Tüp bebek süreci ve rapor

Karantinus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2016
258
111
103
Eşim azospermi
Tedaviye başlayacağız fakat rapor almamız gerekiyor ilaçlar için, çok başındayız sürecede hakim değilim raporu nereden nasıl çıkartabiliyoruz?
şuan bir problem var rapor verilmiyor dedi doktorumuz
Devlette hangi bölüme gitmemiz lazım bu süreç için, endokrin bakıyormuş rapor için fakat asla randevu yok kimisi diyor tüp bebek bölümüne gidin ama nasıl gidicem hangi bölüm sevk ediyor ?
bilen başından geçen yardımcı olursa çok sevinirim dediğim gibi çok başındayız sürecin her yer bilgi kirliliği ve benim net bir bilgim yok ne nasıl oluyor diye ama sanırım bu gidişle iyi bir psikiyatriyle başlamak zorunda kalıcam bu tedaviye çünkü çıldırıyorum.. 🥹

Eşim azospermi
Tedaviye başlayacağız fakat rapor almamız gerekiyor ilaçlar için, çok başındayız sürecede hakim değilim raporu nereden nasıl çıkartabiliyoruz?
Devlette hangi bölüme gitmemiz lazım bu süreç için, endokrin bakıyormuş rapor için fakat asla randevu yok kimisi diyor tüp bebek bölümüne gidin ama nasıl gidicem hangi bölüm sevk ediyor ?
bilen başından geçen yardımcı olursa çok sevinirim dediğim gibi çok başındayız sürecin her yer bilgi kirliliği ve benim net bir bilgim yok ne nasıl oluyor diye ama sanırım bu gidişle iyi bir psikiyatriyle başlamak zorunda kalıcam bu tedaviye çünkü çıldırıyorum.. 🥹
Sevke felan gerek yok direk tup bebek merkezine gidin esinizin durumunu soyleyin size hemen randevu olusturacaktir sabah erken saatte gidin 8 veya 8.30 gibi

Eşim azospermi
Bana infertilite bölümüne gitmem söylendi bi arkadaşım çalışıyor hastanede. Ama başka nerelere gidiliyor bilmiyorum. Bu ayın sonuna randevu alıcam

Tüp bebek için doktorun yazdıgı iki ilacı bulamıyorum. Türkiye de stok yok deniliyor. Meriofert ve cetrotide bulan varsa nerde buldıgu ile ilgili bana mesaj atabilir mi?

Tüp bebek için doktorun yazdıgı iki ilacı bulamıyorum. Türkiye de stok yok deniliyor. Meriofert ve cetrotide bulan varsa nerde buldıgu ile ilgili bana mesaj atabilir mi?
Raporu nasıl çıkarttınız ? Telegram gruplarına bakabilirsin yönlendiriyorlar ilaçlar için evet stok sorunu var maalesef

Cetrotide zaten yok artik nerdeyse onun muadili olan oxotide yazmisti bana doktorum ama oda yok suan piyasada ilac firmasini bile aradik biz subatta gelicek dediler.suan var olanlar eczanelerin elinde kalanlar iste. eczanelere hep numara biraktik sonra 2 adet bi tanesi bulmustu.ama doktoruma bulamadim dedigimde yapcak bisey yok demisti.bu ilac yumurta toplamadan sonra yapiliyomus bizim konforumuz icinmis yumurta buyutme ignelerinin yan etkilerini bastirma amaciyla.yani bulamazsan bikac gun karin sisligi gaz sancasi ve gogus hassasiyeti yasicaksin ama biraz fazla olucak yatip kendini sicak tutarsan atlatirsin diye dusunuyorum.
Meriofert dedigin yumurta buyutme ignesiyse onunda muadili GONAL alabilirsin o heryerde var

Endokrine gittik testesteron normal gözüküyor evet azospermisiniz ama bu değer normalken rapor veremem diyor .. çıldırmamak mümkün değil ya bir değeremi kaldı benim şansım yani ?

Bende yeni recete yazdirdim süremiz dolarsa recete icin napmamiz lazim ilaclari bende bulamiyorum

Endokrine gittik testesteron normal gözüküyor evet azospermisiniz ama bu değer normalken rapor veremem diyor .. çıldırmamak mümkün değil ya bir değeremi kaldı benim şansım yani ?
Bizim raporumuz onceden vardi yani raporumuz olduğu halde endokrin doktoru ilaclarimizi yazmadi

kızlar ben şehir hastenesine gidiyorum ama tüp bebek dosyam açıldı herşey tamamlandı iğne isimlerinide verdi oxotide cetrotide ama bana rapordan falan bahsetmediler hiç yada kurula heyete çıktın çıkcan gibi bişey denilmedi ama bundan 1 2 ay önce kurula çıkacak dosyan genetik testinde sonuçlansın zaten kuruldan geçersin amh düşük demişlerdi bugün sonucu götürdüm benim doktor yoktu orda başkası vardı o aldı sonucu dosyama koydu adetin 2.günü gel dedi bu kadar rapor verilmedi ilaçları bulmaya çalışıyorum 1 tane buldum ama normal parayla aldım nasıl oluyor bu süreç bilen varmı yardımcı olurmusunuz

Bende devlette yaptırıyorum ilaçlara başlayalı 5 gün oldu. Benim tüpler tıkalı olduğu için rapor hakkın var dediler. Ama daha çıkmadı. Belgelerin hepsini yaptırıp verdim. Sonra da çıkıyormuş rapor. İlaçları parayla alıyorsun sonra raporu götürünce kalanı veriyorlarmış.

Back
X