Tup bebek ilk denemede basarili olanlar..

😊hayirli olsun..nerde yaptrdnz acaba? Saglikla kucagnza aln insallah..norml yolla yeterince denems miydiniz?
Direk raporlu hastayız biz 2 senelik evliyken rapor çıkardık eşimin sayı düşüktü. Reyap Prof Kahraman Ülker'de tedavi oldum ben yakın diye orda başladım.

Merhaba tup bebek tedavinizde ilk denemede basarili olanlar yaşlarını,nerde yaptrdklarini ve bu surecte doktorlarn verdgi igne ilac disinda takviye alip almadıklarını eger alindiysa ne kullandiklarini yazabilirler mi?
Merhaba yasim 30 ilk denememdi acibadem maslak doktorun verdiği takviye vitaminler multivitaminler disinda hiçbirsey kullanmadim

Merhaba bende ilkte kızımı aldım kucağına çok şükür 8 aylık şuanda hamd olsun diyarbakır bahceceic zeki akkum doktorum.vitaminler yumurta büyütücü çoğaltıcı iğneler şeker pıhtı iğnesi son zman da tansiyon ilr uğraşarak 35. Haftada doğum yaptım.darisi başınıza ınslalah

Merhaba bende ilkte kızımı aldım kucağına çok şükür 8 aylık şuanda hamd olsun diyarbakır bahceceic zeki akkum doktorum.vitaminler yumurta büyütücü çoğaltıcı iğneler şeker pıhtı iğnesi son zman da tansiyon ilr uğraşarak 35. Haftada doğum yaptım.darisi başınıza ınslalah
Allah bagislasin,anali babali buyutsun,hayirli olsun insallah..cevabnz ve guzel dilekleriniz icn tesekkur ederim 💕

Back
X