Tüp bebek için görüşme

Merhabalar bende reyap kahraman ülkeyle tüp bebek için görüştüm ben gittiğimde rahim filmim amh testim vardı elimde amh ı medikentte çektirdim ve kahraman bey filmi çok begendi hatta kim çekti diye sordu çok netmiş normalde tekrar yapılmasını isterim ama sana gerek yok iyi çekilmiş dedi sadece esıme yapilan sperm testini begenmedi onu tekrarlayin dedi ama bu hastanede yapmakzorunda değilsin arastir icine sinen bi labaratuarda yaptir dedi bide kan tahlilleri istedi onlarida saglik ocaginda yaptir dedi evet biraz ciddi bi yapısı var ama soru sorulmicak kadar sert gelmedi bana bende eşimde şimdilik memnunuz ikinci randevumuz var bakalim herşey yolunda giderse martta tedaviye başlamak istiyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Amh ı derman hastanesinde baktırdım rahim filmini medikentte çekildim yanlış yazmışım

Merhaba. 1 tüpünüz mu alındı 2 tüp birden mi alındı? Rahimi görmek istiyordur. Ama dondurulmuş yumurta ya da embriyonuz var mı ona göre süreç ilerler. Net bilgi öğrenin doktordan suratsizda olsa bilgi vermek zorunda.

Canım rahim filmini çektir benim de tüp ler kapalı idi tüp bebek aşamasında istediler bende saçma bulmuştum yaptırmak istemedim ama doktor ısrar etti rahim de ultrason da gözükmeyen polip çıktı onun için histereskopi ameliyatı oldum doktor bu şekilde bebek tutmaz di demişti.

Canım rahim filmini çektir benim de tüp ler kapalı idi tüp bebek aşamasında istediler bende saçma bulmuştum yaptırmak istemedim ama doktor ısrar etti rahim de ultrason da gözükmeyen polip çıktı onun için histereskopi ameliyatı oldum doktor bu şekilde bebek tutmaz di demişti.
Katılıyorum sana sanırım bendede polip var yumurtlama dönemimde gitmiştim kontrole tam emin olamadı bi hafta sonra bakıp emin olucak kafama çok takıldı kolay bi islemmi bide tüp bebeği ertelemek gerekiyormu

Merhaba kızlar. Kafam çok karışık bana fikir verirmisiniz?
Ben yaşadığım 2 dış gebelik sonucu tüplerimi kaybettim.
Tek şansım tüp bebek.
Bugün çorlu reyap hast.gittik ön görüşme için.
Benden hsg filmi istedi. Tüpleri olmayan birinden neden hsg istenir?

Merhaba, benim de tüplerim kapalı ama bir doktor benden de film istemişti, tüpler kapalı olunca da bir takım sıkıntılar olabiliyormuş tüplerin kapanması bir sıkıntıya yol açtı mı diye bakmak istemişti.

Katılıyorum sana sanırım bendede polip var yumurtlama dönemimde gitmiştim kontrole tam emin olamadı bi hafta sonra bakıp emin olucak kafama çok takıldı kolay bi islemmi bide tüp bebeği ertelemek gerekiyormu
Rahim filmini soruyorsanız çekilen merkeze göre değişiklik gösteriyor daha önce devlet de çekildim çok acı çektim ikincisini Echomar da çektirdim hiç birşey hissetmedim üstüne iki tüp um de açıldı çok şükür.histereskopi ameliyatı da kolaydı genel anestezi altında oldum işlem 15 dakika sürmüş uyanma falan 1 saatte odamda idim hafif kanama vardı ama ağrı falan yoktu zaten küçükdu boyutu benimki nin tüp bebeği benim sadece 1 ay ara verildi ameliyat oldum dinlendin sonra ki adet de gittim herşey yolunda denildi ilaçlara başladım

Rahim filmini soruyorsanız çekilen merkeze göre değişiklik gösteriyor daha önce devlet de çekildim çok acı çektim ikincisini Echomar da çektirdim hiç birşey hissetmedim üstüne iki tüp um de açıldı çok şükür.histereskopi ameliyatı da kolaydı genel anestezi altında oldum işlem 15 dakika sürmüş uyanma falan 1 saatte odamda idim hafif kanama vardı ama ağrı falan yoktu zaten küçükdu boyutu benimki nin tüp bebeği benim sadece 1 ay ara verildi ameliyat oldum dinlendin sonra ki adet de gittim herşey yolunda denildi ilaçlara başladım
Inşallah herşey yolunda gider ben rahim filmini çekileli 2 sene oldu polip için sordum ama kolay demişsin içime su serpildi 1 ay ertelenicekse sıkıntı yok ben 6 ay falan dermi diye korktum 5inde belli olucak bakalım polip varmı yokmu yoksa eğer martın ilk haftası başlamak istiyorum tedaviye hayirlisıyla

Inşallah herşey yolunda gider ben rahim filmini çekileli 2 sene oldu polip için sordum ama kolay demişsin içime su serpildi 1 ay ertelenicekse sıkıntı yok ben 6 ay falan dermi diye korktum 5inde belli olucak bakalım polip varmı yokmu yoksa eğer martın ilk haftası başlamak istiyorum tedaviye hayirlisıyla
Amin canım hayırlı zamanda sonucu hayırlı olacağı zamanda nasip eylesin inşallah kendini kısıtlama biliyorum biz acele ediyoruz ama eksik olmasından sa 1 ay fazla beklemek daha iyi rabbim kucağımiz h boş bırakmasın hayırlı şekilde

Amin canım hayırlı zamanda sonucu hayırlı olacağı zamanda nasip eylesin inşallah kendini kısıtlama biliyorum biz acele ediyoruz ama eksik olmasından sa 1 ay fazla beklemek daha iyi rabbim kucağımiz h boş bırakmasın hayırlı şekilde
Amin inşallah çok şartlarım kendimi mart diye haklisin geç olsun ıyi olsun olsun yeterki

Bugun benim tedavimin 10.gunu bugun ilaclar bitiyor. Yarin randevum var. İnsallah yarin yumurtalari topliycaz der doktor. Cok stresli bir süreç...

Bugun benim tedavimin 10.gunu bugun ilaclar bitiyor. Yarin randevum var. İnsallah yarin yumurtalari topliycaz der doktor. Cok stresli bir süreç...
Ben yarın sadece kontrole gidicem bi sorun varmı diye ben bile stres yapıyorum tedaviye başlayınca nasıl bi stres yapıcam bilemiyorum. Seni çok iyi anlıyorum en can alıcı süreçtesin şuan dilerim çabaların boşa çıkmaz hayırlısıyla güzel sonuçlansın. Iğneleri nasıl kullandın hergün bi iğne mi yoksa dozu neydi

Ben yarın sadece kontrole gidicem bi sorun varmı diye ben bile stres yapıyorum tedaviye başlayınca nasıl bi stres yapıcam bilemiyorum. Seni çok iyi anlıyorum en can alıcı süreçtesin şuan dilerim çabaların boşa çıkmaz hayırlısıyla güzel sonuçlansın. Iğneleri nasıl kullandın hergün bi iğne mi yoksa dozu neydi

Insallah teşekkür ederim.
Aksam 18.00 da gonolf 300 + merional 150 1 toz 1 su kullandim.
Sabah 10 da cotrotide (adini yanlis yazmis olabilirim) kullandim.
D3 vitamin ve folik asit kullaniyorum.
7 gunde antibiyotik kullandim.

Insallah teşekkür ederim.
Aksam 18.00 da gonolf 300 + merional 150 1 toz 1 su kullandim.
Sabah 10 da cotrotide (adini yanlis yazmis olabilirim) kullandim.
D3 vitamin ve folik asit kullaniyorum.
7 gunde antibiyotik kullandim.
Folik asit d3 bende kullanıyorum gonalf da aşılamada kullanmıştım ama diğerlerini bilmiyorum hiç onlarda masraflı ilaçlar mı:)

Evet memnun kaldim cok guzel anlatti ilgilendi. Edirneyede gittim ben orasi cok kötüydü. Kemal bey sadece cok pahali. Ama baska secenegimiz yoktu.hayirlisiyla basladik bakalim.
Benim duyduğum Kemal bey opu ve transfer için İstanbulda yapıyormuş kendi kliniğinde yok diye duydum bsy dedi mi o konu hakkında

Folik asit d3 bende kullanıyorum gonalf da aşılamada kullanmıştım ama diğerlerini bilmiyorum hiç onlarda masraflı ilaçlar mı:)

Tum ilaclarim 5.600 tuttu.. transferden sonrada kullanilacak mi bilmiyorum. Ama gercekten ilaclar korkunc pahali.

Back
X