• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet canım benim 2 oğlum 1 de kızım var ama önce hakkımda yanlış bilgiler edinmiş defnelma diye topikten bir arkadaşım varrrrrEki Görüntüle 357210
yok kuzum nerdeeeee sen beni minecanla karıştırdın herhaldeee...
inşallahh olur valla böyle söylemen bile içimi bi tuhaf etti...ALLAH söyletmiş olsun inşallah..

hay allah bende diyorum bu kızın çocugu yok cvb 4 gözle bekledim AMA İNŞALLAHHHHHHHHHHHH OLUCAKKKK çok yakında.....:16:

slm arkadaslar:3::3:

cok yazmissiniz yine ya:19: nereden baslasam nasil yapsam bilemedim:44:
biz ani bi kararla almanyaya gittik 1 haftaligina bu cmts donuyoruz insallah
cocuklarin 1 hafta tatili vardi,degerlendirelim dedik:1:
cepten yaziyorum idare edin guzeller :16:

canim bizede buyur gel bekleriz:3:almanyanin köyleri güzel ve sakindir ama hangi bölgede bu köy hangieyalette bir fikrin varmi belki yakinizdir:3:

ay ne güzek köymüş orası öle evlere bittim şimdi baktım netten

canim senide davet edeyim o zaman buralara madem beyendin ama 1 2 ay sonra dahada güzel olur buralar nereye baksan yesil görürsün ben ilk geldigimde mayisti ve heryere hayretle bakmistim nasil bukadar yesil olur diye sonra isvicreye gittik orda birkez daha agzim acik kaldi orasi 2 kat daha yesil tam filmlerdeki gördügümüz o alp daglari süper yani

TE=selo26;23346516]Nehir tatlim nasilsin?? gecmise mi daldin yoksa???? Su anda tedaviniz hangi asamada canim benim???[/QUOTE]

canim bizim tedavi duraklama devrinde hala bekliyoruz genetik sonuclari cikmis ama tabi buranin usulerini biliyorsun mektup yolluycaklarmis büyük bir stresle bekliyorum 2-3 gündür cok stresliyim rabbim hayirli haberler duyursun benimde isteyim mart ayinda baslamak mart 20 gibi baslariz insallah rabbim izin verirse banada cok dua et canim insallah su genetikten hayirli haberler aliriz seninde tedavin insallah hayirli olur canim

canim benim biz büyük bir ihtimal Orhangazide kalacaz kontroller icinde istanbula gececez. Ama transferden bir kac gün önce istanbulda kalacam gerci canim istediginde istanbula gecerim zaten o kadar uzak degil Transferden sonrada geri almanyaya dönmeyi düsünüyorum. Istanbulda Memorialde tedavi görenlerin gittigi bir hotel var orda kalacam simdi aklima gelmiyor ismi.

canim transferden kac gün sonra dönmeyi düsünüyorsunuz

kızlar ben napcam yaa çok yedim yoğurt ayran:((

canim relaks ol lütfen takilip böyle seylere moralin bozma rabbim ol derse hergün ye gene olur canim bunlar ayrinti böyle seylere takilma canim dua et bol bol

nehir35, selo26, egunal, Patatesdeniz, fundaonr, ekin0486, avukathb, beyazisceyiz, silbastannn, ecenurr, zuzu25, atasehir

kızlar bu hsg kaç dakika sürer cevap veren yok mu?ve hepiniz ameliyat kıyafetini giydiniz mi?

canim ben bilmiyorum ama birkez bir yerde okudum anestezi ile yapmalarinin sebebi hem aci hissetmemen hemde ani bir sekilde kücük birseyle hareket edersen dogru sonuc alinamiyabiliniyormus bu islemde hastanin hic hareket etmemesi gerekiyormus onun icin sen ben korkuyorum desen dr zaten seni anesteziyle alir aslinda anestezide iyi degil insan vicudu icin ama senin icin daha iyi sanirim anladigim kadariya evham yapmissin sen cokdan bilmiyorum yanlismi düsünüyorum

evet canım benim 2 oğlum 1 de kızım var ama önce hakkımda yanlış bilgiler edinmiş defnelma diye topikten bir arkadaşım varrrrrEki Görüntüle 357210
yok kuzum nerdeeeee sen beni minecanla karıştırdın herhaldeee...
inşallahh olur valla böyle söylemen bile içimi bi tuhaf etti...ALLAH söyletmiş olsun inşallah..

yok canım ya.... minecanı biliyorum...42. sayfadaydı sanırım bir fotoğraf var ya...ondan sordum..

deliiiiiiiiiiii:60::60:ewe gidince ilk işim eşimi donla karşılamak olcak ve sana haber wercem:60:kıskandım walla:34:

adamcağız istanbullarda hatunun huyu değişmiş demesin...
ne bilsin topikte donla gezen bir arkadaşını örnek aldığınııııı:9:
çok gezme ama doğalgaz üretimin artar:9:

yok gitmeyeceğim yalnız.. annem geliyo...israel bey çekecek ..özel bir muaynenede sanırım...o yüzden ortam nasıl onuda bilmiyom.. ama anadan doğma olmayacağımı bilmek güzel.. ben tamamen ameliyat modunda olmak istemiyorum da....

ben barış tomografi vardı alsancakta orda özel ücretli yaptırmıştık.doktorum oraya gelip çekmişti.işşallah kolay geçer canım ya benim tıkalı çıkmıştı doktorum bana önce biri açık dedi eşimle üzülmeyeyim die.sonra ordan çıkıp muaynanesine gitmiştik orda söledi ikisinde tıkalı olduğunu çok ağlamıştım:14:işşallah sen yarın güzel haberler werirsin bize canım..

bozma moralini uyarmak için dedim bide ben bile bile yaptım ilk gün ama elden ne gelir oldu ve geçti:50:

neden memorialı seçtin canım? fiyat verdiler mi?

Evet verdiler 2000 yuro Tüp bebek Esimde Mikrotese 800 yuro küsür ve PGD yöntemi 700 yuro küsür olmasi lazimdi yada tam terside olabilir. Iyi bir ekip oldugunu duydugum icin orayi sectim ama gercekten gittim gördüm ve cok yogun bir ekip valla Acibadem nasil bu tedavilerin fiyatlari orda ne kadar ekip olarak nasillar????

yok canım ya.... minecanı biliyorum...42. sayfadaydı sanırım bir fotoğraf var ya...ondan sordum..

ah kuzummm onlar benim paşalarımmm...kardeşimin kuzuları onlar...canlarımmmm...ama öyle demen bile hoşuma gitti sağol kuzum bi sevindirik oldum yaniii

canim ben bilmiyorum ama birkez bir yerde okudum anestezi ile yapmalarinin sebebi hem aci hissetmemen hemde ani bir sekilde kücük birseyle hareket edersen dogru sonuc alinamiyabiliniyormus bu islemde hastanin hic hareket etmemesi gerekiyormus onun icin sen ben korkuyorum desen dr zaten seni anesteziyle alir aslinda anestezide iyi degil insan vicudu icin ama senin icin daha iyi sanirim anladigim kadariya evham yapmissin sen cokdan bilmiyorum yanlismi düsünüyorum

canım şöyleki.. aslında hsg sinde felan değilimde.. eşimin bu tedavi süresince hiç yanımda olamayacağına bozuluyorum fena halde... hep tek başıma yapmak zorunda kalacağım bir şeyleri... bunun sıkıntısı her şeyden fazla bende...birde bu hsg kişiden kişiye değişiyor herhalde.. kimi çok acıyor dediği için tabikide bir tırsıngen oldum yani.. geçen merkezde bayanın bir tanesi.. telde birisiyle konuşuyordu.. yok öyle acı görmedim, yok böyle bir acı olmaz deyip durdu.. ondanda etkilendim sanırım.. ama öyle dayanamayacak biri değilim.. ağrı eşiğim yüksektir... ama EŞİMİN OLMAYIŞI içimi acıtıyor...

canim bizede buyur gel bekleriz:3:almanyanin köyleri güzel ve sakindir ama hangi bölgede bu köy hangieyalette bir fikrin varmi belki yakinizdir:3:

canim senide davet edeyim o zaman buralara madem beyendin ama 1 2 ay sonra dahada güzel olur buralar nereye baksan yesil görürsün ben ilk geldigimde mayisti ve heryere hayretle bakmistim nasil bukadar yesil olur diye sonra isvicreye gittik orda birkez daha agzim acik kaldi orasi 2 kat daha yesil tam filmlerdeki gördügümüz o alp daglari süper yani

TE=selo26;23346516]Nehir tatlim nasilsin?? gecmise mi daldin yoksa???? Su anda tedaviniz hangi asamada canim benim???

canim bizim tedavi duraklama devrinde hala bekliyoruz genetik sonuclari cikmis ama tabi buranin usulerini biliyorsun mektup yolluycaklarmis büyük bir stresle bekliyorum 2-3 gündür cok stresliyim rabbim hayirli haberler duyursun benimde isteyim mart ayinda baslamak mart 20 gibi baslariz insallah rabbim izin verirse banada cok dua et canim insallah su genetikten hayirli haberler aliriz seninde tedavin insallah hayirli olur canim

canim transferden kac gün sonra dönmeyi düsünüyorsunuz

canim relaks ol lütfen takilip böyle seylere moralin bozma rabbim ol derse hergün ye gene olur canim bunlar ayrinti böyle seylere takilma canim dua et bol bol

canim ben bilmiyorum ama birkez bir yerde okudum anestezi ile yapmalarinin sebebi hem aci hissetmemen hemde ani bir sekilde kücük birseyle hareket edersen dogru sonuc alinamiyabiliniyormus bu islemde hastanin hic hareket etmemesi gerekiyormus onun icin sen ben korkuyorum desen dr zaten seni anesteziyle alir aslinda anestezide iyi degil insan vicudu icin ama senin icin daha iyi sanirim anladigim kadariya evham yapmissin sen cokdan bilmiyorum yanlismi düsünüyorum[/QUOTE]

Kisa protokol dediler bize iste ben tam 21 gün kalacam transferin ne zaman yapilmasina bagli diye düsünüyorum belkide 18 gün sonra transfer olur ve diger kalan günler istanbulda kalirim

hay allah bende diyorum bu kızın çocugu yok cvb 4 gözle bekledim AMA İNŞALLAHHHHHHHHHHHH OLUCAKKKK çok yakında.....:16:

inşallah canımmm defnecim paşalarımla 41.sayfadaki fotomu görmüş o yüzden öyle sanmış...onlar kardeşimin bebeleriii

adamcağız istanbullarda hatunun huyu değişmiş demesin...
ne bilsin topikte donla gezen bir arkadaşını örnek aldığınııııı:9:
çok gezme ama doğalgaz üretimin artar:9:

aman desinn walla bende sölerim senii bi arkadaşım war o öle yapıomuş derim:60::60:
bizim oralara daha doğal gaz gelmedi kalorifer katı yakıtlı ben üretirim artık doğal gazııı:120:

ben barış tomografi vardı alsancakta orda özel ücretli yaptırmıştık.doktorum oraya gelip çekmişti.işşallah kolay geçer canım ya benim tıkalı çıkmıştı doktorum bana önce biri açık dedi eşimle üzülmeyeyim die.sonra ordan çıkıp muaynanesine gitmiştik orda söledi ikisinde tıkalı olduğunu çok ağlamıştım:14:işşallah sen yarın güzel haberler werirsin bize canım..

canım ya...eşimin durumu belli.. birde benimkiyle uğraşmayız insallah.. bende alsancağa gideceğim...hemen çıkıyor öyleyse sonuçlar.. dr la konuşabilirim yani... ağrımda olmazsa tedavi gününü kararlaştırırız dr umla...

Desene hemen hemen ayni basliyoruz ben 15 mart gibi bekliyorum kirmizilari bakalim artik bir aksilik cikmazsa sen simdi trye gelecen mi gelmeyecen mi???? Evet ya sonucu beklemek zor oluyor ben bekledim bekledim sonunda unuttum ve telefonla ögrendim tekrar gittim ve detayli sorunu anlattilar. Yahu neye basvurdumsa bir sorun cikti bu ne istir anlamadim. Insallah bir sorun yoktur sizde. Senin icin bol dua edecem. Strese girme lütfen cok sakin ol

canım ya...eşimin durumu belli.. birde benimkiyle uğraşmayız insallah.. bende alsancağa gideceğim...hemen çıkıyor öyleyse sonuçlar.. dr la konuşabilirim yani... ağrımda olmazsa tedavi gününü kararlaştırırız dr umla...

Tabi o an anlıo zaten doktor ne olduğunu.işşallah çıkmaz bişi canım.eşin yanında olmaması seni üzüo tabi ama yapcak bişi yok.bende eşim burda yanımda yok die çok üzülüom ama bebişler için katlancaz artık..

Tabi o an anlıo zaten doktor ne olduğunu.işşallah çıkmaz bişi canım.eşin yanında olmaması seni üzüo tabi ama yapcak bişi yok.bende eşim burda yanımda yok die çok üzülüom ama bebişler için katlancaz artık..

kaderdaş sayılırız seninle... bebiş tüp bebek-izmirliyiz-tedavi süresince yalnızız....
iyisi mi bebekler olunca buluşup buluşup gezelim biz... bostanlı senin, incir altı benim... atalım kendimizi bebeklerimizle yollara...

aman desinn walla bende sölerim senii bi arkadaşım war o öle yapıomuş derim:60::60:
bizim oralara daha doğal gaz gelmedi kalorifer katı yakıtlı ben üretirim artık doğal gazııı:120:

ismimi verme ama gün gelir yüzyüze geliriz nasıl bakarım adamın suratına:9:
aaaayyyy koktuuuuuu pisssss senii......
açıkta gezen benim koku benden mi geliyooo acabaaaa:17:

Back
X