sizin ne işiniz var 5. denemesi olanların topiğinde?????
ee benim 4. deneme ya merak ettim bakayım dedim.güldende beni takip edip bulmuş yakalandımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin ne işiniz var 5. denemesi olanların topiğinde?????
ekini takip ettimmm de ondan canımm gitmişkende bi halini hatırını sorayım dedim mesaj yayınladım...e doğal olarakta topikte en son benim mesajım kaldı sende ordan gördün dimiiiiiii he he heeeee
tek bir tıklamayla bulurum...
dedektif olmaya gerek yokkk şekerimmm...
demek kocişinle konuşuyodunnnn
gittiğin topikte bile sana mesaj yayınladım bak ne kadar çok seviyorum hiç yalnız bırakmıyorum seni..
ee benim 4. deneme ya merak ettim bakayım dedim.güldende beni takip edip bulmuş yakalandımm![]()
evet tatlım ordan gördüm hatta girip baktıp elin topiğine ne yazmışsın diye:)))))
sen kaçtın ben geldim ne var ne yok bakalım..bugün jübilemi yaptım akşama doğru şirkette veda partisi yaptılar pasta falan almışlar..herkes güzel dileklerle uğurladı.. akşam iş çıkışı da 212 alışveriş merkezine uğradık carrefour dan bişeyler aldık eve gelmemiz saat 10 u buldu..
:44:![]()
ay nolduuu yineee açıkta bişeymi gördünnnnnn
valla bu akşam açıkta değil heryerim kapalıııı![]()
heee bizim kız elin topiğinde ne arıyooo bi bakiimmm belki gecenin bi vakti tenhada sıkıştırılar diye takip ettiiimmm
ben hala kaçamadım son 3 sayfadır yatmaya niyetleniyom ama bi türlü gidemiyommm
gülden bu yakalar![]()
canım senin adın çıktı artık donla gezen ekşıncı bide dedektiflik eklendi bilemiyorum saatte +18 saati aklıma dedektiflik fantezisi falan geldi yaniii![]()
yaa o zaman git yat seni atmasınnnvalla kaç sayfadır yatmaya niyetleniyorum bi türlü yatamıyorummm kociş gelip pc yi pencereden atacak artıkEki Görüntüle 357347
ya da vazgeçip beni atacakkk...ben yatıyorum arkamdan gel dediydiiiii![]()
güzelim 4 sayfadır çıkıyom dedin bak ekin senden önce gitti bile:)))))))))))
elektrikler gitti burda![]()
herkese güldün sende öyle oldun yarın selo senin çıkacam mesajlarını yayınlarsa görursun![]()
güzelim 4 sayfadır çıkıyom dedin bak ekin senden önce gitti bile:)))))))))))
yaa o zaman git yat seni atmasınnn
ben gitmedim ki bi yere![]()
çok pis iz sürerim demiştimmmm...
bi görsen halimi ne fantezi ne fanteziiiii...
acayip uykum var...ekşın yanımdan geçmesin mümkünse...donumuda sağlama aldım zatennnnn paçalı don giydimmm(dermişimmm) adam ekşına niyetlense vazgeçerpaçalı don yazarkende pek bi endişeliyim zira bu aralar ne desem üzerime yapışıyoorrrrr
![]()
kız kocandanda elektrik almıyon muuuuuu![]()
kız kocandanda elektrik almıyon muuuuuu![]()