Canım çok sağol bîlgilerin için birde bu ikiz gebelik var ben tek istiyorum ama eşim îki tane koyduralım biri tutmazsa diğeri tutar diyo ama ya îkiside tutarsa riskli gebelik oluyo 35 yaşın altındakilere devlet yasak koymuş tek transfer yapılıyo diyolar sen ne yaptın dr neyi öneriyo benim yaşım 25 sorunum sebebi bilinmeyen infertilite buda önemlidir heralde iliz yada tek olmasındaBen Sedat kadanalıya yaptırdım dondurulmuş embriyo transferi nin şansı daha az diye bir şey yok bende öyle duymuştum doktora sordum o tutma ihtimalinin daha yüksek olduğunu söyledi çünkü dondurulup tekrar çözüldüğünde kaliteliler sağlam kalıyor o yüzden araştırmalara göre daha yüksekmiş canım ben şu an dondurulmuş embriyo ile hamileyim 12 haftalık korkma canım inşallah ilk seferde tutar sende rahatlarsın ama hastanelerin numaraları net de var ara sor fiyatlarını rapor çıkardığınıda söyle ona göre fiyatları söylüyorlar Rabbim yardımcınız olsun yok canım o kadar pahalı değil SGK birazını karşılıyor rapor çıkarınca çünkü ben ilk başlamadan önce sormuştum orayada aynı fiyatlar hatta ilk deneme de düşük olunca dondurulmuş U orda deneyelim dedik aradık sorduk 2000 lira dedi daha uygundu SGK lı halini sor ama uzak olduğu için vaz geçtik ama rapor çıkarman şart o kadar korkma ya Allah de başla tüp bebek eskisi gibi pahalı değil seçenekte çok iy düşün araştır başla. Sakın erteleme ama birazda borç edersiniz ne olcak