• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım millete bakma ben burda çekildim rahim filmi sadece ağrı kesici verdiler zaten söylediler adet sancısı gibi diye benim adetlerim çok sancılı olduğu icin pehh dedim ben her at çeliyorum o acıyı :) sonra ameliyathanede hemşirenin biri elimi tuttu sıkı sıkı oda ani hareket etmemek icin bide dedi zaten doktor rahat ol kendini sıkma ki ilaç eahat dağılsın istersen elimi sıkı dedi hemşire kendini kasma dedi çok kolaydı keske hersey öyle kolay olsa da bebislerimiz hemencik gelse :)

sağol tatlım...aslında fazla araştırmamak lazım bazen.. hep kötülerine inanmaya çalışıyoruz...insallah bebeişlerimizde gelecek canım.. bizleri bekletmeyecek...size güzel haberler veriririm insallah...

ben de senin gibi diyorum.. ve bana hemen diyorlar ki.. onu seveceğine kendin yapta sev.. ulen o benim yeğenim.. onun yeri farklı bebeğimin yeri farklı öyle değil mi?

aynen öyle bebeğimin yeri ayrı onların yeri ayrı...
bebeğim olunca onları daha az sevmeyecem...

eet canım ya bizim oralara da beklerim ama gezmeğe yazın güzel olur..ayy olsunlarda gezeriz bol bol işşallah...

ayy doğru çok kötü olurr:1:bu muhabbetinde kokusu çıkmaya başladı:60::60::60:

canım çok sewindim gözün aydın.maşşallah bebişlerine:nazar::nazar::nazar:

gelirim tabi.. urlaydı değil mi?

Küsmedim tatlımm bende pazara çıkıcaktım ondan kapattımm..Kızçemm benimmmmm..

Efetttt küçük emrah bakışlarımı gördünn demiiiii..Bacım Allah çirkin şannsı versin diyorummmmmm...:9::9::9::9::9:

:4::4::4::4::4::4::4::4::4: Duy yapma applaaa saçımm acıyoooooooooooooooooooo:27::27::27::27::27:

Valla sensiz gecelerrr zor oluyor be güzelimm.Gerçi son günlerde bende lap topu kocişe kaptırıyorum ama yokluğun belli yaneee..

:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

bende istiyommm ama özelden mesajj..Onu görürken hem beni neden göremedinki acep rüyandaaa.Araya sıkışmışımdır diyecem ama 1,75 hatunum sıkışsam görülürdü herhalde:1::1::1:

Koptum bu mesajaaaaaaaaaaaaaa..Tuana duy sesimiiiiiiiiii alemsinnnnnnnnnnnn..

Heheheheh nazar etme nolur çalış seninde olur diyorummm.Söz bu gece ekşın varr bendeeeeeeeeeeeee...

Ah be gülümm nasıl anlıyorum seniii..Daha doğrusu hepimiz anlıyoruz eminimkiiii..Eltimle o kadar kanka olmamıza rağmen bazen öyle canımı acıtıcak cümleler kuruyordukii çatlıyordumm.EŞimde görüşme o zaman diyorduu..Ama biz aynı binada ve gerçekten aslında çok samimiyizz.En sonunda birgün patladımm veee oda açıkladı valla öyle demek istemedim orada yeminler etti bende inandımmm..2-3 hafta oldu bu olay olalı vee inankii hem ben rahatladım hemde artık o çookk dikkat ediyor bu konularda..

HE VALLA SÜPPERR OLURRRRRRRRRRRRRR..

Kız Allah iyiliğini versinn defneee öyle değilll ALINTI İLE CEVAPLANIN YANINDA ÇOKLU ALINTI TUŞUNA BASIP EN SON KONUYA CEVAP VER DİYOSUNNN..:1:

tşk ederim cnm inşallah sonuna kadar böyle gider darısı başına:)

sinemcım tebrik ederim hayırlısıyla kucğına alırsın inşallah çokk mutlu oldum canım 2 tane embriyomu koydu

kuzum çok iyi 2 li testimi yaptırdım bide kan verdim sonucu bidahaki haftaya çıkıcak şimdilik herşey yolunda...bebeğimin cinsiyeti için henüz bişey demedi göstermedi daha doğrusu:)))bakalım beklemedeyiz ama çok şükür iyiyiz..

MAŞALLAH kuzuna...
rabbim korusun onuuu...belki cinsiyetle ilgili bişey dersin diye bekledim bu ara kızların belli olmaya başladı...4 tane kızımız 5 tane oğlumuz var şimdilik bakalım seninki ne olacak...

kızlar ben geldim doktorumuza gittik keselerimizi gördük keselerimizi diyorum çünkü bebişim 2 taneymiş çok mutluyum kızlar ya yolk keseleride oluşmuş 15 gün sonra kalp atışı için gidicez onuda atlattıkmı düşük riskimiz azalıyor dedi doktor rabbim herkese nasip etsin çok güzel bi duyguymuş rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın:64::64::64:

Masallah masallah bebisler cifter cifter :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: desene canim benim insallah kucaginada almak nasip olur ve fotolarini burda görürüz tekrar tebrikler :nazar::nazar::nazar:

kızlar ne güzel yazmışsınız ya çok sağolunn..rabbim hepimize böyle güzel günleri ve devamını göstersin inşallah..yani düşünüyorumda buna kavuşmak için 5 sene bekleyebildim ama onları görmek için 2 hafta zor geliyor...sen büyüksün Allahım bekleyen tüm arkadaşlarımada bu günleri nasib et...canı gönülden diliyorum bunu :16::16::16::16:

Insallah Insallah

offfff öle deme inan gelirimaklı bi karış havada. ben huzurlu yerleri yeşili estetiği çok severim. metropol havası ve deniz bana göre diil. tam benlikmiş oralarrrr:16::16::16::16::16::16::16:

uffff çokmuş. inşallah sonuca değer ama canım. ilaçlar dahil diil di mi? acıbadem 4000 tl biliorum ilaç hariç ama emin diilim:50:

Evet ya cooooook ama ne yapalim dedigim gibi habire arastirdikca ben biseyler cikti hayirlisi artik ilaclar yok icinde ilaclarda 1000 tl demislerdi bize

kızlar... kaçtım ben....
bunu yazmıştım galiba...
bu sefer 3 sayfa yazmadan çıkacağım egünal....
öpüyom nanaktan sizleri.......

Son düzenleme:
inşallah canım bakalım bende 2 embriyo koydurmayı düşünüyorummm...
Bende iki tane koydurcam
ne çok gülüyon sen bakiiimmmmm
bu durumda atalarımız derki b....da boncukmu buldunnnn:9:

Oyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyy ölecem gene valla anam bana bakiyor niye gülüyon diye projeyi yaparken aklina ne düstü yine diyor :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: sen cok yasa emi insallah bebislerinde benim gibi hep gülerler sende beni hatirlarsin her seferinde canim benimmmmmmmmmmmmm:9::9::9::9::9::9:

kızlar... kaçtım ben....
bunu yazmıştım galiba...
bu sefer 3 sayfa yazmadan çıkacağım egünal....
öpüyom nanaktan sizleri.......

tamam kuzum...senin için yorucu bir gün olacak..yat dinlen...
$smiley300ms0[1].gif

Back
X