• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

ama yalnız kalmıştımmmm...
şimdi yiyorum canım...tepsiye koyup pc nin yanına getirdim...sonra bi baktım kimse kalmamış:50:
kızlar firarda yine...

eet bugün kimse yokk..kaldık ikimizz buralarda..benim kocişte müşterileri war istanbulda onların yanına gitti bende o gelene kadar özgürüm yanii...

eet bugün kimse yokk..kaldık ikimizz buralarda..benim kocişte müşterileri war istanbulda onların yanına gitti bende o gelene kadar özgürüm yanii...

özgürlüğün tadını çıkaralım topikte diyecem ama herkes topik dışında özgür takılıyo bugün...
bazı hatunlardan uzun zamandır ses yok...
bazen delleniyorum insan bi 5 dk girer durumundan haber verir neden gelemediğini yazar...
bi görünüp bi kayboluyorlar...

özgürlüğün tadını çıkaralım topikte diyecem ama herkes topik dışında özgür takılıyo bugün...
bazı hatunlardan uzun zamandır ses yok...
bazen delleniyorum insan bi 5 dk girer durumundan haber verir neden gelemediğini yazar...
bi görünüp bi kayboluyorlar...

eet sonrada neler oluo die soruolarr..bak biz burda beklioz bi yere kaçmıozz:1:brawoo bizeee:46::46:aman sen sinirlenme kırmızılar gelmesinnn..relax takıl sen:1:

beni hiç atmadı, aynı yerde 30 dk sabit kaldım offlineda olmadım :51::51:

nasıl sayfanın dışına atılıon yaa kim atıo seniii:20::20:

şimdi canlarım sanırım akasyanın dışarı atılma durumundan kastettiği şu ve bende aynı şeyi diyorum...bi kaç dakika sabit kalınca nick inizin yanında yanan yeşil beyaza dönüyooo...bizde bunu görerek kk da olmanıza rağmen çıktığınızı zannediyoruz...

eet sonrada neler oluo die soruolarr..bak biz burda beklioz bi yere kaçmıozz:1:brawoo bizeee:46::46:aman sen sinirlenme kırmızılar gelmesinnn..relax takıl sen:1:
bi daha kimseye özet geçmiciiimmmmm:19:

Son düzenleme:
aaaa o zaman bana gıcıklık yapıyolar..... habire tekrar giriş yapıyom
valla birileri atıyo beni:))))))) tekrar tekrar şifre yazmaktan sıkıldım...

aaaa ben böyle olduğunu bilmiyordum...
şifreni girdikten sonra beni hatırla ya bas sonra siteye giriş yap...eğer böle yaptıysan ve bu durumu yaşıyorsan valla anlamadımmm :50::50::50:

aaaa ben böyle olduğunu bilmiyordum...
şifreni girdikten sonra beni hatırla ya bas sonra siteye giriş yap...eğer böle yaptıysan ve bu durumu yaşıyorsan valla anlamadımmm :50::50::50:

gene atıldım ve gene şifre girdim bu sefer beni hatırlayıda tıkladım.. bakalım ne olcek... benim kociş geldi biraz onla ilgileneyim....

benım sık kullanılanalrda kayıtlı 1-2 saat açık kalsa işlem yapmasam bile atılmıyorum...
bende akşam yemeği için mutfağa ışınlanayım:56:

benım sık kullanılanalrda kayıtlı 1-2 saat açık kalsa işlem yapmasam bile atılmıyorum...
bende akşam yemeği için mutfağa ışınlanayım:56:

Allah Allah benimde sık kullanılanlarda ama sabit kalınca sayfa dışına atılmıyorum kk da kalıyorum ama siz beni çıktı sanıyorsunuz..

hmm ii bakalım.bende bi yıkanayım şimdii..hadi işşallah bugünüde atlatıon hasta olmadan..walla ben bile panik olmustum hastalancan die:18:

ayy eet düğünden sonra öle yapmıştıı:1:dur bi hatırlatayım ben ona gerçi kıyamam öle bi teklifte bulundu gecenlerde:1:aminn işşşallah ALLAHIM hepimizin dualarını kabul etsinn..

iyiyim canım pazartesiyi bekliyorum işte...
duaların içinde ALLAHRAZI olsun...
bu arada benim kociş ilk evlendiğimizde 2 kat yukarı taşıdı beni ilk evimiz triplex di yatak odası yukardaydı...şimdide ilk fırsatta kucağına alır hiç kaçırmaz yaniii:17::17::17:

Ay siz ne kadar şanslısınız :46:Benim koca beni asansörle çıkardı odaya otelde kalmışlıkta düğün gecesi hiç kucakla taşımadı beni çünkü bel fıtığı ameliyatı olmuş egunalim oo sende uzan taşısın seni sürekli yatağına Eniste:9: ekinim sen de keyfini çıkar kiz taşısın seni eve Kadar ama sen şimdi 2cocukla ağırlaşirsin:49::49:

cannllar ben geldimmmm.nasılsınız bakalım...
bendeki durumlar aynu be canlar ptesi tekrar test olcak.
bu arada eş,im fena üşütmüş basur da eşlik edince yatak döşek yatıyoo.durum kötü biraz.
eeee varmı yeni haberler...

Ay siz ne kadar şanslısınız :46:Benim koca beni asansörle çıkardı odaya otelde kalmışlıkta düğün gecesi hiç kucakla taşımadı beni çünkü bel fıtığı ameliyatı olmuş egunalim oo sende uzan taşısın seni sürekli yatağına Eniste:9: ekinim sen de keyfini çıkar kiz taşısın seni eve Kadar ama sen şimdi 2cocukla ağırlaşirsin:49::49:

ama cicim zaten asansör faktörü olmasada fıtık engeliniz varmış sizin...
he he he benim kocişe kolay tabii tek koluyla taşır beniii:9:

cannllar ben geldimmmm.nasılsınız bakalım...
bendeki durumlar aynu be canlar ptesi tekrar test olcak.
bu arada eş,im fena üşütmüş basur da eşlik edince yatak döşek yatıyoo.durum kötü biraz.
eeee varmı yeni haberler...

Eki Görüntüle 359662 hoşgeldin canımmm..
geçmiş olsun kuzum iyi bak kocişe aman deyim bu ara sakın hasta olayım deme sende...
yeni haber olarak ekinin 21 yumoşundan 19 tanesi döllenmiş durumlarıda gayet iyiymiş...

Eki Görüntüle 359662 hoşgeldin canımmm..
geçmiş olsun kuzum iyi bak kocişe aman deyim bu ara sakın hasta olayım deme sende...
yeni haber olarak ekinin 21 yumoşundan 19 tanesi döllenmiş durumlarıda gayet iyiymiş...

sağol kuzummm o bana baksın biraz derken kendi hasta oldu.nane limon falan derken yatıyo öle ..
ooo maşallahhhh ekincimmm hadi bakalım ne güzel aşk yaşamışlar öleeeee.inşallah hepsi çookta güzel gelişir..

sen nettin kuzummmm kırmızılardan nbrrr.
bak ben sana diyim gelmicek bekleme hatta 9 ay beklemeeeee.

Back
X