• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kolay gelsn cicim sana senınkide demek benımki gibi kaçıyor :47:

kolay gelsın tatlımmmmmmmmmmmmm

yok cicim o sarı kafanın tersini bulursam yayınlarım mutlakaa...
kolay gelsin sanaaa...

Oh buyuk kismi bitti temizligin, belim agridi ama cok, bir de bir ara cosmusum 2 dercede ciktim balkon yikadim parmak arasi terliklerle :25:
hastalanmam insallah.
Bu arada ovulasyon testi de silik cikti. Demekki dundu benim ovulasyon, yani bu aksam da eksin gerekecek sanirsam :17:
kocis geldi, kaciyorum. Ugrarim yine, optum herkesi :16:

Mail atıyorum datlummm..

kuzum açılmasında sorun var bilgiler birbirine karışmış gibi duruyooo düzenleme yapacam mecburen...
excel formatında olduğu için sıkıntı oluyooo...
word de olmaz şimdi onunla ilgileniyorum...
ellerin dert görmesin bi de benim için yoruldunn...

kuzum açılmasında sorun var bilgiler birbirine karışmış gibi duruyooo düzenleme yapacam mecburen...
excel formatında olduğu için sıkıntı oluyooo...
word de olmaz şimdi onunla ilgileniyorum...
ellerin dert görmesin bi de benim için yoruldunn...

karışmamış haliyle ben duruyorr..excel hangi sürüm de bakem bana..

birde word yolladım bak bakalım bu karışmıyor ise böyle yapıp yollıyim canımıniçi..

Eki Görüntüle 359730 $hayvan7hh1[1].gif

$fgpasqua311db4[1].gif Teşekkür ederim canım..Rabbim sana sepet sepet yumurtalar versin sonra kucağını doldursun...

canlarım kotuyum
1 gıbı pembe bır leke geldı sonra kırmızıya dondu ve saat 5 ekadar vc den cıkamadım tabı o arada doktoru aradınm pazartesıye kadar takıp et dedı adet degıl baska bısyedır dedı sonra 5 ten sonra uyudum ıste 7 gıbı kaldtım yemek jel derken allaha sukur kesıldı ama ne yalaan dıyım umıdımızı yetırdık.....
sebep tabıkide beya bı kanamama oldu cunku kaynananmın dokt. aradım oda enfeksıyondur dedı atesını bak coksa acıle gıt dedı ama 37.2 ates.... usume hatta tıtreme gelıyordu beya kotuydum ve yanama yapıyor kanama olurken parca fln da geldı artık hayırlsıı dıyeleım napalım.....

canlarım kotuyum
1 gıbı pembe bır leke geldı sonra kırmızıya dondu ve saat 5 ekadar vc den cıkamadım tabı o arada doktoru aradınm pazartesıye kadar takıp et dedı adet degıl baska bısyedır dedı sonra 5 ten sonra uyudum ıste 7 gıbı kaldtım yemek jel derken allaha sukur kesıldı ama ne yalaan dıyım umıdımızı yetırdık.....
sebep tabıkide beya bı kanamama oldu cunku kaynananmın dokt. aradım oda enfeksıyondur dedı atesını bak coksa acıle gıt dedı ama 37.2 ates.... usume hatta tıtreme gelıyordu beya kotuydum ve yanama yapıyor kanama olurken parca fln da geldı artık hayırlsıı dıyeleım napalım.....

Canım üzülme ne olurr..Daha transferin çok yeni..İnş durum senin aklındaki kötü şey değildir..Hayırlısı ne ise o olsun bitanem:43::43::43::43::43:

Canım üzülme ne olurr..Daha transferin çok yeni..İnş durum senin aklındaki kötü şey değildir..Hayırlısı ne ise o olsun bitanem:43::43::43::43::43:

ınsallah artık rabbıme sıgınmıstık zaten sımdı daha cok sıgındık ınsallah rabbım bana bagıslar evlatlarımı hanı 1 tane bıle olsa razıyım ben ama kısmettt RABBIM O DEMEMSTIR BELKIDEEEE :43::43::43::43:
3 GUNUM BUGUN CANIM

Son düzenleme:
canlarım nasılsınız geç kaldım ben kaynanam ve ekibine katılmak zorunda kaldım:D(zorla)gçmişi okuyup geliyorum :16::16:

canlarım kotuyum

canı çok geçmiş olsun ALLAHIM en kısa zamanda yüzünü güldürsün......bişey olmaz ALLAHIN İZNİYLE...

Back
X