• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezlerinin Kalitelerini Teşhir Edelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemozkutay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

ozlemozkutay

Ziyaretçi
Arkadaşlar bizler kader ortaklarıyız. Birimizin canı yansa ancak bu acıyı çeken diğerleri hisseder. Bu gün bu sitede Kaçak9 arkadaşımızın yazısını okudum içim parçalandı aynen benim ve sizlerin çektiği acıları enayi yurduna konulmaları dalga geçilmeleri taşımış formuna. ağlamamak için kendimi çok tuttum ve dayanamadım. İnsan sağlığının ve onurunun ayaklar altına alındığı Tüp Bebek Merkezlerini teşhir edelim. İşini iyi yapan kaliteli hizmet veren merkezleride taktir edelim. Bizim sayenmizde oradalar. Ama bizlerle bedava tüp bebek çekiliş var kura var ilk muayene ücretsiz gibi reklamlarla çekiyorlar ve gittiğimizde başımıza gelmeyen kalmıyor. yanlış anlamışsınızdan tutunda işinize geliyorsalara ne kadar paranız varsa o kadarlık yemek yersiniz gibi aşağılık sözleri çekmek zorunda değiliz. Yardımlarınızı bekliyorum herkes Tüp Bebek Merkezlerinde başından geçen olumlu ve olumsuz olayları yazarsa sevinirim. Bizim başımıza gelenler diğerlerinin Başına gelmesin...

Herkesin tabii ki kendi doktoru kendine göre çok iyidir. Ben ise herkese Erdem Hastanesi Tüp Bebek merkezini tavsiye ediyorum. Doç. Dr. Serap Yaltı ve Uzm. Dr. Oya Karabulut, hemşire Betül hanımla birlikte çok cici bir ekip oluşturmuşlar. ınanılmaz profesyoneller. Sorduğunuz her soruya güler yüzle karşılık alıyorsunuz. ınsanı asla yanıltmıyorlar. Önce Allah'tan, sonra sizden, en son bizden diyorlar. Gereksiz yere umutla doldurmuyorlar, yalan dolanla asla işleri yok. Saati saatine herşeyimle inanılmaz ilgilendiler, son ana kadar yüzleri hep güldü.Paranın adını bile etmediler tedavi sonuna kadar. Ve en başta dedikleri ücret asla yukarı çıkmadı. Şu an 7 haftalık hamileyim, Serap Hanım'ı hayatımız boyunca unutmayacağız eşimle. Bize en tatlı şeyi, çocuğumuzu verdi, önce Allah'ın izniyle.Ve hala da arıyorum aklıma bir şey takıldığında. Yine aynı tatlılıkla açıyor onca işinin arasında telefonu. Tek tek cevaplıyor sorularımı. Ama olmasaydı ne olurdu? Çok açık ve net, bunu herkese önceden de söyledim, yine oraya gidecektim. Güvenmek çok önemli arkadaşlar. Ve onlar bana bunu verdiler. Tavsiye ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende bi çok merkeze gittim bana hem doktorlar hem hemşireleri daha yakın ilgili ve morelli karşıladılar beni bende bahceci kliniği diyorum.. tutmadı ama ikincide orada olacak tutmazsa 3.de 4.de başarı şansları çok yüksek oraya çok güveniyorum ..
daha önceden görüşmek için çapaya gitmitşim kuzenimin engelledi çapada tüp bebek kliniğinde stajda şuanda lab dandik oldundan bahsetti bizdede azosperm oldu için benim için lab ve cihazlar çok önemli

Çok güzel bir başlık açmışsın Ozlemozkutay'cım. Benim gibi araştırmalara başlayanlar için ışık tutacak burada yazılanlar. Teşekkürler canım..Bu arada Bursa'da önerebileceğiniz merkez var mı kızlar?

Bende nıl arkadaŞıma katılıyorum umuttÜpbebek merkezı ve enver kurt ordakı ılgı alaka ve tecrÜbe sÜper kesınlıkle gÖzÜm kapalı tavsıye ederım...

slm bende umuta gitmedim fakat bahçeci klinigine ve memorila gittim ikisinden de çok memnunum en son semra kahramanda denedim ve çok ilgili en ufak ayrıntıyı sizden önce düşünüp yapıyor 2 hastaneyide tavsiye ederim.şuan beklemedeyim am aolmasada yine semra hanım derim inşallah gerek kalmazsüprizzzzz

kesinlikle çok yerinde bir konu bende kaç gündğür merkez araştırıyorum eşimde azosperm var ve microtese olcak şuan için kaan aydos ankara düşünüyoruz sizin önerilerinizi bekliyorum

böle konu açtığım için tşk canım.. bahçeci ve umutta yaptım ..maalesef olmadı. .yanlış anlaşılmasın kötülemek için söylemeden..hijyenik ve güleryüzlü,pozitif bir ekip..bende memorill düşünüyorum ..allahtan bir şey olmazsa haziran gibii..doktorumda semra kahraman diyorum.. tabiki rabbim nasip ederse olacak..inşallah herşeyin hayırlısı olur..

bende ilk deneme mi ist.medicana hastanesinde süha sönmeze yaptırdım.ama transferim gerçekleşmedi çünkü ohss send.oluşmuş(yani karında su toplaması) nedeni bende bilmiyorum pco 'lu olmama rapmen 300 gnolf le başlandı.ve e2 tahlili hiç ypılmadı yapılması gerekiyormuş.nese kızlar bende pek memnun kalmadım herkese hakkında hayırlısı olur...

burcucuğum teşk canım haklısın ne yapcağımızı kime güveneceğimizi bilmiyorum insanlar binbir umutla maddi manevi sıkıntılar çekerek o merkezlere gidiyorlar neden insanların umutlarıyla oynanıyor madem insanların bebek sahibi olmaları için kuruldular ozaman bu yolda ellerinden gelenin en iyisini yapmalılar allah bu yolda uğraş veren bebek hasretiyle yanıp tutuşan herkesin yardımcısı olsun ve herkesi iyi insanlarla iyi merkezlerle karşılaştırsın

bende ilk deneme mi ist.medicana hastanesinde süha sönmeze yaptırdım.ama transferim gerçekleşmedi çünkü ohss send.oluşmuş(yani karında su toplaması) nedeni bende bilmiyorum pco 'lu olmama rapmen 300 gnolf le başlandı.ve e2 tahlili hiç ypılmadı yapılması gerekiyormuş.nese kızlar bende pek memnun kalmadım herkese hakkında hayırlısı olur...

süha sönmeze hiç gitme derimm..yine de sen bilirsinn..

mrbalar bende böyle 1sene byunca hastane hastane gezdim.hiçbir dr u beğenmedim.hepsidrdu arkadaş gibi yaklaşan yoktu enson kendi drumla tanıştıım.emre beyle harika bi dr hemde arkadaş.onda denedim tuttu ancak bebeğim 2aylıkken karnımda öldü.kürtaj olmak zorunda kaldım ama drumdan okadr memnun kaldımki tekrar orda denicem kısmet olursa.emrebey gerçekten çok iyi bidr.beni kürtajdan sonra aradı nasılsın iyimisin diye.ve halada arıyo sağolsun kesinlikle tavsiye ederimkızlar

2. tedavim için merkez araştırıyorum umut tüp bebek merkezinde ve enver kurt'la istanbul cerrahi hastanesindede sami cengiz'le görüştüm ve bu iki yerden birinden tercihimi kullanacağım.şunu söyleyebilirimki bu 2 yerde kaliteli ilgili alakalı yerler bilginize...

yln80 canım erdem hastanesi hakkındaki fikrin için teşekkür ederim.bende ilk tüp bebek tedavisi için erdem hastanesini düşünüyordum.içimi rahatlattın canım.:1rolleyes::1rolleyes:
bebişinde hayırlı olsun :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: darısı tüm bebiş istiyenlerin başına:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hihoyyytarkadaşlar başka varmı erdem hastanesi hakkında bir fikri olan hihoyyyt

valla ben anadou saglık merkesınde oldum tedavımı daha sonuc almadım ayın 14 unde testtım olacak.
tum calısanlarından cok memnun kaldım. bılgılerı eksıksız ve anlayabılecegım sekılde ılettıler ve hep guleryuzluyduler.doktorumda aynı sekılde.hepsıne cok tesekkur ederım.herkese de tavsıye ederım..

arkadaslar kesınlıkle ve kesınlıkle KONYA EUROFERTIL derım ilk denememdi ve hamıleyım igilerı çok güzel doktorlarıda işinin ehlıler ve allahıma sükürler olsun hiç bi problemım yok kanama daha olmadı yumurta toplamada ve de transferde sonrasında çok süper bi yer helalınden kazanıyolar herkese tavsıye ederım allah hepsınden razı olsun

bende bursadaki arkadaşlara soranus tüp bebek merkezi diyorum 1. denemem ve sonuçlar süper

Back
X