- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.142
- 83
- Konu Sahibi BirVarmisimBirYokmusum
-
Üç transferin üçünü de pozitif gördüm. Takviye filan almadım yaş 2930a girdik hala 29
Direk raporlu hastayız biz 2 senelik evliyken rapor çıkardık eşimin sayı düşüktü. Reyap Prof Kahraman Ülker'de tedavi oldum ben yakın diye orda başladım.hayirli olsun..nerde yaptrdnz acaba? Saglikla kucagnza aln insallah..norml yolla yeterince denems miydiniz?
Tesekkur ederim cevap verdgnz için.. gonlunuzce olsun her sey insallahDirek raporlu hastayız biz 2 senelik evliyken rapor çıkardık eşimin sayı düşüktü. Reyap Prof Kahraman Ülker'de tedavi oldum ben yakın diye orda başladım.
Merhaba canım , kaçıncı gün embiyo lari idi 3 udeÜç transferin üçünü de pozitif gördüm. Takviye filan almadım yaş 2930a girdik hala 29
5. Gün embriyosuydu benimkilerMerhaba canım , kaçıncı gün embiyo lari idi 3 ude
Maşallah kuzum şuan 3 tane çocuğun mu var5. Gün embriyosuydu benimkiler
Hayır ilk ikisi düşük oldu ilk olucak bu inşallahMaşallah kuzum şuan 3 tane çocuğun mu var
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sihatle sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahHayır ilk ikisi düşük oldu ilk olucak bu inşallah
Nereye gitmiştiniz acaba ?Üç transferin üçünü de pozitif gördüm. Takviye filan almadım yaş 2930a girdik hala 29
Sonradan gördüm sanırım İstanbul daDirek raporlu hastayız biz 2 senelik evliyken rapor çıkardık eşimin sayı düşüktü. Reyap Prof Kahraman Ülker'de tedavi oldum ben yakın diye orda başladım.
Yok canım tekirdağ çorlu reyaptaSonradan gördüm sanırım İstanbul da
Merhaba yasim 30 ilk denememdi acibadem maslak doktorun verdiği takviye vitaminler multivitaminler disinda hiçbirsey kullanmadimMerhaba tup bebek tedavinizde ilk denemede basarili olanlar yaşlarını,nerde yaptrdklarini ve bu surecte doktorlarn verdgi igne ilac disinda takviye alip almadıklarını eger alindiysa ne kullandiklarini yazabilirler mi?
Cok tesekkur ederim cvbniz icin..saglikla kucagnza alin buyutun insallah..benim kronik siddetli bi oksurugm var da szce skntı olur mu bu surede?Merhaba yasim 30 ilk denememdi acibadem maslak doktorun verdiği takviye vitaminler multivitaminler disinda hiçbirsey kullanmadim
Allah bagislasin,anali babali buyutsun,hayirli olsun insallah..cevabnz ve guzel dilekleriniz icn tesekkur ederimMerhaba bende ilkte kızımı aldım kucağına çok şükür 8 aylık şuanda hamd olsun diyarbakır bahceceic zeki akkum doktorum.vitaminler yumurta büyütücü çoğaltıcı iğneler şeker pıhtı iğnesi son zman da tansiyon ilr uğraşarak 35. Haftada doğum yaptım.darisi başınıza ınslalah
Allah bagislasin..yoldakini de saglikla kucagnza alin insallah..tesekkur ederim cvbiniz icinİlki pozitif bir oğlum oldu yaşım 25 ti İstanbul tüp bebek merkezi aret kamar..
İkinci negatif,
üçüncü pozitif yaşım 30 bahçeci, Kübra boynukalın ikiz oğluşlar yolda
Rica ederim uardımcı olduysam ne mutlu banaAllah bagislasin..yoldakini de saglikla kucagnza alin insallah..tesekkur ederim cvbiniz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?