Tüp bebek maliyeti

zilif2121

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2020
10
1
16
40
Arkadaşlar Merhaba;
Tüp bebek maliyeti ne kadar oluyo. Bulunduğum il de merkez yok gitmeden aklımda bişeyler oluşturmak istiyorum yardımcı olurmusunuz maliyeti hakkında

Ozel ve devlette fark var ayrica alacaginiz ilac tedavisine gorede fark yapar net sudur denemez nasil bir ilac tedavisi vereceklerine bagli ama 15 bin ozelde gozden cikarmaniz gerek

anladım cnm bende oyle düşünmüştüm yaklaşık .bende kromozom bozukluğu var onda işlem daha farklı sanırım burda okuduğuma göre

Burda okuduklariniza cok bakmayin evet tecrubeler konusuluyor ediliyor ama doktorunuz ne diyecegi cok onemlo onerdigi tedavi ilaclar doktor daha net bilgi verir.

Evet arkadaşım 15bin direkt gözden çıkarmanız lazım. Özel merkez için. Bir de şehirler arası diyorsan yoldu konaklamaydı vs.

BİDE BAŞKA İL OLDUĞU İÇİN TEMELLİ SIKINTI SÜREÇTE UZUN SANIRIM ÇALIŞAN İÇİN SIKINTILI DURUM.

Arkadaşlar Merhaba;
Tüp bebek maliyeti ne kadar oluyo. Bulunduğum il de merkez yok gitmeden aklımda bişeyler oluşturmak istiyorum yardımcı olurmusunuz maliyeti hakkında

Özelde işlem yaptıracaksanız bile önce bir devlet hastanesinden rapor alırsanız daha uygun maliyetli olur.Özel klinik düşünüyorsanız fiyat sorduktan sonra rapor aldıktan sonraki fiyatı da sorunuz

eğer maddi durumunuz yerindeyse size tavsiyem Pgt yöntemi yaptırmanız embriyoların genetikten geçmesi tutma olasılığını arttırıyormuş. tüp bebekte genel gözlemlemelere göre düşük ve boş gebelik olasılığı yüksek oluyormuş

eğer maddi durumunuz yerindeyse size tavsiyem Pgt yöntemi yaptırmanız embriyoların genetikten geçmesi tutma olasılığını arttırıyormuş. tüp bebekte genel gözlemlemelere göre düşük ve boş gebelik olasılığı yüksek oluyormuş

pgt nedir ilk defa duydum

Canım pgt anneden toplanan yumurtalar spermle döllendikten sonra genetik teste gidiyor orda ayrıştırma yapılıyor. Bütün sıkıntılı embriyolar temizleniyor
Evett çok mantıklı gerçekten..Denenebilir☘️ İnşallah ihtiyacım kalmaz belki artık ama aklımda dursun.Teşekkürler 🌼

peki 10 bin -15bin verdiğimizde eğer tutmazsa bebek, 2. 3. denemeler ücretsiz mi yapılıyor tıp merkezinde ?

peki 10 bin -15bin verdiğimizde eğer tutmazsa bebek, 2. 3. denemeler ücretsiz mi yapılıyor tıp merkezinde ?
Yok öyle birşey ama şöyle zaten 15 bini bi anda vermiyorsun..
Mesela tüp bebek olark konuşuyorum.yumurta toplama işlemi öncesi iğneleri ilaçları var ve pahalı ilk olarak onlarla başlıyosun sonrasında yumurtalar istenilen kıvama gelince operasyona alıyorlad yumurtalarını toplıuorlar ve sonra dışarda dölleniyor embriyolar kaç embriyon var kaçını dondurup saklamak istyosun bunun yıllık ödemesini yapıyorsun.Sonra ilk transferini yaptırırken onun ödemesi.Böyle parça parça..

Back
X