• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek kararsızlık

senbenbu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2025
63
25
3
Herkese selamlar direkt konuya giriş yapıyorum 2 yılı geçik bir süredir bebek istiyoruz ama maalesef olmadı basit adımlar yapıldı takviye vitamin vs hepsini kullandık ama yok olmuyor ve bu süreçten iki taraflı ailelerimizin haberi var 24 yaşındayım bebek istemi beni çok yoruyor sürekli aklımda bebeğim olduğunu gördüğüm rüyaların etkisinden bile çıkamıyorum aşırı güzel bir hissiyat kaplıyor içimi o rüyada ama aceleci mi davranıyorum gereksiz stres mi yapıyorum diyorum tüp bebek yaptırmak istiyorum bunu doktoruma sorduğumda aceleci davranmıyorsun dedi iki taraflı problem var ama çok önemli mi bence değil Pcos ve Morfoloji ileri harekette vs Dr istersem tüp bebek yapabileceğini ve pozitif şansımın yüksek olduğunu söyledi ama ben dediğim gibi karar veremiyorum insanların sanki yaptığım şey saçmaymış gibi hissettiklerini düşünüyorum ayrıca bu süreçten de korkuyorum ne yapmalıyım hayat kalitem düştü resmen

Herkese selamlar direkt konuya giriş yapıyorum 2 yılı geçik bir süredir bebek istiyoruz ama maalesef olmadı basit adımlar yapıldı takviye vitamin vs hepsini kullandık ama yok olmuyor ve bu süreçten iki taraflı ailelerimizin haberi var 24 yaşındayım bebek istemi beni çok yoruyor sürekli aklımda bebeğim olduğunu gördüğüm rüyaların etkisinden bile çıkamıyorum aşırı güzel bir hissiyat kaplıyor içimi o rüyada ama aceleci mi davranıyorum gereksiz stres mi yapıyorum diyorum tüp bebek yaptırmak istiyorum bunu doktoruma sorduğumda aceleci davranmıyorsun dedi iki taraflı problem var ama çok önemli mi bence değil Pcos ve Morfoloji ileri harekette vs Dr istersem tüp bebek yapabileceğini ve pozitif şansımın yüksek olduğunu söyledi ama ben dediğim gibi karar veremiyorum insanların sanki yaptığım şey saçmaymış gibi hissettiklerini düşünüyorum ayrıca bu süreçten de korkuyorum ne yapmalıyım hayat kalitem düştü resmen
Tüplere bakıldı mı ?

O zaman başlayabilirsiniz bende de pko var. 34 yasındayım ben 7 yıldır hiç gebelik olmadı.
İlk tüp bebeğim de negatif. Biraz zorlu bir süreç ama yapacak bişiyimiz yok maalesef.
Yaşım ilerlesede bilmiyorum rezerv kaynaklı problem yaşayacağımı düşünmüyorum ama açıkçası genç olmak istiyorum doktorun söylediği ikinci bebeğinin doğal olacağını düşünüyorum demesi de biraz kafamı karıştırdı inşallah sizde sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize

Esinizde morfoloji sorunu varsa sayı düşüklüğü varikosel ileri hız eksikliği bunların hepsi bir neden sizdeki pcos ayrı bir neden iyi bir doktora başvurun ve tedavinize başlayın derim çünkü öyle bir ay içinde oldu bitti olmuyor testler hazırlıklar derken beş altı aydan sonra bile başlayabiliyor

Back
X