• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım eskiden üzülüodum ama bişey demiodum. şimdi artık tahammül edemiorum Allah affetsin. diorum ki ''Rabbim artniyetle yaptıysa sana havale ediyorum'' diyorum. boşver canım Allah sana imrendirsin kasıtla yaptıysa..

ben de tahammül edemiyorum artık inan boğazım düğümleniyo hemennn.Allah büyükkkk.ne diyimm Allah herkesin kalbine göre versin..

denilmiyoki canısı bu defada adın kıskanmış oluyo.halbuki neler çekiyoz bilmezler...

denilmez tabii...amaaaannnn napalım cicimmm $imagesCADFCNGS.webp :38: bi de saılalımmmm:48:

aynen canımmm.benim durumun da farrklı değil...onlara tabiki seviniyorum ama kendimi o kadar çaresiz hissediyorumki.Allahımmmm bizede ver nolurrrr.:43::43::43::43:
canımmmm benim üzülme bizlerinde olacak İNŞAAALLLAHHHHHH. :29::29::29::29::29:hemde ona pat diye gelirken bizler hayırlarla diye diledik yalvardık hep.
denilmiyoki canısı bu defada adın kıskanmış oluyo.halbuki neler çekiyoz bilmezler...

bana faceden gıcıklık yapan biri vardı aynen böle ve daha daha beteri duvarıma sürekli laf sokuodu kaç kez rezil etti beni millete gurur yapıp faceden de çıkamadım:1:. bigün sabaha kadar uyuyamadım nerdeyse şöle yazacaktım.''köpeklerde eniklio ama tek özellikleri ıssırmak'' kendimi zor tuttum. hiç de laf sokamam artık yazamıycam kimliğim çıkar ortaya:1::1:

anlıyorum canım ondan diyorum hele bir eltim var her ay arayıp soruyor yok diyorum ne diyorum ne demiyorum arıyor önce kendi çocuklarını kendini anlatıyo övüyo övüyo sonra soruyor ....... ne yapalım başımıza gelen allahtan o dilerse bize verecek allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş ben hem hayal ediyorum hem rüyamda görüyorum :((

valla bende öle canısı hatta en son ikiz bebişlerimi gördüm 3-4 yaşlarındalar.babası arabanın kapısını açıyo onlarda ard arda koşup biniyolar...............Allahımmm sen bizede nasip et inşallahhhh.

anlıyorum canım ondan diyorum hele bir eltim var her ay arayıp soruyor yok diyorum ne diyorum ne demiyorum arıyor önce kendi çocuklarını kendini anlatıyo övüyo övüyo sonra soruyor ....... ne yapalım başımıza gelen allahtan o dilerse bize verecek allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş ben hem hayal ediyorum hem rüyamda görüyorum :((

ayyyy ne kadar kötü kalpli insanlar var ya. ben benim böle bi sıkıntımın olduğunu bilmede önce bile bir Allahın kulna sormadım 7-8 senelik evlilere çocukları yokken. sana ne ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

selam kızlar hayırlı haftalar :)))) anca gelebildim bugün şehir dışına çıktım gezdim geldim bugün güzel haberler varnı keyfiniz nasıl:54::54:

canımmmm benim üzülme bizlerinde olacak İNŞAAALLLAHHHHHH. :29::29::29::29::29:hemde ona pat diye gelirken bizler hayırlarla diye diledik yalvardık hep.

bana faceden gıcıklık yapan biri vardı aynen böle ve daha daha beteri duvarıma sürekli laf sokuodu kaç kez rezil etti beni millete gurur yapıp faceden de çıkamadım:1:. bigün sabaha kadar uyuyamadım nerdeyse şöle yazacaktım.''köpeklerde eniklio ama tek özellikleri ıssırmak'' kendimi zor tuttum. hiç de laf sokamam artık yazamıycam kimliğim çıkar ortaya:1::1:

valla haklısın canım ne diyimmmm.benimde çok laf sokasım oluyo ama sokamıyom işte ....

bursa maceran nasıl geçti cicimmm...mide bulantısı içinde bi yolculuktan sonra iyi vakit geçirdin mi????

valla bende öle canısı hatta en son ikiz bebişlerimi gördüm 3-4 yaşlarındalar.babası arabanın kapısını açıyo onlarda ard arda koşup biniyolar...............Allahımmm sen bizede nasip et inşallahhhh.

inşallah canım gerçek olacak nasip edecek inşallah .....

selam kızlar hayırlı haftalar :)))) anca gelebildim bugün şehir dışına çıktım gezdim geldim bugün güzel haberler varnı keyfiniz nasıl:54::54:

gezentiydin demek bugün ne güzel iyi etmişsin valla benimde bi gezesim var ama götüren yokkk:9:...kendi adıma yeni merkezimden 5 marta randevu aldım sorun çıkmazsa başlayacam inşallah...

az önce bir arkadaşım face de yazdı daha geçtiğimiz temmuz evlendi 5 aylık hamileymiş kızım olcak sen hala ne diye bekliyon diyo bana.ne dicemi bilemedim...:43::43::43::43:
senin doğurmanı bekliom deseydinn yaa hayret bişii sinir oluom yaa.benimde eşimin bi halası war habire soruo çalışmıosunuz sizi tembeller falan die.bozucam bigün ama susuom işşallah hamile kalırızda bunlarla uğrasmamıza fırsat wermez ALLAHIM...
MİLLSTONE nin elma muhabbetine döndüüüü:9:
don lastiği gibi uzar tabi de şimdi baktım o uzunlukta bi lastik değil benimkisi:9:
bence teyzen sıyırmış olduğunu düşünür ama neyiiiiiii:60::60::60:

kuzumm ya sen çok yaşa bebeklerin olsun onlarla yaşa işşallah..güldürüon beni böleee:9::9:eet onun elması senin donun bakalım sırada ne war:18::18:merakla bekliomm:1::1:

senin doğurmanı bekliom deseydinn yaa hayret bişii sinir oluom yaa.benimde eşimin bi halası war habire soruo çalışmıosunuz sizi tembeller falan die.bozucam bigün ama susuom işşallah hamile kalırızda bunlarla uğrasmamıza fırsat wermez ALLAHIM...

kuzumm ya sen çok yaşa bebeklerin olsun onlarla yaşa işşallah..güldürüon beni böleee:9::9:eet onun elması senin donun bakalım sırada ne war:18::18:merakla bekliomm:1::1:

ben onlara daha istemiyoz falan diyom napıym.olmuo desem yk şöle yap böle yap falannn daha da zor olcak.
inşalahhh kuzum Allah yardımcımız olsun...

gezentiydin demek bugün ne güzel iyi etmişsin valla benimde bi gezesim var ama götüren yokkk:9:...kendi adıma yeni merkezimden 5 marta randevu aldım sorun çıkmazsa başlayacam inşallah...

hehehehe valla işten çıktığımdan beri gezentiyim :))))) yarın gene gezicem sanırsam :))))))))))))ayyyy çok sevindim hadi hayırlısı canım allahın izniyle bu sefer kavuşucan inşallah bebişlerine

Back
X