Tüp bebek için görüşme

Benim tahminimden çok tutmuş gerçekten merkez bana 3-4 bin tutar demişti ama evdeki hesap çarşıya uymaz hiçbi zaman. Sağol cevabın için ben kendimi 5.500 a ayarıyım :) Allah çabalarımızı karşılıksız bırakmasın

Amin cumlemizin insallah. Soylenen rakamlar evet tutmuyor maalesef. Ama kisiden kisiyede ilac kullanimi degisiyor. Belki siz daha uygun ilac kullanirsiniz baslamadan bilinmiyor.
Benim yarin yumurtalarim toplanicak cok heyecanliyim Allah mm herkezin yardimcisi olsun.

Rahim agzindan basincla verilen sivi rahmin ve tüplerin goruntulenmesini sağlar sadece tuplere bakilmiyor. Fiyat cok pahali geldi banada

Amin inďa
Haklısın artık yaşayıp görücez. Nasıl geçti yumurta toplama işlemi umarım yolundadır herşey

Merhaba kizlar tüp bebek süreci icin herkese Allah kolaylık versin öğrenmek istediğim şu evrak hazirlicam fakat son 6 ayda demiş rahim filmini benim ki 2017 ve doktor gördü 1 tüpte yok benden tekrar istermi kafam karıştı doktor bisey demedi bana.

2 aşılamadan sonra tüpe geçtim bilenler yazsın lütfenn

Benim 2 tupumde yok yine istediler cok ilginc degil mi ?
Çok ilginç tüple ilgisi yokki bu işin niye istiyorlarki degisik ya ben şubat sonuna doğru doktorumla görüşeceğim nisan gibi başlarız dedi bana ama rahim filmini çekeriz demedi :/

Rahim filmi ni çektikleri ay mi başlanıyor iğnelere kafamda bi ton soru işareti k.bakmayin sizide soru yağmuruna tutuyorum .

Benden istedi ama ben inatla cektirmedim. 3 doktor gezdim suan tedavi oldugum doktor cektirmeye gerek yok dedi. Sonucta ben tuplerimi kaybetmisim neden cekilsin ki ? Rahim için zaten ileri teknoloji ultrasonlarda goruluyor. Neyse egerki sizden istemediyse bir daha istemez cunki ilk gorusmede istiyorlar. Tum evraklari hazirladiginizda adetinizin 2. 3. Gunu baslaniyor tedavi

Zaten bu rahim filmi tüpleri görmek icin degilmiydi e ben zaten ekim ayında histereskopi oldum orda görüyo rahmi zaten
InsaAllah bendende istemez .

Rahim filmi çektirin elinizde olsun bence. Ben doğal yolla gebe kaldığım için çektirmedim tüp bebeğe öyle başladık. Ama sonra Doğumda öğrendik ki doğuştan bir anomali varmış rahmimde. Bunu bilsek çift embriyo transferi asla yapılmazdı. Zaten bebeğimi de kaybettim.

Benim 4d ultrosonla rahmim incelendi o yuzden cektirmedi bana.

Sizin icin üzüldüm rabbim aynı acıyı tekrar yasatmasin size.
Benim ekimde var fakat 2017 yılına ait ona istinaden laparoskopi ve histereskopi ameliyatı oldum o yüzden tekrar çektirmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…