Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar netten halı bakıyorum hadi bana yardımcı olun fikirlerinizi söyleyin. odamızda lila ve mavi ağırlıklı mobilya ve uyku setleri.
1- Eki Görüntüle 719768 2- Eki Görüntüle 719771 3- Eki Görüntüle 719772
4- Eki Görüntüle 719773 5- Eki Görüntüle 719774 6- Eki Görüntüle 719775
7- Eki Görüntüle 719776
4 den sonraki 6 dan önceki halı![]()
4 den sonraki 6 dan önceki halı![]()
illa bi değişik cevap vercen dimi hatu canın cıkmayaaaa![]()
Marjinal hatunumm
:
güldüm zaten![]()
noldu kızzz..Küstüm herkese..![]()
hoşgeldin tatlım..
neden kalitesiz dedi doktorun bilmiyorum sana bunun detaylı açıklaması yapılması lazım hatta bunun için ne gerekiyorsa takviye olarak vermesi lazım vitaminler var mesela doktorun verebileceği mutlaka bişiler olmalı kalitesizdi ondan işleme almadık demek olmaz öyle...lütfen senden ricam benim ilk tüp bebekte akıbeti belli olmayan embriyolarım gibi olmasın sen durumunu sorgula öğren doktordan sana belge versinler elinde buna dair bir açıklama olsun doktor imzalı...
bu arada pko olup yumi sayın fazla değil normal..ayrıca yine pko da yüksek doz ile başlanırsa yumurta kalitesinde düşme olur bunu çok duydum ben...kullanılan doz çok fazla...bir de canım senin e2 hormonun kaç çıkıyordu mutlaka bakılmış olmalı yani östrojen hormonun toplamadan en son kaçıncı günde bakıldı ve kaç çıktı bilgin varsa yazarmısın..
canım bende 5 diyorum ama senin bebişin cinsiyet neydi???
Küstüm herkese..![]()
Ah çok güzel halılar bunlar bende bakayım bari asya halı diyemi giriyoz nete ben oğluşumun odasını gemici kaptan odasışeklinde düşünüyorum ama ona göre halı bulabilirmiyim acaba sadece mavi beyaz değilde içinde birazda kırmızı olsun diyorum canlı bi oda olsun
http://www.asyahali.com/product_images/dcj7h1jwnh8ga1360301611.jpg burdakide bana uygun galiba of çok zormuş bu işlerama çok zevkli![]()
ay evet tam denizci modeli.![]()
sağolasın canım güzelce açıklamışsın Allah senden razı olsun.
doktor gitmemizi istedi zaten yarın gidip görüşcez telefonda çok açıklama yapmadı.
pko değilim canım ben. genç kızlığımdan beri çok düzenli adetlerim oldu. aşılamada olsun yumurta takiplerinde olsun çok güzel yumurtalarım olduğu söylendi. o yüzden böyle çıkması çoook şaşırttı beni.
hani kadınlar bazı aylar herşeyi normal olsa bile yumurtlamayabilir ya.. mesela benim de bu ay yumurtlamayacağım bi ay olup tümden yumurtalarım kalitesiz olmuş olabilir mi??
ama benim bildiğim yumurta kalitesi biraz sperm yapısı gibi öyle pat diye değişen bişey değil di mi??
gerçekten kalitesiz o zaman..
pko olmayan biri için tüp bebekte 225 doz gerçekten yüksek mi?
E2 lerim hemen hemen her gittiğimde ölçüldü canım. onların elindeki doyaya da yazmışlar sanırım.
bi kaçını görmüştüm ama rakamları tam hatırlamıyorum. sorduğumda normal demişlerdi. yarın gidince iyice bi onları da sorayım
noldu kızzz..
hıhıııı![]()
bana yabancı gibi geliyon nickini değiştirmişsin o yüzden bi garipsiyom seni
koca milleti bugün var yarın yok niye nickine koyuyon ki
iki gün sonra küssen nolcak bazen insanın katil olası geliyo ümüğünü sıksam diyosun kimi zaman işte o günleri düşünüp nickini ona göre seçmeliydinçok pişman olcaksın çok
mide bulantında iyi bişi gebelikten o yüzden çok ta üzülemicem yaniii
benimde çarşamba gününden beri bulanıyooo ama bebekten değil üşütmeden hangi bulantıyı tercih edersin şekerim...
e tabiki bebekten olanı kır dizini otur bulantınla bırak bulansın bişi deme![]()
canım ne demek ne istiyorsan sor ben olmazsam kızlar cevaplarlar...
ben sankş pko lusun sandım öncekş mesajından yanlış anladım demekki...
herşey yolundaysa hormonların ve ultrason görüntün bana göre fazla dozla başlamışsın doktor fazla bilmiyorum tabii çok bilmişlikte yapmak istemem bana öyle geldi bugün ki tecrübelerime göre...
ortalama bir dozla başlanıp yumi gelişimine göre daha az ya da daha da çoğaltılabilirdi zamanla...
sebepsiz infertilite dediğin için bana fazla geldi..
bende de durum öyle ve bana ilk tüpte 250 doz başlatıldı ikinci tüpte doktorumu değiştirdim ilk tedavimi görünce şok oldu adam olamaz dedi çok fazla 150 doz dan fazlası olmaz dedi...sebebide zaten ilaca yeteri kadar tepki veriyor ya da daha önceye bakıldığında yumilerin büyümesinde çatlamasında sorun olmamış doz fazla dedi...
pko değilsen e2 çok ta önemli değil zaten...
inşallah doyurucu bişeyler söyler doktor...