Hakkınızda hayırlısı olsun.Ücret konusunda bilgi verdilermi?Amh ı derman hastanesinde baktırdım rahim filmini medikentte çekildim yanlış yazmışım
Teşekkür ederim hepimizin inşallah 6000 işlem dediler 3-4bin lirada iğneler tutar dedilerHakkınızda hayırlısı olsun.Ücret konusunda bilgi verdilermi?
Tüp bebek için çok yüksek değil.Biz ekimde 7250 verdik işlem için brüksel tüp bebekte.Teşekkür ederim hepimizin inşallah 6000 işlem dediler 3-4bin lirada iğneler tutar dediler
Banada çok yüksek gelmedi bi arkadaşım şişlide 8000 liraya yaptırdıTüp bebek için çok yüksek değil.Biz ekimde 7250 verdik işlem için brüksel tüp bebekte.
Katılıyorum sana sanırım bendede polip var yumurtlama dönemimde gitmiştim kontrole tam emin olamadı bi hafta sonra bakıp emin olucak kafama çok takıldı kolay bi islemmi bide tüp bebeği ertelemek gerekiyormuCanım rahim filmini çektir benim de tüp ler kapalı idi tüp bebek aşamasında istediler bende saçma bulmuştum yaptırmak istemedim ama doktor ısrar etti rahim de ultrason da gözükmeyen polip çıktı onun için histereskopi ameliyatı oldum doktor bu şekilde bebek tutmaz di demişti.
Merhaba kızlar. Kafam çok karışık bana fikir verirmisiniz?
Ben yaşadığım 2 dış gebelik sonucu tüplerimi kaybettim.
Tek şansım tüp bebek.
Bugün çorlu reyap hast.gittik ön görüşme için.
Benden hsg filmi istedi. Tüpleri olmayan birinden neden hsg istenir?
Rahim filmini soruyorsanız çekilen merkeze göre değişiklik gösteriyor daha önce devlet de çekildim çok acı çektim ikincisini Echomar da çektirdim hiç birşey hissetmedim üstüne iki tüp um de açıldı çok şükür.histereskopi ameliyatı da kolaydı genel anestezi altında oldum işlem 15 dakika sürmüş uyanma falan 1 saatte odamda idim hafif kanama vardı ama ağrı falan yoktu zaten küçükdu boyutu benimki nin tüp bebeği benim sadece 1 ay ara verildi ameliyat oldum dinlendin sonra ki adet de gittim herşey yolunda denildi ilaçlara başladımKatılıyorum sana sanırım bendede polip var yumurtlama dönemimde gitmiştim kontrole tam emin olamadı bi hafta sonra bakıp emin olucak kafama çok takıldı kolay bi islemmi bide tüp bebeği ertelemek gerekiyormu
Inşallah herşey yolunda gider ben rahim filmini çekileli 2 sene oldu polip için sordum ama kolay demişsin içime su serpildi 1 ay ertelenicekse sıkıntı yok ben 6 ay falan dermi diye korktum 5inde belli olucak bakalım polip varmı yokmu yoksa eğer martın ilk haftası başlamak istiyorum tedaviye hayirlisıylaRahim filmini soruyorsanız çekilen merkeze göre değişiklik gösteriyor daha önce devlet de çekildim çok acı çektim ikincisini Echomar da çektirdim hiç birşey hissetmedim üstüne iki tüp um de açıldı çok şükür.histereskopi ameliyatı da kolaydı genel anestezi altında oldum işlem 15 dakika sürmüş uyanma falan 1 saatte odamda idim hafif kanama vardı ama ağrı falan yoktu zaten küçükdu boyutu benimki nin tüp bebeği benim sadece 1 ay ara verildi ameliyat oldum dinlendin sonra ki adet de gittim herşey yolunda denildi ilaçlara başladım
Amin canım hayırlı zamanda sonucu hayırlı olacağı zamanda nasip eylesin inşallah kendini kısıtlama biliyorum biz acele ediyoruz ama eksik olmasından sa 1 ay fazla beklemek daha iyi rabbim kucağımiz h boş bırakmasın hayırlı şekildeInşallah herşey yolunda gider ben rahim filmini çekileli 2 sene oldu polip için sordum ama kolay demişsin içime su serpildi 1 ay ertelenicekse sıkıntı yok ben 6 ay falan dermi diye korktum 5inde belli olucak bakalım polip varmı yokmu yoksa eğer martın ilk haftası başlamak istiyorum tedaviye hayirlisıyla
Amin inşallah çok şartlarım kendimi mart diye haklisin geç olsun ıyi olsun olsun yeterkiAmin canım hayırlı zamanda sonucu hayırlı olacağı zamanda nasip eylesin inşallah kendini kısıtlama biliyorum biz acele ediyoruz ama eksik olmasından sa 1 ay fazla beklemek daha iyi rabbim kucağımiz h boş bırakmasın hayırlı şekilde
Ben yarın sadece kontrole gidicem bi sorun varmı diye ben bile stres yapıyorum tedaviye başlayınca nasıl bi stres yapıcam bilemiyorum. Seni çok iyi anlıyorum en can alıcı süreçtesin şuan dilerim çabaların boşa çıkmaz hayırlısıyla güzel sonuçlansın. Iğneleri nasıl kullandın hergün bi iğne mi yoksa dozu neydiBugun benim tedavimin 10.gunu bugun ilaclar bitiyor. Yarin randevum var. İnsallah yarin yumurtalari topliycaz der doktor. Cok stresli bir süreç...
Ben yarın sadece kontrole gidicem bi sorun varmı diye ben bile stres yapıyorum tedaviye başlayınca nasıl bi stres yapıcam bilemiyorum. Seni çok iyi anlıyorum en can alıcı süreçtesin şuan dilerim çabaların boşa çıkmaz hayırlısıyla güzel sonuçlansın. Iğneleri nasıl kullandın hergün bi iğne mi yoksa dozu neydi
Folik asit d3 bende kullanıyorum gonalf da aşılamada kullanmıştım ama diğerlerini bilmiyorum hiç onlarda masraflı ilaçlar mı:)Insallah teşekkür ederim.
Aksam 18.00 da gonolf 300 + merional 150 1 toz 1 su kullandim.
Sabah 10 da cotrotide (adini yanlis yazmis olabilirim) kullandim.
D3 vitamin ve folik asit kullaniyorum.
7 gunde antibiyotik kullandim.
Benim duyduğum Kemal bey opu ve transfer için İstanbulda yapıyormuş kendi kliniğinde yok diye duydum bsy dedi mi o konu hakkındaEvet memnun kaldim cok guzel anlatti ilgilendi. Edirneyede gittim ben orasi cok kötüydü. Kemal bey sadece cok pahali. Ama baska secenegimiz yoktu.hayirlisiyla basladik bakalim.
Folik asit d3 bende kullanıyorum gonalf da aşılamada kullanmıştım ama diğerlerini bilmiyorum hiç onlarda masraflı ilaçlar mı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?