• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Cnmmm benim t ederim bunlar beni Cook mutlu etti harikasin sen iyisin demi
ahh canımm saol dualrınn içinn ALLAH sanada hayırlı doğumlar nasip etsinn işşallah...bu sfer sankii daah rahatım sankii tatildeymişim gelio..ama sadece transferden sonra 5 kat merdiven çıkmam lazım o biraz korkutuo benii doktor bişi olmaz dedi bu apartmanda asansör yok..bişi olmaz dimi yaa..

cnm söyle kocan kucağında taşısın seni düğün gecendeki gibi:60: merdivenden bisiy olmaz rahat ol dinlenerek çık cnm hepimize Rabbim hayrli sağlıklı dogum nasip etsin nsallh çok sevindim kendini raht hissetmene sevgili annecik sana egunalime Milllstone wish e adınızda dua ediyorum Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin insallh

Canlarım bn biraz çıkıyorum esim dediki arkadaşı uğrucak kahveye kek yapayım evde ikramlik birşey yok iyini misafir yok dedim egunalim :14:Sayfadan çıkıyorum esim dolanıyor kurcalamazsın yazdıklarımı öptüm hepimizi akasyacim sende k d et ıhlamur demle limonla dinlen Güzelce cnm

Cnmmm benim t ederim bunlar beni Cook mutlu etti harikasin sen iyisin demi
cnm söyle kocan kucağında taşısın seni düğün gecendeki gibi:60: merdivenden bisiy olmaz rahat ol dinlenerek çık cnm hepimize Rabbim hayrli sağlıklı dogum nasip etsin nsallh çok sevindim kendini raht hissetmene sevgili annecik sana egunalime Milllstone wish e adınızda dua ediyorum Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin insallh

iyiyim canım pazartesiyi bekliyorum işte...
duaların içinde ALLAHRAZI olsun...
bu arada benim kociş ilk evlendiğimizde 2 kat yukarı taşıdı beni ilk evimiz triplex di yatak odası yukardaydı...şimdide ilk fırsatta kucağına alır hiç kaçırmaz yaniii:17::17::17:

Canlarım bn biraz çıkıyorum esim dediki arkadaşı uğrucak kahveye kek yapayım evde ikramlik birşey yok iyini misafir yok dedim egunalim :14:Sayfadan çıkıyorum esim dolanıyor kurcalamazsın yazdıklarımı öptüm hepimizi akasyacim sende k d et ıhlamur demle limonla dinlen Güzelce cnm

ama daha yeni kavuşmuştukkk:58::58::58:

karşı blokta arkidişim var ona gittim...sonra geldim kişisel bakım yaptım malum pazartesi randevu var.kocişim 12 de gitmişti...2 gündür kendime çalışıyorum yani...
hmm ii bakalım.bende bi yıkanayım şimdii..hadi işşallah bugünüde atlatıon hasta olmadan..walla ben bile panik olmustum hastalancan die:18:

ayy eet düğünden sonra öle yapmıştıı:1:dur bi hatırlatayım ben ona gerçi kıyamam öle bi teklifte bulundu gecenlerde:1:aminn işşşallah ALLAHIM hepimizin dualarını kabul etsinn..

canım arkadaşlarım.. bugün biraz kırgınlık var üstümde sanırım hasta olucam... dünün yorgunluğunu atamadım üstümden.. burnumda akmaya başladı:(( burda hava berbat kar yeni dindi hava o kadar kapalı ki ışıkları açtım...

aman dikkat et kendine ya dinlen c vitamini al bol bol....geçmiş olsun canımcımm:71:

hmm ii bakalım.bende bi yıkanayım şimdii..hadi işşallah bugünüde atlatıon hasta olmadan..walla ben bile panik olmustum hastalancan die:18:
ayy eet düğünden sonra öle yapmıştıı:1:dur bi hatırlatayım ben ona gerçi kıyamam öle bi teklifte bulundu gecenlerde:1:aminn işşşallah ALLAHIM hepimizin dualarını kabul etsinn..

aynen kuzum valla çok korktum neyseki bugünde bitiyo inşallah..geç olmam önemli değil erken olacam diye korkuyordum...
keyfim yerinde yani...sırf bu yüzden tedavi ertelenseydi bunalıma girerdimm...
yap bakalım bıcı bıcını Eki Görüntüle 359623
al sana 1 yumurta daha $animatedchick20[1].gif

Son düzenleme:
aynen kuzum valla çok korktum neyseki bugünde bitiyo inşallah..geç olmam önemli değil erken olacam diye korkuyordum...
al sana 1 yumurta daha Eki Görüntüle 359625

neyseki atlattın şu saatten sonra olsanda çok önemli değil ama inşallah azıcık daha bekler senin kırmızzılar......

neyseki atlattın şu saatten sonra olsanda çok önemli değil ama inşallah azıcık daha bekler senin kırmızzılar......

inşallah canım az daha beklese süper olcak...
3 gündür arada bi yokluyo sonra vazgeçiyoooo...
o yüzden endişenirdi beni yoksa normal günü pazartesi...
sana kaçıncı gün başlatmıştı iğneleri

Son düzenleme:
inşallah canım az daha beklese süper olcak...
3 gündür arada bi yokluyo sonra vazgeçiyoooo...
o yüzden endişenirdi beni yoksa normal günü pazartesi...
sana kaçıncı gün başlatmıştı iğneleri

ben çarşamba akşam regl oldum cuma iğnelere başladım yani 2,5 gün:)))))))

al sana 1 yumurta daha Eki Görüntüle 359625

şu an yıkanma işini erteledim akşam yıkanmaya karar werdim.ya burası açık mutfak şimdi teyzem akşam için yemek falan yapcak bende kokcam en ii si akşam yemekten sonra yıkanmak die karar werdim..ya ben dün akşam jeli yaptım bu gün bi kısmı geri gelmiş kahverengi bölee:53:dün kanamam olmadı bir iki damla geldi opudan sonra ama heralde içerde kalanları attı..öledir dimii?bide böle fazlalığı geri gelio mu?fitil kullanırken geliodu ama bu ilacın yabancısıyım o yüzden acaba panik oluomm.çünkü doktor en önemli ilacın bu senin dedi..acaba bu doktor iğne wermicek mi transferden sonra bana..amma soru sordum dimii:1:

ben çarşamba akşam regl oldum cuma iğnelere başladım yani 2,5 gün:)))))))

heee tamam cicim...
bakalım benim ki nasıl olcek...

şu an yıkanma işini erteledim akşam yıkanmaya karar werdim.ya burası açık mutfak şimdi teyzem akşam için yemek falan yapcak bende kokcam en ii si akşam yemekten sonra yıkanmak die karar werdim..ya ben dün akşam jeli yaptım bu gün bi kısmı geri gelmiş kahverengi bölee:53:dün kanamam olmadı bir iki damla geldi opudan sonra ama heralde içerde kalanları attı..öledir dimii?bide böle fazlalığı geri gelio mu?fitil kullanırken geliodu ama bu ilacın yabancısıyım o yüzden acaba panik oluomm.çünkü doktor en önemli ilacın bu senin dedi..acaba bu doktor iğne wermicek mi transferden sonra bana..amma soru sordum dimii:1:

tabi akşama bırak ben akşama bıraktım mesela...yaşadıkların normal canım içerde kalanları atıyosun...fazlası da dışarı akabilir...dün yazdığım gibi yaparsan tamamını içeri sıkmış olursun...

ölüyorum açlıktan ama kalkıp yemeye üşeniyorum...
en iyisimi ben bişiler atıştırayım...

tabi akşama bırak ben akşama bıraktım mesela...yaşadıkların normal canım içerde kalanları atıyosun...fazlası da dışarı akabilir...dün yazdığım gibi yaparsan tamamını içeri sıkmış olursun...

bu akşam öle denicem bakalımmm..milstone naptı acaba bugün konustun mu?kaçma saati yaklaşmıştır misafirlerinin?

bu akşam öle denicem bakalımmm..milstone naptı acaba bugün konustun mu?kaçma saati yaklaşmıştır misafirlerinin?

haberim var canım...gayet güzel zaman geçiriyoooo...
o kadar yorulduğuna değdi sanırım...
misafirleri gidince arar beni...ilk fırsatta da topiğe gelir...

Back
X