Tüp bebek için görüşme

Bende bugün kemal beyin asistaniyla görüştüm.edirneyemi gitsem kemal beyemi karar veremiyorum.
Kemal yıldızın başarı oranı yüksek, ancak istanbula gönderiyormuş sanırım, eşim tese ameliyatı olucak bizimde o düşündürdü ama en basından beri Kemal bey’i istiyordum. İlk denemede dahi başarılı sonuç alan sehirdısından gelen çok hastası var. Benim arkadaşım ilk tüp bebek denemesinde Kemal bey’de yaptırmıştı ilkinde tuttu.
Bende 28’ine randevu aldım, görüşmeye gidicez muayne ücreti pahalı geldi sadece 250 tl ymiş ama Yapıcak bişi yok. Edirne’de kime gitmeyi düşünüyorsunuz acaba

Kemal yıldızın başarı oranı yüksek, ancak istanbula gönderiyormuş sanırım, eşim tese ameliyatı olucak bizimde o düşündürdü ama en basından beri Kemal bey’i istiyordum. İlk denemede dahi başarılı sonuç alan sehirdısından gelen çok hastası var. Benim arkadaşım ilk tüp bebek denemesinde Kemal bey’de yaptırmıştı ilkinde tuttu.
Bende 28’ine randevu aldım, görüşmeye gidicez muayne ücreti pahalı geldi sadece 250 tl ymiş ama Yapıcak bişi yok. Edirne’de kime gitmeyi düşünüyorsunuz acaba
[/QUO

BEnde kemal beyi instagram sayfasında gördüm hikayelerini hastalarını.hakkinda çok bilgim yok. Ama ilk görüşme ucretsizmiş. Daha sonraki randevuları muayene ücreti 250 tl evet biraz pahalı. 250 tl nin 10 gün süresi varmış. Ben dün edirneyle görüştüm. Ama doktoru sormayı unuttum heyecandan. Bana adetinizin 2.günü gelin randevu almaya gerek yok dediler. Raporsuz 8 bin herşey dahil fiyat verdiler.

En son hsg reyapta 900e çekildim. Kahraman bey doktorum evet biraz asık suratlı agresif biraz da ama alistk birbirimize başta bnde bırakicm diyodum. Prof doktor kendisi bilgili zaten benim de sol tüpüm tikaliydi histeroskopi istedi. Söyle ki Bn ilk hsg başka hastanede çekilmiştim doktorum olacak görmesi en mantıklı olan, ikinciye çekildim bu sefer. 900 narkozlu fiyat hem.

yarın sabah bizde görüşmeye gidicez, siz memnun kaldınız mı Kemal beyden ?

Evet memnun kaldim cok guzel anlatti ilgilendi. Edirneyede gittim ben orasi cok kötüydü. Kemal bey sadece cok pahali. Ama baska secenegimiz yoktu.hayirlisiyla basladik bakalim.

Tup bebek ucreti. 8.250 nakit istiyor.
Benim ilaclarim 8 gunluk 4.200 tuttu.
Bu ilaclar sedece baslangic oldugunu dusununce korkuyorum acikcasi.
Tahliller 1.550 tl

bu ilaçlarla yumurta büyütme vs yapıyor dimi? daha sonra ilaç vermesini gerekicek mi peki sormadınızmı?
benden de hsg filmi, amh testi, eşimden de kan tahlili yumurtalık ultrasonu istedi.

Merhaba kızlar. Kafam çok karışık bana fikir verirmisiniz?
Ben yaşadığım 2 dış gebelik sonucu tüplerimi kaybettim.
Tek şansım tüp bebek.
Bugün çorlu reyap hast.gittik ön görüşme için.
Benden hsg filmi istedi. Tüpleri olmayan birinden neden hsg istenir?
Bu konuda bir bilgim yok fakat corlu reyapta bende uc ay tedavi gormustum hic memnun kalmadim

Kesinlikle öyle 1.400 tl rahim filmi parası istedi.ne ümitlerle gitmiştim.
Ayy daha nelr ben gecen yil fulya bahcecode 550 tlye çektirdim ustelik cokta kaliteli bir yer kesinlikle reyapi önermiyorum bende farkli bir dra gitmistim o da cok ilgisiz ve asik suratli bir drdu acikcasi cokta bilgili oldugunu dusunmuyorum

bu ilaçlarla yumurta büyütme vs yapıyor dimi? daha sonra ilaç vermesini gerekicek mi peki sormadınızmı?
benden de hsg filmi, amh testi, eşimden de kan tahlili yumurtalık ultrasonu istedi.

Evet yumurta buyutuluyor suan p.tesi gidicem tekrar. Eger istenilene gore olmamissa tekrar kullanicam. Ayrica transferden sonrada ilaclar kullanılıyormuş. Jel coraspirin vs.vs.

Merhaba.edirnede kime gittiniz acaba?
Trakya universitesine gittim. Belli bir doktor yok degisiyor soruyorsun o doktor izinli bu doktor suan yok diyorlar.ogun sansiniza kim varsa o bakiyor. 2 hasta birden aliyorlar hijyen 0 ilgi alaka zaten yok. Birdaha ogunu dusunmek bile istemiyorum ben.

Trakya universitesine gittim. Belli bir doktor yok degisiyor soruyorsun o doktor izinli bu doktor suan yok diyorlar.ogun sansiniza kim varsa o bakiyor. 2 hasta birden aliyorlar hijyen 0 ilgi alaka zaten yok. Birdaha ogunu dusunmek bile istemiyorum ben.
Ozaman kotuymus.daha önce gitmiştim tüp bebek bolumünde koray bey vardi.özel muayne olunabiliyordu ama orada devam etmedim.edirnede hastane olarak tup bebek yapan yok sanirim.maalesef saglik hizmeti olarak zayif kaliyor ozelliklr cocuk tedavisi istanbulda oldukca uzak.

Ozaman kotuymus.daha önce gitmiştim tüp bebek bolumünde koray bey vardi.özel muayne olunabiliyordu ama orada devam etmedim.edirnede hastane olarak tup bebek yapan yok sanirim.maalesef saglik hizmeti olarak zayif kaliyor ozelliklr cocuk tedavisi istanbulda oldukca uzak.

Bizede istanbul cok uzak geldigi icin suan corluda devam ediyoruz. Hakkimizda hayirlisi olsun inşallah.

Bizede istanbul cok uzak geldigi icin suan corluda devam ediyoruz. Hakkimizda hayirlisi olsun inşallah.
Çorluda reyapı duydum.Bir dönem çok araştırdım ama hiç gitmedim.Ya çok memnundu giden yada hiç memnun değildi.Ben istanbulda brüksel tüp bebekte deneme yaptım.Negatif oldu dondurulmuşalrım var ama ben hazır hissetmiyorum.Takiplerimi edirnede bir doktor yaptı.Yumurta toplama ile transfer istanbulda oldu.

Back
X