• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

bu saatte ne uykusu şekerim senin gibi enerjik bir hatun git kocanı kaldır ........................................... bencede paçalı deme yapışır üstüne bazıları yarın ısrarla sorabilir .................

ayyyy sen donla karşıladım eşmi dioun yoksa o paçalı donmuyduuu:37:eett buda üstüne yapıştıı işteee:51:

a haa çok gecikmeden yapıştı işteee işin yoksa çıkarmak için uğraş şimdi...inatçı leker misaliiiiii...
yok ekincimmm gayet paçasız paçasızdıııı:17:

paçalı donla görünce bizimkini adamcağızın yüz ifadesini düşünemiyorum:52::52::52::52::52:
bendee:60::60:
a haa çok gecikmeden yapıştı işteee işin yoksa çıkarmak için uğraş şimdi...inatçı leker misaliiiiii...
yok ekincimmm gayet paçasız paçasızdıııı:17:

neyi çıkarmak için uğraşçan donumuuuu:60::60::60::60::60:ayyyyyy çok güldüm bu gee yaaa...

hadi şekerler ben yatıyorum elktrik don dedektif derken acayip uykum geldi olan var olmayan var ama ne yapayımmm:17::17:hepinize allah rahatlık versin yarın görüşürüz :54::54::54::54::54::54::54::54:

trt 1 de leyla ile mecnun u seyrediyorum çok komik yaaa....
karar verdim tedavim süresince dramatik dizi yok nerde komedi eğlence ben ordayım stres üzüntü kokan dizilere paydos diyorum...ne dersiniz şekerler:33::33::33:

trt 1 de leyla ile mecnun u seyrediyorum çok komik yaaa....
karar verdim tedavim süresince dramatik dizi yok nerde komedi eğlence ben ordayım stres üzüntü kokan dizilere paydos diyorum...ne dersiniz şekerler:33::33::33:

ilk zamanlar bizde izleyip çok gülüyoduk.. ama sonradan sıkıldık....

Back
X