- 25 Mart 2014
- 228
- 149
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
azospermlerde asilama sarti veya evlilik yili sartida yok cnm.. en gec bir ayda raporunu alirsin.. ben Suleymaniye dev hast den erkek infertilitesi icin ilk raporumu bir ayda ikinci raporumu bir haftada almistim..Merhaba arkadaşlar benim eşim azospermi hastası, rapor için başvursak ne kadar sürede çıkar zamanımınız kısıtlı, bende bir problem yok benden de bişeyler isterlermi acaba, daha önce rapor almış arkadaşlar lütfen yardımcı olun.
azospermlerde asilama sarti veya evlilik yili sartida yok cnm.. en gec bir ayda raporunu alirsin.. ben Suleymaniye dev hast den erkek infertilitesi icin ilk raporumu bir ayda ikinci raporumu bir haftada almistim..
benden bişeyler isterlermi peki canım bide hangi bölüme başvurmalıyız yardımın için sağol hiçbişey bilmiyorum inanki
Sendende kan tahlili , amh testi ,adetli ve adetsiz muyane istiyo cnm aile nufus kayit irnegi ssk dokum istiyolar esindende sperm testi ve kan testi isteniyo bunlari takip edersen biraya kalmaz cijar rapor cunku spermde sorun var tek ornek isterlerbenden bişeyler isterlermi peki canım bide hangi bölüme başvurmalıyız yardımın için sağol hiçbişey bilmiyorum inanki
adetin 2. günü eşin ve sen aç karnına hiç randevu almadan hiçbir evrak hazırlamadan direk oranın tüp bebek bölümüne sabah 08.00 de gidin canım.. başlangıcınızı yapın sonra yine anlatırım süreci sana.. önden hiçbir evrak hazırlamadan gidiyorsun.. herşeyi en son raporu almaya 1 hafta kala veriyorsun.. çok kolay bak hemen başvur ilk adetinde.. konuşuruz yine. istediğin zaman özelden sorabilirsin herşeyi..
Sendende kan tahlili , amh testi ,adetli ve adetsiz muyane istiyo cnm aile nufus kayit irnegi ssk dokum istiyolar esindende sperm testi ve kan testi isteniyo bunlari takip edersen biraya kalmaz cijar rapor cunku spermde sorun var tek ornek isterler
Teşekkür ederim canım yardımın için sen hangi merkezdesin, Umut tüp bebeği düşünüyoruz biz nasipse , orada rapor geçiyor dimi sizin tedaviniz nasıl gidiyor
Teşekkür ederim canım yardımın için sen hangi merkezdesin, Umut tüp bebeği düşünüyoruz biz nasipse , orada rapor geçiyor dimi sizin tedaviniz nasıl gidiyor
rapor kullanacaksan Umut Tüp bebek veya İstanbul Tüp bebek raporlu hastaların en çok tercih ettiği merkezler arasında cnm..
benim iki rapor hakkım bitti, üçüncüyede başvurmak istemedim nedense içimden gelmedi..
raporsuz olarak farklı bir hastanede tedavi görüyorum.