- 15 Ocak 2020
- 94
- 65
- 8
- 41
Benim duyduğum Kemal bey opu ve transfer için İstanbulda yapıyormuş kendi kliniğinde yok diye duydum bsy dedi mi o konu hakkında
Evet istanbula gidicez toplama ve transfer icin. Yine bu islemleri Kemal bey yapicak orda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim duyduğum Kemal bey opu ve transfer için İstanbulda yapıyormuş kendi kliniğinde yok diye duydum bsy dedi mi o konu hakkında
Benim tahminimden çok tutmuş gerçekten merkez bana 3-4 bin tutar demişti ama evdeki hesap çarşıya uymaz hiçbi zaman. Sağol cevabın için ben kendimi 5.500 a ayarıyım :) Allah çabalarımızı karşılıksız bırakmasın![]()
Rahim agzindan basincla verilen sivi rahmin ve tüplerin goruntulenmesini sağlar sadece tuplere bakilmiyor. Fiyat cok pahali geldi banadaMerhaba kızlar. Kafam çok karışık bana fikir verirmisiniz?
Ben yaşadığım 2 dış gebelik sonucu tüplerimi kaybettim.
Tek şansım tüp bebek.
Bugün çorlu reyap hast.gittik ön görüşme için.
Benden hsg filmi istedi. Tüpleri olmayan birinden neden hsg istenir?
Amin inďaAmin cumlemizin insallah. Soylenen rakamlar evet tutmuyor maalesef. Ama kisiden kisiyede ilac kullanimi degisiyor. Belki siz daha uygun ilac kullanirsiniz baslamadan bilinmiyor.
Benim yarin yumurtalarim toplanicak cok heyecanliyimAllah mm herkezin yardimcisi olsun.
Haklısın artık yaşayıp görücez. Nasıl geçti yumurta toplama işlemi umarım yolundadır herşeyAmin cumlemizin insallah. Soylenen rakamlar evet tutmuyor maalesef. Ama kisiden kisiyede ilac kullanimi degisiyor. Belki siz daha uygun ilac kullanirsiniz baslamadan bilinmiyor.
Benim yarin yumurtalarim toplanicak cok heyecanliyimAllah mm herkezin yardimcisi olsun.
Amin inďa
Haklısın artık yaşayıp görücez. Nasıl geçti yumurta toplama işlemi umarım yolundadır herşey![]()
2 aşılamadan sonra tüpe geçtim bilenler yazsın lütfenn![]()
Zaten ben tek tüplüyümEvet isterler. 6 ay icindeki olanlari kabul ediyorlar. Bana oyle demistiler.
Benim 2 tupumde yok yine istediler cok ilginc degil mi ?Zaten ben tek tüplüyüm![]()
Çok ilginç tüple ilgisi yokki bu işin niye istiyorlarki degisik ya ben şubat sonuna doğru doktorumla görüşeceğim nisan gibi başlarız dedi bana ama rahim filmini çekeriz demedi :/Benim 2 tupumde yok yine istediler cok ilginc degil mi ?
Rahim filmi ni çektikleri ay mi başlanıyor iğnelere kafamda bi ton soru işareti k.bakmayin sizide soru yağmuruna tutuyorum .Benim 2 tupumde yok yine istediler cok ilginc degil mi ?
Rahim filmi ni çektikleri ay mi başlanıyor iğnelere kafamda bi ton soru işareti k.bakmayin sizide soru yağmuruna tutuyorum .
Zaten bu rahim filmi tüpleri görmek icin degilmiydi e ben zaten ekim ayında histereskopi oldum orda görüyo rahmi zatenBenden istedi ama ben inatla cektirmedim. 3 doktor gezdim suan tedavi oldugum doktor cektirmeye gerek yok dedi. Sonucta ben tuplerimi kaybetmisim neden cekilsin ki ? Rahim için zaten ileri teknoloji ultrasonlarda goruluyor. Neyse egerki sizden istemediyse bir daha istemez cunki ilk gorusmede istiyorlar. Tum evraklari hazirladiginizda adetinizin 2. 3. Gunu baslaniyor tedavi
Rahim filmi çektirin elinizde olsun bence. Ben doğal yolla gebe kaldığım için çektirmedim tüp bebeğe öyle başladık. Ama sonra Doğumda öğrendik ki doğuştan bir anomali varmış rahmimde. Bunu bilsek çift embriyo transferi asla yapılmazdı. Zaten bebeğimi de kaybettim.
O tekniği bilmiyorum rahimdeki her şey görülebiliyor ve rahim filmi yerine geçebiliyorsa HarikaBenim 4d ultrosonla rahmim incelendi o yuzden cektirmedi bana.
Sizin icin üzüldüm rabbim aynı acıyı tekrar yasatmasin size.Rahim filmi çektirin elinizde olsun bence. Ben doğal yolla gebe kaldığım için çektirmedim tüp bebeğe öyle başladık. Ama sonra Doğumda öğrendik ki doğuştan bir anomali varmış rahmimde. Bunu bilsek çift embriyo transferi asla yapılmazdı. Zaten bebeğimi de kaybettim.
Teşekkür ederim. Tabi histeroskopi ve laparoskopi varsa başka.Sizin icin üzüldüm rabbim aynı acıyı tekrar yasatmasin size.
Benim ekimde var fakat 2017 yılına ait ona istinaden laparoskopi ve histereskopi ameliyatı oldum o yüzden tekrar çektirmek istemiyorum