Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tabii ki cooookkk saglikli degil kendine hormon veriyorsun bikere ama uzun vadede su zamana kadar belli bir hastaliga neden oldugu bulunamamis. Kimileri kanser iste rahim gogus kanseri vb diyorlar ama zaten kisirlik da buna benzer kanserlere yol acabiliyormay o nedenle ilaclar mi yoksa kisirlik mi sorun belli degil. Bebek acisindan da normal yolla gebe kalinan bebekten hicbir farki yok aslinda. Ama inan bana bu yola girerken insanlarin dusundugu en sin sey kendi sagliklari oluyor.
o karar senin. ben göze aldım. göze almak da değil aslında şu mesajını okuyuncaya kadar aklıma bile gelmedi... karar senin neyi nekdar istediğinle alakalı..
o karar senin. ben göze aldım. göze almak da değil aslında şu mesajını okuyuncaya kadar aklıma bile gelmedi... karar senin neyi nekdar istediğinle alakalı..