• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

trt 1 de leyla ile mecnun u seyrediyorum çok komik yaaa....
karar verdim tedavim süresince dramatik dizi yok nerde komedi eğlence ben ordayım stres üzüntü kokan dizilere paydos diyorum...ne dersiniz şekerler:33::33::33:

bencede kendini üzücek şeylerden uzak dur.:36::36::36:her şeye tıka kulaklarını..

bir şey soracağım size..dok.bana dün 3 yumurtan var dedi.20mm,17mm,14mm dün gece çatlatma iğnesini oldum.merak ediyorum da bu yumurtaların hepsi işe yarar mı?14mm küçük yani..bilginiz var mı?

nasılsınız? öğleden beri 60 sayfayı geçmişsiniz maşşşallaaaaah:)
ben tepecikte yaptıran varmı yada orayla ilgili bilgisi olan varmı diye sormuştum ama kimse cevap vermemiş yok galiba. eşim orayı istedi ama nasıldır ki:44:
öğlen selam bile vermediler bana ezik kaldım:14::14::14::14::14:
şaka tabii msj arada kaynamış olabilir......

Gene kimse kalmamış yaaa. e napalım.Allah rahatlık versin herkese
sabah görceniz msjı o zamann
GÜNAYDIIINNNN:3::3::3::3::3::3::3:

Topiğin anahtarı bende kalmıştı kapatıp çıkayım dedim ama 3 kişiyizzz..Neler yapıyosunuzz anlatınn yada bende çıkıyimmm:9::9::9::9:

canım valla bişi yaptığımız yok işte bizim ertelendi tedavi mart sonuna kaldı bide eşim tepecikte yaptıralm diyor. tanıdık dr. varmış onu araştırmaya çalışıyorum ama henüz bişey öğrenemedim.bende çıkıcam şimdi. kimse kalmamıştı seni sonradan gördüm.

Back
X