Rahim anomalileri için olabilir septum veya şekil bozukluğu var mı diyeMerhaba kızlar. Kafam çok karışık bana fikir verirmisiniz?
Ben yaşadığım 2 dış gebelik sonucu tüplerimi kaybettim.
Tek şansım tüp bebek.
Bugün çorlu reyap hast.gittik ön görüşme için.
Benden hsg filmi istedi. Tüpleri olmayan birinden neden hsg istenir?
Tüpbebek tedavisinde rahim filminin tek önemi tüplerde sıvı birikmesi vs olup olmadığını görmek sizde tüpler alındığına göre mantıksız manasız işler. Boşuna para harcatma merakıMerhaba kızlar. Kafam çok karışık bana fikir verirmisiniz?
Ben yaşadığım 2 dış gebelik sonucu tüplerimi kaybettim.
Tek şansım tüp bebek.
Bugün çorlu reyap hast.gittik ön görüşme için.
Benden hsg filmi istedi. Tüpleri olmayan birinden neden hsg istenir?
Bende çorluda oturuyorum. Kahraman Ülker ile mi görüştünüz? Salı günü bizimde görüşmemiz var.
Baya iyi doktor diyorlar kendisine ama, suratsız oldugunu bende duydum. Tedaviye devam edicekmisiniz peki kendisindeEvet onunla görüştüm.hic memnun kalmadım.
Tüplerim olmadığı halde benden film istedi inatla.ayrica okadar suratsizdiki ilk görüşme çok önemlidir.ne ümitlerle mutlulukla gittim içimde kaldı.aksam ağlamaktan hiç uyumadım.
Kesinlikle öyle 1.400 tl rahim filmi parası istedi.ne ümitlerle gitmiştim.Tüpbebek tedavisinde rahim filminin tek önemi tüplerde sıvı birikmesi vs olup olmadığını görmek sizde tüpler alındığına göre mantıksız manasız işler. Boşuna para harcatma merakı
Hayır bir daha gitmeyiBaya iyi doktor diyorlar kendisine ama, suratsız oldugunu bende duydum. Tedaviye devam edicekmisiniz peki kendisinde
Daha önce filmlerim var bir sorunum yok .ama bilemiyorum sırf para için iştendi.Rahim anomalileri için olabilir septum veya şekil bozukluğu var mı diye
Bende istanbula bahçeci ,Brüksel , Bülent tıraş birde memorial Semra kahraman isimlerin çok övüyorlar bence maddi olarakta bir fark yok hatta bahçecide rapor geçiyor tüpleriniz olmadığı İÇİN üniversite hastanesinden rapor da alabilirsiniz en azından ilaçlarda baya baya indirim oluyor , hemde çok uzak değil sizlere Çorlu dedinizKesinlikle öyle 1.400 tl rahim filmi parası istedi.ne ümitlerle gitmiştim.
Rahim filmi icin 1.400 lira miKesinlikle öyle 1.400 tl rahim filmi parası istedi.ne ümitlerle gitmiştim.
İşte Bende o fiyatı DUYUNCA sadece para için rahim filmi istendiğini düşündüm. Benim tüplerim yok.elimde raporlarım var olmadığına dair. Şaka gibi.Rahim filmi icin 1.400 lira miben 650 liraya cektirmistim sisli echomar da gecen sene
Bende istanbula bahçeci ,Brüksel , Bülent tıraş birde memorial Semra kahraman isimlerin çok övüyorlar bence maddi olarakta bir fark yok hatta bahçecide rapor geçiyor tüpleriniz olmadığı İÇİN üniversite hastanesinden rapor da alabilirsiniz en azından ilaçlarda baya baya indirim oluyor , hemde çok uzak değil sizlere Çorlu dediniz
Tuplerin yoksa rahim filmine gerek yok . Bunu bilmek icin doktor olmaya,gerek yok ki . Bazi yerler ticari amacli gercekten para odaklilar . Sonucta rahim filmi tuplerin durumunu kontrol etmek amacli cekiliyor .. haayyretİşte Bende o fiyatı DUYUNCA sadece para için rahim filmi istendiğini düşündüm. Benim tüplerim yok.elimde raporlarım var olmadığına dair. Şaka gibi.
Hayır bir daha gitmeyi
Düşünmüyorum.
Ben sizi etkilemek istemem tabiki.ben sadece gördüğüm yaşadığım durumu yazdım.evet sekreter ve çalışanlar çok güleryüzlü.ama tamamen paraya dayalı sizi hasta değilde para olarak görüyorlar. Benden tahlil istediler 700 tl. Eşimin tahlilleri 600 tl. Tüp bebek 6 bin.ilaclar 3 bin. Sperm testi 275 tl illa o hastanede yapılması gerekiyormus sperm testinin ve rahim filminin.rahim filmi anestezi olmadan 950 tl ateztezi olursa 1400 tl. Tedaviye başlandığında her gittiğimde tahliller varmış ortalama 200 300 dediler. Bukadar para ver bide doktora bisey sorama onun suratını çek.enerjini emsin. Zaten hassas oluyorsun. Yani ben ilk deneyimimi çok kötü yaşadım.bendr 21’inde görüşmeye gidicem. Hemşire Elif hanımla 2kez telefonda görüşmüştüm. Ama kahraman beyle ilkkez salı günü görüşücez. Tedirgin oldum bende suan.
Çok pahalı devlette ücretsiz yaptırmayınKesinlikle öyle 1.400 tl rahim filmi parası istedi.ne ümitlerle gitmiştim.
Çok pahalı devlette ücretsiz yaptırmayın
Bizde KEMAL YILDIZ’dan randevu aldık. Onunla görüşücez reyap a gitmekten vazgeçtik.Bir tek kendi hastanelerinde olan rahim filmini kabul ediyormuş doktor
Bende artık oraya gitmeyi Düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?