geçen hafta sağlık ocağının hemşiresi aradı beni. onlarda sistemde görmüşler muhakkak gelmelisiniz.
eğer bizde kaydınız olmasın devam etmek istemezsenizde ayrıca formumuz var beni muaf edin diye onu doldurup imzalamanız lazım dedi. bende tıpış tıpış gittim sağlık ocağına :))))
ateşimi ölçtüler, kilomu, nabzımı, tansiyonumu. tetenoz aşısı için kart verdiler. sağlık bakanlığı tarafından mecbur kılınmış muhakkak olmalıymışız. doktoruma sormayı unuttum. 15 nisanda kontrolüm var o zaman soracağım bu aşı işini doktoruma.
ben bu iğneyi bir kere yaptırdım. gün içinde toz pembesi akıntım olmuştu bir kaç kere. doktorum ne olur ne olmaz diye bu iğneyi yapmamı istedi. ultrasondada her şey yolundaydı emniyet olsun diye yaptırmıştı
canım ikili testimi doktoruma gittim medical parka 230 tl muayene parası verdim. ultrason ile senin gerekli ölçülerini yapıyor eline veriyor. ister hastanede yaptırıyorsun istersen başka hastanede o ölçülerle yaptırabiliyorsun. ama aynı gün yaptırman şart.
ertesi güne ölçüler değişebiliyormuş. medical parkta 2 li test 350 -TL çok pahalı geldi bana. pendikte özel bir hastanede 70-TL ye yaptırdım. sonucumda iyi çıktı çok şükür :)))
canım hafta sonu annemlerde kaldık. akrabalarla bir araya geldik. ctesi gecesi dayımı hastaneye kaldırdılar enfeksiyon kapmış 1 şişe serum vermişler. pazar günü çok iyiydi. herkesle öpüştü ve tam 12 kişi grip olduk :)))))))
ptesi gününden beri bende gribim. eşim ve ben çok ağır değiliz Allah'tan. ama anneannem ağır olmuş 1,5 şişe serum yedi dün

(((
bizde durumlar böyle. bol bol ıhlamur içiyorum bol limonlu. ve bol bol su iç. bu mikrobu en iyi suyla atarmışız.
ve bol bol meyve ye. portakal ve kivi