Berfin ne dedi doktorun merak ettim.seni[/QUOTE]Berfin04 ="berfin04, post: 43582230, member: 715753"]Ben de şimdi doktora geldim.bakalım ne diyecek
Yarin kan tahlili yap 10 gün sonra gel dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Berfin ne dedi doktorun merak ettim.seni[/QUOTE]Berfin04 ="berfin04, post: 43582230, member: 715753"]Ben de şimdi doktora geldim.bakalım ne diyecek
slm bende aranızda yeniyim bende 3 gun önce transferım yapıldı evde yatıyorumm benmde 4. denemem sonuç ne olur bilmiyorum ama daha önce 3 defa negatıfı gören bırı olarak yasadıklrnı anlıyorumKizlar ben araniza yeni katildim ve dun negatifimi aldim size sorum kacinci denemenizde pozitifi gordunuz morel olsun bana hala cok kotuyum ikinciyi deniyecegz sansim azaldmi
Insallahh bu defa pozitifi gorursun canim sorununuz neydi bizimki sperm azligislm bende aranızda yeniyim bende 3 gun önce transferım yapıldı evde yatıyorumm benmde 4. denemem sonuç ne olur bilmiyorum ama daha önce 3 defa negatıfı gören bırı olarak yasadıklrnı anlıyorum
Insallahh bu defa pozitifi gorursun canim sorununuz neydi bizimki sperm azligi
hem sperm azlığı hem ben pkoluyum çok yumurta üretiyorum ama kalitesı olmuyor. döllenme oranı çok yuksek oluyor ancak 2 3 gunden sonra embrıyolar cansızlaşıyor maalesef[ benim ebriyom 5.gundu 1.kalite cok iyi dediler cok umutlanmstm bendede hc bir sorun yoktu o kdarda dkkat ettm olmadi iste nasip degilmis insallah seninki olurda banada morel olursun
Folikasit iciyor musun? Yumurtanın kaltelu olmasını sağlarhem sperm azlığı hem ben pkoluyum çok yumurta üretiyorum ama kalitesı olmuyor. döllenme oranı çok yuksek oluyor ancak 2 3 gunden sonra embrıyolar cansızlaşıyor maalesef
Kizlar Merhaba benim 2 kese göründü. 5 haftalik misim. 7 haftada kalp atışı dinlemeye cagirdi doktorum[/QUO
Rabbim yavrularini sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah..Birde birsey sorucam sana ilk denemen mi?
Allah nasip edecekse illaki olur canm ben kendmi hic yormadim yine olmadi o yuzden icini rahat tut hersey kader kismetyatamadım resmen semt pazarına gittm gezdim dolaştım içim de rahat degil ama sanki yoruldum biraz umarım bi sakıncası olmaz
diğer 3 denememde daha cok dikkat etmiştim sanki olmadı bende allh nasip ederse olur diye düşünüyorum kısmet 23 kasm pazartesi öğrenicem sonucu sen nerde yapmıştn tedaviniAllah nasip edecekse illaki olur canm ben kendmi hic yormadim yine olmadi o yuzden icini rahat tut hersey kader kismet
Ben adana ankada tup bebek merkezi canim sen ?diğer 3 denememde daha cok dikkat etmiştim sanki olmadı bende allh nasip ederse olur diye düşünüyorum kısmet 23 kasm pazartesi öğrenicem sonucu sen nerde yapmıştn tedavini
ıstanbul bahcecı tup bebek merkeznde denedım çok pahalı bır merkez 20 bın tl harcadım cgh yapıldı bırde era testıBen adana ankada tup bebek merkezi canim sen ?
Biz ekstra hic bsey yaptirmadik acaba tutmadigi icin smdi isterlermi yarin doktorla gorusmeye gidecgzıstanbul bahcecı tup bebek merkeznde denedım çok pahalı bır merkez 20 bın tl harcadım cgh yapıldı bırde era testı
önce tutmama sebebıne bakarlar ama bırkac defa basarsz olmadan önermıyolar zaten tekrar aynı sekılde denemenı onerırler buyuk ıhtımal psikolojın nasıl bılmıyorum ama 6 ay gbı bır sure gecmeden ıkıncıye denemenı tavsıye etmem bıraz vucudun dınlensınBiz ekstra hic bsey yaptirmadik acaba tutmadigi icin smdi isterlermi yarin doktorla gorusmeye gidecgz
Piskolojim cok kotu hala aklima geldikce agliyorum iki ay ara vericez dediler ama dha belli degilönce tutmama sebebıne bakarlar ama bırkac defa basarsz olmadan önermıyolar zaten tekrar aynı sekılde denemenı onerırler buyuk ıhtımal psikolojın nasıl bılmıyorum ama 6 ay gbı bır sure gecmeden ıkıncıye denemenı tavsıye etmem bıraz vucudun dınlensın
tahmın edıyorum senı çok ıyı anlıyorum 3 defa aynı yıkımı yasadım ama kendını uzme bılıyorum çok zor ama demekkı henuz zamanı degıl senın ıçın allh hayrlısını hayrlı zamanda versın sen bu işe başkoyduysan emınım olacaktır bak benım 4. denemem ve okadar garıpkı dıger denemelermde yermde duramazadm bu surecte artık alıştım umursamıyorum napıyım herseye hazr olmaya calışıyorumPiskolojim cok kotu hala aklima geldikce agliyorum iki ay ara vericez dediler ama dha belli degil
Insallahh tutunur bebegin sana btun dualarim seninle bol bol rabbi hebli mines salihin diye tesbih cek rabbim bana salih evlat nasip eyle demek insallah mujdeli haberini aliriz burdatahmın edıyorum senı çok ıyı anlıyorum 3 defa aynı yıkımı yasadım ama kendını uzme bılıyorum çok zor ama demekkı henuz zamanı degıl senın ıçın allh hayrlısını hayrlı zamanda versın sen bu işe başkoyduysan emınım olacaktır bak benım 4. denemem ve okadar garıpkı dıger denemelermde yermde duramazadm bu surecte artık alıştım umursamıyorum napıyım herseye hazr olmaya calışıyorum
selam benmde 4. denemem bsnada tek embriyo verildi bugn 4. günüm erken kaçıncı gün test yapılırSelamün aleyküm arkadaslar
Benim üçüncü denemem 20 kasıma test yapılacak dua edin bana da cok korkuyorum. Tek embriyo ikinci gun konuldu. Test yaptım inanın bakmadan attım Rabbim tüm isteyen lere sağlıkla nasip etsin inşallah