütfen dua edin bana ama kesin adet oluyorum belim kopuyor ağrıdan şuan ölmek istiyorum gerçekten
8.günümdeyim cnm okadar mutsuzumki 4.denememdi bu 2tane düşüğüm var çok yoruldum artık 8yıldır tedavi görüyorum senin çokmu gelmişti
herkeze merhaba.......
Canım benim sen özelde genetik testleri yaptir olmazsa özele git tedavi için umudunu yitirme canım benim doktoruna çok sinir oldum[/Qsinir olmamak elde degilki,yok ben burda hic bisey yaptirmam.insallah rabbim bu kez verir bana bebegimi hayirlisiyla gerek kalmazda he olurda yine negatif olursa turkiye ye gidecegim burdA ugrasmam artik yeter 4 bucuk yildir ugrasiyorum bunlarin sacmaliklariyla
Canım benim bende almanyadayim ve daha tedaviye başlamadım tüm testleri yaptırdım yani hormon testleri genetik testler ve kan pihtilasmasi genetik ve kan pihtilasma sorunum çıktı ve hepside düşük riskimin yüksek oldunu gösteriyor doktorum cooook test yaptırmasın ne zaman başlamak istiyorsun dedi bende trde yaptircam t
anlıyorum seni canım,Allahım yardımcın olsun,,,benim sadece bir damla gelmişti,hemen tüp yaptırdığım merkezi aramıştım,prolüton depot iğne vurulmam gerektiğini söylemişlerdi,hemen gidip vurdutmuştum,,bir dahada gelmedi ama önlem için 3doz daha vurduttular bana,,istersen sende ara merkezi ,bir söyle,umutsuzluğa kapılma sakın,çok bel ve kasık ağrım olmuştu benimde ,adet olucam sanmıştım ,
uykucu anne hoşgeldinnnasılsınnn?
ah be canım bakma sen benim çok uyuyorum dediğime... gece bölük pörçük uyuyorum.. sabah genelde uyanırım her ne kadar kahvaltı hazırlamasamda eşim gidene kadar uyanık oluyorum anaca o gidince bi saat debelenip geri uyuyorum:)))))) şidi gidip yapacağım gibi.....![]()
neyse ben kaçar... öğleden sonra yine gelirim..... sizi seviyorum güzel arkadaşlarım....
Günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrr hayırlı cumalar .....bol ,bereketli ,sağlıklı, bebişli güzel haberli mutlu umutlu bir gün olsun allahım bugün hepimize güzel haberler nasip etsin herkesin yüzü gülsün inşalllaaaahhhhhhhhh.....
Bugün topiğimizde MOONLİGHT arkadaşımızın test günü inşallah güzel haberlerle gelir
JULİETTA ve EDSİN Bugün OPU var rabbim yardımcınız olsun
KARASU ve EEMO Kızlar bugün bebeklerinizle buluşacaksınız iyi vakit geçirmenizi ve güzel haberlerle gelmenizi diliyorum![]()
aaa bu ne sessizlik topikte yaa..egunal kaçmışşş kimseler yokk..yalnız kaldım burdaa ama
herkeze hayirli cumalar rabbim dualarimizi kabul etsin insallah dualarimdasiniz...
herkeze merhaba.......
uykucu anne hoşgeldinnnasılsınnn?
evet yaptirdik canim sonuclari henüz gelmedi insallah rabbim hayirli haberler duyursun....İyiyim tatlım hemde ne heyecan anlatamam bı tuaf oluyorum günler yaklaştıkça sen nasılsın şimdiye kadar ne yaptınız testleri yaptırdın mı canım ????????
canim üzülme sakin ol insallah bir belirtidi sadece buuuukızlar çok kötüyüm adet oluyorum azönce tuvalete gittim avucumun içi kadar pembemsi bişey gelmiş çok mutsuzum bu cuma saatinde lütfen dua edin bana ama kesin adet oluyorum belim kopuyor ağrıdan şuan ölmek istiyorum gerçekten
Msj attım kızlar size :))))