• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

ekini takip ettimmm de ondan canımm gitmişkende bi halini hatırını sorayım dedim mesaj yayınladım...e doğal olarakta topikte en son benim mesajım kaldı sende ordan gördün dimiiiiiii he he heeeee

evet tatlım ordan gördüm hatta girip baktıp elin topiğine ne yazmışsın diye:)))))

tek bir tıklamayla bulurum...
dedektif olmaya gerek yokkk şekerimmm...
demek kocişinle konuşuyodunnnn :9:
gittiğin topikte bile sana mesaj yayınladım bak ne kadar çok seviyorum hiç yalnız bırakmıyorum seni..

sen kaçtın ben geldim ne var ne yok bakalım..bugün jübilemi yaptım akşama doğru şirkette veda partisi yaptılar pasta falan almışlar..herkes güzel dileklerle uğurladı.. akşam iş çıkışı da 212 alışveriş merkezine uğradık carrefour dan bişeyler aldık eve gelmemiz saat 10 u buldu..
:44::9:

evet tatlım ordan gördüm hatta girip baktıp elin topiğine ne yazmışsın diye:)))))

heee bizim kız elin topiğinde ne arıyooo bi bakiimmm belki gecenin bi vakti tenhada sıkıştırılar diye takip ettiiimmm:9:

sen kaçtın ben geldim ne var ne yok bakalım..bugün jübilemi yaptım akşama doğru şirkette veda partisi yaptılar pasta falan almışlar..herkes güzel dileklerle uğurladı.. akşam iş çıkışı da 212 alışveriş merkezine uğradık carrefour dan bişeyler aldık eve gelmemiz saat 10 u buldu..
:44::9:

ben hala kaçamadım son 3 sayfadır yatmaya niyetleniyom ama bi türlü gidemiyommm

yatıomusunn??bende yatayım mı acaba?ama kaçamıom da:50::50:

valla kaç sayfadır yatmaya niyetleniyorum bi türlü yatamıyorummm kociş gelip pc yi pencereden atacak artık $175[1].gif
ya da vazgeçip beni atacakkk...ben yatıyorum arkamdan gel dediydiiiii:9:

heee bizim kız elin topiğinde ne arıyooo bi bakiimmm belki gecenin bi vakti tenhada sıkıştırılar diye takip ettiiimmm:9:

ben hala kaçamadım son 3 sayfadır yatmaya niyetleniyom ama bi türlü gidemiyommm

herkese güldün sende öyle oldun yarın selo senin çıkacam mesajlarını yayınlarsa görursun:9::9::9::9:

gülden bu yakalar:1::1::1::1::1::1::1:

çok pis iz sürerim demiştimmmm...

canım senin adın çıktı artık donla gezen ekşıncı bide dedektiflik eklendi bilemiyorum saatte +18 saati aklıma dedektiflik fantezisi falan geldi yaniii:17:

bi görsen halimi ne fantezi ne fanteziiiii...
acayip uykum var...ekşın yanımdan geçmesin mümkünse...donumuda sağlama aldım zatennnnn paçalı don giydimmm(dermişimmm) adam ekşına niyetlense vazgeçer:9: paçalı don yazarkende pek bi endişeliyim zira bu aralar ne desem üzerime yapışıyoorrrrr:9:

herkese güldün sende öyle oldun yarın selo senin çıkacam mesajlarını yayınlarsa görursun:9::9::9::9:

bakiimmm nasıl oluyor bi tecrübe edeyim dedimmm...yayınlasında görelimmmm...elbet bi cevabım olacaktır kendisineeee:9:

güzelim 4 sayfadır çıkıyom dedin bak ekin senden önce gitti bile:)))))))))))

5 sayfa olsun da öyle çıkıyım dedimmmm:9:

yaa o zaman git yat seni atmasınnn:14:
ben gitmedim ki bi yere:50:

hadi yatalım ekincim...bu hatunlar gitmemiz için fırsat kolluyorlar bizden sonra ne kaynatacaklarsa artıkkkk

çok pis iz sürerim demiştimmmm...

bi görsen halimi ne fantezi ne fanteziiiii...
acayip uykum var...ekşın yanımdan geçmesin mümkünse...donumuda sağlama aldım zatennnnn paçalı don giydimmm(dermişimmm) adam ekşına niyetlense vazgeçer:9: paçalı don yazarkende pek bi endişeliyim zira bu aralar ne desem üzerime yapışıyoorrrrr:9:

bu saatte ne uykusu şekerim senin gibi enerjik bir hatun git kocanı kaldır ........................................... bencede paçalı deme yapışır üstüne bazıları yarın ısrarla sorabilir .................

ayyyy sen donla karşıladım eşmi dioun yoksa o paçalı donmuyduuu:37:eett buda üstüne yapıştıı işteee:51:

Back
X