Tup bebek ilk denemede basarili olanlar..

Merhaba bende ilkte kızımı aldım kucağına çok şükür 8 aylık şuanda hamd olsun diyarbakır bahceceic zeki akkum doktorum.vitaminler yumurta büyütücü çoğaltıcı iğneler şeker pıhtı iğnesi son zman da tansiyon ilr uğraşarak 35. Haftada doğum yaptım.darisi başınıza ınslalah
CAnım merhaba; ben van dayım ve tup bbek yaptırıcaz bızde. aklımıza dıyarbakır geldı ancak labratuvarın dan falan emın olamadık baska yer araştırıyorum. merkez hakkında bıraz bılgı verır mısın

CAnım merhaba; ben van dayım ve tup bbek yaptırıcaz bızde. aklımıza dıyarbakır geldı ancak labratuvarın dan falan emın olamadık baska yer araştırıyorum. merkez hakkında bıraz bılgı verır mısın
Canım ben çok memnun kaldım halada hemşirem ile görüşüyoruz.ilgi alaka çok güzel ve ortam olarakra hijyenik doğunun en iyi labaratuvarı diyebiliriz ekip çok başarılı ben ilk denemede kızımı aldım kucağına hamd olsun. Çok güzel ekip çalışması var

Merhaba tup bebek tedavinizde ilk denemede basarili olanlar yaşlarını,nerde yaptrdklarini ve bu surecte doktorlarn verdgi igne ilac disinda takviye alip almadıklarını eger alindiysa ne kullandiklarini yazabilirler mi?
Merhabalar 2012 de Şişli memorial Dr nur dokuzeylül de oldum tedavim ekstra hiçbirşey yapmadım.. Sadece doktorun verdiği ilaçlar yaş 21 di o zamanlar:)

Back
X