- Konu Sahibi biricik mericik
-
medicanadan memnunmuydun canım bende 29 mayıs hst yaptırdım 3.000 hastaneye verdim ama memnun kalmadım pozitif souç aldım ama 6 haftalık düşükle sonuçlendı
ben memorial hast. yaptırıyorum. kan alan kadın hariç tüm ekipten memnunum:) oldukça profosyenel bir ekip. Semra hanım dr um ama takıplerımı farklı dr yapıyor. Semra hanım bır kez vajınal muayene ettı. ama dosyaları kontrol edıp gereklı duzenlemelerı yaptırıyor. 1900eur+ilaçlar. ama çider üyelerine 1650 eur+ilaçlar. ilk denemem olacak. yarın yumurtalar toplanıyor. sonuc ne olur bılemıyorum
saol canım. benım solda 5 6 tane sagda 8 9 tane yumurta gelısmıs. yarın sabah toplanacak bakalım kaç tane cıkacak:)ben arastırırken en çok tavsıye edılenler semra kahraman yada mustafa bahçeci. benım kardesımde daha onceden semra hanımda dednedıgınden onu tercıh ettımcanım inşallah sonuç hayırlı olur ..canım kaç tane yumurtan toplanacak..bende semra hanım düşünüyorum. canım inşallah kaliteli yumurtaların olur sana tutunurlar hamiş haberini verrisin bizlere:1hug:
saol canım. benım solda 5 6 tane sagda 8 9 tane yumurta gelısmıs. yarın sabah toplanacak bakalım kaç tane cıkacak:)ben arastırırken en çok tavsıye edılenler semra kahraman yada mustafa bahçeci. benım kardesımde daha onceden semra hanımda dednedıgınden onu tercıh ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?