Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba PLUM 12 arkadaşım bende ikinci tüp bebek denememi yaptıracağım ben çok araştırdım istatistiklere baktım umut tüpbebek merkezini düşünüydrum ama yinede kararsızım internette onların hakında çok yorum okudum fakat bir arkadaşım yinede o yazılanlara güvenme kendileride yazabilirler dedi bilmiyorum aklım karışık üstelik ben senin gibi istanbulda değilim oraya 12 saat uzaktayım çokiyi karar vermem lazım bu merkez hakkında bilgi edinirsen olumlu yada olumsuz bana da haber verirsen çok sevinirim ben birde alman hastanasini düşünüydrum ama oranın hakkında çok bilgim yok teşekkür ederim.
selam enver bey şifa hastanesinde canım ben umuda gidiyodum enver bey ayrılınca şifaya geçtim ama şuan beklemedeyim 1kaçay sonra 3.denememi yapıcam enver beye çok güveniyoruz ilgili mükemmel bir insan hakkımızda hayırlısı olsun 2010 da inş. hepimiz :CüvCüv: oluruzmerhaba nurten74 ben hala araştırıyorum kafam çok karıştı öyle bir yer istiyorum ki hem başarılı olsun ama bunun yanında benimle ilgilensin.Bu işin birde Laborotuvar kısmı var ve en önemlilerinden. Umut tüp bebeği eledim gözüküyor.Elememde ki sebepte oranın doktoru sanırım Enver Kurttu ama kadıköy Şifaya geçmiş diye duydum.Bu yüzden eski merkezim memorial ve Şifa üzerinde duruyorum.Şifa için özelliklede çocuk üstüne çok iyi derler. Tüp bebektede iyi olabileceğini düşünüyorum Allah doğru yer ve doğru doktorlarla karşılaştırsın hepimizi.Yakın bir zamanda mı düşünüyorsun Ben 2010 da şubat gibi falan tabi yeni bir aksilik çıkmazsa 2.denememi yapıcam.
selam enver bey şifa hastanesinde canım ben umuda gidiyodum enver bey ayrılınca şifaya geçtim ama şuan beklemedeyim 1kaçay sonra 3.denememi yapıcam enver beye çok güveniyoruz ilgili mükemmel bir insan hakkımızda hayırlısı olsun 2010 da inş. hepimiz :CüvCüv: oluruz
ben bir evlat sahibi olabilme yolunda 4 kez tüp bebek denemesi yaptım. ve şuan, doktor kurbanı olarak kayebttiğim zamanıma yanmaktayım. çektiğim maddi manevi acılara, yaşadığım hüsranlara yanmaktayım.
İlk doktorum açıklama yapmayan, hiç konuşmayan bir doktordu. ilk tüp denememde 1. kalitede embriyo transferi yapıldı ama negatif sonuçlanınca, ikinci kez onu tercih etmedim ve yeni deneme için tavsiye ile op. dr. Mehmet Ali Akman a gittim. Kendisi hastasıyla gayet ilgili, her telefonuma en fazla 15 dk. içinde dönen, her sorumu cevaplayan, samimi bir doktor oldu hep gözümüzde.....
selam badenur bazı doktorlar okadar guler yuzlu ve umut verici oluyorlarki yapmadıkları arastırmayı iste bu yolla kapatıyorlar kısacası gozumuzu boyle boyuyorlar.
ben iki defa tup bebek denedim anatoliada kendi doktorum beni oraya yonlendirdigi icin oraya gittigimde herhangi bir tahlil yapılmadı ilk tedavim negatifti ama okadar umut verici oldularki ikinciyide orda denemeye karar verdik ama malesef hicbir arastırma yapmaksızın birinci neden tutmadı diye dusunmeden bizi ikinci tedaviye aldılar
ilaclara bile tek bir tahlil yapılmaksızın oraya gitmeden basladım sonuc gene negatifti
neden arastırmıyosunuz diye sordugumda bana sadece biz isimizi biliyoruz yasın cok genc bu yuzden tutar dediler yasım 22ve toplanan yumurta sayısı 25 oldugu halde olgun yumurta sayım sadece 5kaldı ve geriye iki tane 4hucreli embriyo kaldı
bunlar yetmedi transfer sonrası bir tane olsun vitamin bile verilmedi ki zaten vitamin eksikligi varmı diyede hic bakılmadı iki denemem sonunda bi doktora gittim ve yapılan herseyi gosterdim vitamin eksikligi varmıs zaten tutunmayı yumurta kalitesini etkilermis yani daha tedaviye baslamadan vitamin almama gerekiyomus ayrıca yumurta rezervinin bu kadar dusuk olmasıda yasına gore cok kotu bununda detaylı arastırılması yapılmadan ikinci tedaviye asla baslanmazmıs
anatolia bana rahim kalınlıgımın ne kadar oldugunu bile soylemedi ikinci denemeden sonra asla arastıralım bile demediler iliskiyi kestiler simdi baska bi merkez aramaktayım ama onların sayesinde guvenim yok denecek kadar azaldı...