benim soltüpüm tıkalı hisrosalpinks görülmedi ama olma ihtimaline karşı doktorum yapalım kötü olmaz iyi oolur dedi. başka bi kadındoğumcu arkadaşımda riskleri çok fazla yapışıklık varsa bağırsak delinebilir tüpleri almak zorunda kalabiliriz önce bi kez daha denesek mi falan dedi siz neler yaşadınız sonuçne oldu? kafam çok karıştı
hemen konunun maduresi olaraktan yazayım canım..
İçini karartmıyim..Önce şunu söyleyeyim sana,kesinlikle bu işte ehil bir daktır bulmakla başla işe..Bulunduğun il yada çevresinde mutlaka sırf bu işe uzmanlaşmış bir daktır vardır..
ben artık aşılamalardan çıkmış ve yorulmuştum..Olsunda bitsin dedim tüpe geçmek için ve devlet hastanesinde yaptırdım..
Banada doktorlar ultrasonda hemde kaç doktor baktı sayamadım..Hastanede uzman asistan bissürü kişi de dolandım..Ultrason buzlu camın arkasıdır dedi doktorlar laporoskopi ile açalım zaten bir durum yoksa hidrosalpnksten bahsediyorum kaparız dediler..
Ben 1 gün öncesinden yattım hastaneye kabus gibiydi herşeyy..Daha baştan terslikler başlamıştı ve öyle de gitti Allahım beterinden korusun..
4 gün hastanede yattım birsürü komplikasyon yaşadım tabii benim gibi olan kimse yoktu millet 2 günde çıktı ama işte ben titizlendim ya herşey başıma geldi benim...
Neyse sol tüpüm hidrosalpnks yüzünden alındı..Bir sürü yapışıklık açıldı raporda öyle yazıyor..Sağ tüpümdende sıvı geçişi kapalı çıktım ameliyattan halbuki rahim filmimde her şey normaldi ama bu kısa sürede bile olabiliyormuş..
Sonra benim ameliyat sonrası yavaş yavaş kanamam oldu hastanedeyken kii adetin bitiminde yapılmıştı..Doktorlar olur dedii.Eve gönderdiler..Ve ben aşırı kanama ile hastaneye kaldırıldım acile..Acildeki doktor ciddi kanamanız var olmaması gerek dedi yarın gel test yapalım dedi..ben o ara
tüp bebek ünitesine gidip kendi doktorlarıma sorayım derken bu arada iki büklüm annemin kolunda dolanıyorum,olur yaa normal diyip yolladılar..
Neyysee sonra ay dönümü geldi ben adet olmadım koştur koştur hamileyim zannettim hastaneye gittim meğersem fsh tavan yapmış..
Pematüre menopoz teşhisi aldım..Yumurtalık rezervim yok denecek kadar az çıktı..Bunlar 1 ayda oldu..herşey ters düz oldu..Çok zorlandım ama şimdi artık çarelerini arıyorum..
Demem okiiii başını şişirdim benim problemlerimle ama kimi görsem önce nolur bitkisel deneyin mesela diyorum yada başka türlü yada en iyi doktoru bulun..Brokoli kürü var bunun için sanıyorum saraçoğlunda..Çünkü ben onunla konuşunca herhangi rahimi yumurtalıkları besleyen damarlardan birine zarar gelmişse tabii böyle olmuştur dendi..Nitekim ailemdede yok zaten..genetik bakıldı temiz çıktı..Rabbim böyle nasib etti ama sen tedbirini al sonra Rabbine emanet ol derim..
Hayırlı haberlerini almak dileğiyle..