• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

selam hatunlar nasılsınız, hayırlı geceler , canım sıkıldı öyle geziyordum kk da, burayı buldum =)
hoşgeldin cnm bak burası bağımlılık yapar haberin olsun:))
hayırlı olsun tatlım...inşallah bebeğine giden yolda son adımlarındır:16::16::16:bebeğin ben geldim anne der:49::emir_bebek: bi yerlerde paylaş görek ben seviyorum...
tamam cnm ellossa da paylaşırım.
kızlar ben acil kaçıyorum geleneksel yumurtlama günlerimdeyim değerlendirmek lazım:23::23::23::17::17::21::21::21:yarın görüşürük:3::3::3:
oooooooooo hadi koş koşşş:))

hsbuldum saolasın.. napalım.. zaten alıştık kk ya.. bikaç topik geziyoruz böyle :1:tüp tedavisinde misin yoksa suan cnm ?:26:
şuan değilim cnm nisanda negatifim var biraz ara verip histereskopi yaptırıp yıl sonuna doğru 3. tedavimi yaptırmayı düşünüyorum..

şuan değilim cnm nisanda negatifim var biraz ara verip histereskopi yaptırıp yıl sonuna doğru 3. tedavimi yaptırmayı düşünüyorum..

hmm..hayırlısı olsun cnm.. Rabbim kendliğinden denk getirsin insaAllah yinede ..
.. benim de martın sonuydu 4.tüptü, transfere giremediydim bu kez kinde, 2 bölünmede kaldılar 2 gün boyunca =((
şuan ilaç kullanıyom, yumurtalarım için.. 4. kutuya baslıycam bikaç güne.
3-5 yumurtam için, olanı da kaybetmeden, bian önce 5. tüpü yaptırmamız lazımmış..
en erken eylül-ekim gibi , çok zor bu isler çok zorr ..
Allahım kimseyi aratmasın , valla insan yaşadıklarınla yaşlanıyo, ha oldu, ha olacaklarla=(

Son düzenleme:
kızlar bana müsade.. sizlere hayırlı geceler, bol bebisli rüyalar :17:

$imagesCAFS6UN8.webp herkese...bu ufaklıklar bizlerin olsun inşallah...
hadi gelin cay simitle başladım kahvaltıya $imagesCAJJ7CMK.webp :34::34::34::34:

günaydın kızlar:16::16:
orta kalitede 3 embriyom var...orta kaliteli embriyolarla hamile kalanlarınız oldumu aranızda:49::49::49:

hmm..hayırlısı olsun cnm.. Rabbim kendliğinden denk getirsin insaAllah yinede ..
.. benim de martın sonuydu 4.tüptü, transfere giremediydim bu kez kinde, 2 bölünmede kaldılar 2 gün boyunca =((
şuan ilaç kullanıyom, yumurtalarım için.. 4. kutuya baslıycam bikaç güne.
3-5 yumurtam için, olanı da kaybetmeden, bian önce 5. tüpü yaptırmamız lazımmış..
en erken eylül-ekim gibi , çok zor bu isler çok zorr ..
Allahım kimseyi aratmasın , valla insan yaşadıklarınla yaşlanıyo, ha oldu, ha olacaklarla=(
hımmm üzüldüm cnm hemen başla o zaman vakit kaybetmeden inşallah yumilerin güzelce döllenirler..hangi hastaneye gidiosun cnm?

kızlar aranızda co-culture yaptıranınız var mı ? :26::26:
o ne ben bilmiyorum?

Eki Görüntüle 747627 herkese...bu ufaklıklar bizlerin olsun inşallah...
hadi gelin cay simitle başladım kahvaltıyaEki Görüntüle 747628 :34::34::34::34:
günaydın nafişimmmmmmm ben de açtım valla hemen geliom:))))

hımmm üzüldüm cnm hemen başla o zaman vakit kaybetmeden inşallah yumilerin güzelce döllenirler..hangi hastaneye gidiosun cnm?

o ne ben bilmiyorum?

günaydın nafişimmmmmmm ben de açtım valla hemen geliom:))))

günaydın şekerim...
3 saat olmuş beee size yemek yok simit yok cay yok kendiniz yapın hıh:63::63:
:9::9::9::9:

naber canlarım :17: nasılsınız

ben çok iyiym çok şükür rabbime böyle rüyalarda gbyim :31: dua ediyorum herkez için bol bol kendim içinde tabi korkularım çok ... geceler kavuslarla korkulu rüyalarla geçiyo ... ramazanın güzellikleri belli olmaya başladı yarın mukabele başlıyo bol bol dua edelim birbirimize sizsiz güzel olmuyo hep beraber olmalı hamilelik ki tatlı olsun :16:

ben çok iyiym çok şükür rabbime böyle rüyalarda gbyim :31: dua ediyorum herkez için bol bol kendim içinde tabi korkularım çok ... geceler kavuslarla korkulu rüyalarla geçiyo ... ramazanın güzellikleri belli olmaya başladı yarın mukabele başlıyo bol bol dua edelim birbirimize sizsiz güzel olmuyo hep beraber olmalı hamilelik ki tatlı olsun :16:

canım benim iyi olmana sevindim valla ne yalan söyleyeyim ara ara girdiğin topiklere girip yazdıklarını okuyorum..
iyi oldugunu uyunca seviniyorum...
hayırlısıyla yavrularmıza hepimiz kavusuruz inşallah:16:

çılgın hamişimizzz napıyonn beyaaa..Bebişini gördünmü hayırlısı ile ben okumadım kaçırdımm..Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kabul buyursun tüm dualarımızıı..Sende unutma bizleri..

(Bu arada çılgın derken çatlatma iğnesini unuttuğun için benim çılgınımsın ona göre:9::9::9::9::9::9:)

Son düzenleme:
Back
X