Bişey söylücem güleceksin ama ben kaç haftalık bilmiyorum işlemden sonra sayarsak 4 haftaya giriyo :))cuma günü ilk muayenem var Allah nasip ederse inşallah zaten öğrendikten sonra ara ara geliyordu ama yoğun değildi hatta işlemin 11. Günü kanama geldi bende tutmadı diye doktora gittim gidene kadar tabii ağla ağla öldüm teste hamile çıkınca çok sevindim ve şaşırdım olabilir demişti doktor kanama için ogünden sonrada çok nadir olarak kahverengi lekelenme geldi dün akşam birden çok yoğun gelince çok korktum ikizler benimkiler ondan da biraz korktum sanırım Allah hepimizin bebeklerini saklasın Allah'a emanetler :)
yani daha hic gitmedin doktora canim insallah ikiside seninledir benimde iki taneydi transfer ama sadece 1 tane tuttu olsun bunada sukur....
canim bak bu linki kullan hesaplamada ....TÜP BEBEKTE GEBELİK (HAMİLELİK) HAFTASI HESAPLAMA ....benimkisi tam dogru cikiyor eger yumurtan 5 gunlukse Blastokist kismini isaretle transfer gununu yaziyorsun eger degilse dadece embriyo transferini isaretle