• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

ya warya aklımada geldiii tamda eşimle konusuodum birden saçmalamaya başladım telde senin yazdıklarını görüncee..dedektiff güldenn:60::60:

tek bir tıklamayla bulurum...
dedektif olmaya gerek yokkk şekerimmm...
demek kocişinle konuşuyodunnnn :9:
gittiğin topikte bile sana mesaj yayınladım bak ne kadar çok seviyorum hiç yalnız bırakmıyorum seni..

$mshareketliifade226ts[1].gif esnemekten ağzım şekil değiştirdiiii....
artık yatıyorummm size doyum olmaz tahminen son mesajım ama kendime bu konuda güvenmiyorummm

tek bir tıklamayla bulurum...
dedektif olmaya gerek yokkk şekerimmm...
demek kocişinle konuşuyodunnnn :9:
gittiğin topikte bile sana mesaj yayınladım bak ne kadar çok seviyorum hiç yalnız bırakmıyorum seni..

o topiğin son sayfasına bi tıkladımm ana ne göreyimm dedim noluoo:18:şaşırdım bi ann afalladımm yanii:52::52:bende senii sewiommm:16:

Geri geldim kızlar yatıcamda kocam leylayla mecnunu izliyo nası gülüyo anlatamam gülünücek ne var çözemedim benim kocada kafayı yediii :9::9::9::9:

sizin ne işiniz var 5. denemesi olanların topiğinde?????

ekini takip ettimmm de ondan canımm gitmişkende bi halini hatırını sorayım dedim mesaj yayınladım...e doğal olarakta topikte en son benim mesajım kaldı sende ordan gördün dimiiiiiii he he heeeee

Back
X