Hadi inşallah burdan güzel haberlerini alırız.Normalde gonalf tek yapılıyor. Ama bugün kan tahlili sonucumda fsh normaldi. Dr oyüzden biraz daha fsh ilacı yapabiliriz dedi. Şansımızı artırırız dedi oyüzden menopur ekledi. Cumartesi yine tahlil yapıcak. Bugün olgun 4yumurtam oldugunu söyledi
Ben gonalf 225 yapıyorum. Belki en baştan dozum az olduğu için ekledi bilemiyorumkiBen sadece gonalf 300lük yaptım bugün acaba ben mi eksik yapıyorum dedim
Amin aminnn. Allah isteyen herkese nasip etsin. Siz şuan hangi aşamadasınız?Hadi inşallah burdan güzel haberlerini alırız.
Ben bugün ilk iğnemi yaptım belirli günlerde kontrole gideceğim ilaçları alıp dolapta sakladım. Yumurta toplama işleminden aonra Rahim dinlendirecek galiba sizdede öyle olacak mı?Amin aminnn. Allah isteyen herkese nasip etsin. Siz şuan hangi aşamadasınız?
Merhaba bu testleri istesek tedaviye baslamadan önce yapmıyorlar mibenim sebepsiz su an genetik test sonucu ne gelir bilemiyrz.2 embriyo tutmadi ilk denemede
Düşük hikayen olmadığı zaman yapmıyorlar ben 3 düşükten sonra yaptım. Tabi özelde istersen yaptırırsın maliyetli birazMerhaba bu testleri istesek tedaviye baslamadan önce yapmıyorlar mi
Zira ben istemeyi düşünüyorum tutmayip sonrasında araştırılması çok saçma geliyor
Merhaba canım benim eşimin testinde de bir kaç tane spermi çıktı morfoloji yada hareket falan bakilamamis 15 gündür promen k kullanıyor. Bende iğne yapıyorum şuan bi haftalik sürecim kaldı sonra yumurta toplama olucak sizin nasıl geçti ne kullandınız sperm sayısı için. Transfer yapildimi sizeTabiki de haklısınız. Tüp bebek yaptırma şansımızın olmasına şükretmemiz lazım. Biz 2-3ay önce öğrendik durumu. Ve eşimin 2sperm testinde sadece 2-3ADET hareketsiz sperm çıkıyordu. 1aylık tedaviye başladık ve hergün Allahım nolur 1tane hareketli sperm çıksın da tüp bebek şansımız olsun diye dua ettim. Hamdolsun geçen haftakı testte toplam 28milyon sperm çıktı ve 4milyon 800bini hareketli
Yok bizde eger bir sorun çıkmazsa taze transfer olucak. Ben türkiyede yaşamıyorum tüp bebek için burdayım işten izin aldım oyüzden fazla zamanım da yok zatenBen bugün ilk iğnemi yaptım belirli günlerde kontrole gideceğim ilaçları alıp dolapta sakladım. Yumurta toplama işleminden aonra Rahim dinlendirecek galiba sizdede öyle olacak mı?
Sizde spermin az çıkma nedeni bulundumu? Hormonlar, prostatit falan hepsine bakıldımı? Benim eşim tedaviyi türkiyede olmadı. Azerbaycanda tedavi gördü. 1ay haftada 2kez olmakla iğne yaptılar hormon içerikli birşeydi. 2tane de ilaç kullandı. Bir tanesi kan akışını falan hızlandırmak içindi spermler rahat hareket etsin diye. Diğerini hatırlamıyorum ya. Açıkçası biz böyle güzel sonuç beklemiyordum hatta doktorumuz dediki bu tedaviler 72günde sonuç verir(spermler o sürede yenileniyormuş) çok umut bağlamayın dedi. Bu sonucu görünce acaba 2ayda devam etsek normal yolla olurmuydu diye düşündük ama artık türkiyedeydik ve gelmişken tüp bebeği deniyelim dedikMerhaba canım benim eşimin testinde de bir kaç tane spermi çıktı morfoloji yada hareket falan bakilamamis 15 gündür promen k kullanıyor. Bende iğne yapıyorum şuan bi haftalik sürecim kaldı sonra yumurta toplama olucak sizin nasıl geçti ne kullandınız sperm sayısı için. Transfer yapildimi size
Hormonlara bakıldı normal denildi bu genetik kromozom bozukluğuylla alakali olabileceğini soylediler. İlaç iğne de vermek istemedi az da olsa sperm var iğneler kimine iyi gelir kiminde olanı da zarar verir dedi Dr o yüzden promenk verdi sadece önümüzdeki hafta gorucez etki ettimi etmedi mi eğer faydası olmamışsa mikrotese yapılacak inşallah gerek kalmaz. Sizin adınıza çok sevindim umarım güzel haberlerinizi alırızSizde spermin az çıkma nedeni bulundumu? Hormonlar, prostatit falan hepsine bakıldımı? Benim eşim tedaviyi türkiyede olmadı. Azerbaycanda tedavi gördü. 1ay haftada 2kez olmakla iğne yaptılar hormon içerikli birşeydi. 2tane de ilaç kullandı. Bir tanesi kan akışını falan hızlandırmak içindi spermler rahat hareket etsin diye. Diğerini hatırlamıyorum ya. Açıkçası biz böyle güzel sonuç beklemiyordum hatta doktorumuz dediki bu tedaviler 72günde sonuç verir(spermler o sürede yenileniyormuş) çok umut bağlamayın dedi. Bu sonucu görünce acaba 2ayda devam etsek normal yolla olurmuydu diye düşündük ama artık türkiyedeydik ve gelmişken tüp bebeği deniyelim dedik
İnşallah faydası olmuştur. Bizde mikrotese düşünerek başlamıştık tüp bebeğe. İnşallah sizde de bizim durum gibi olur. Peki genetik test yaptırdınızmı? Biz genetik test yaptırmadık ama embriyoları genetiğe göndereceğiz yani doktorumuz öyle uygun gördüHormonlara bakıldı normal denildi bu genetik kromozom bozukluğuylla alakali olabileceğini soylediler. İlaç iğne de vermek istemedi az da olsa sperm var iğneler kimine iyi gelir kiminde olanı da zarar verir dedi Dr o yüzden promenk verdi sadece önümüzdeki hafta gorucez etki ettimi etmedi mi eğer faydası olmamışsa mikrotese yapılacak inşallah gerek kalmaz. Sizin adınıza çok sevindim umarım güzel haberlerinizi alırız
İnşallahİnşallah faydası olmuştur. Bizde mikrotese düşünerek başlamıştık tüp bebeğe. İnşallah sizde de bizim durum gibi olur. Peki genetik test yaptırdınızmı? Biz genetik test yaptırmadık ama embriyoları genetiğe göndereceğiz yani doktorumuz öyle uygun gördü
Merhaba canim bende kendi tup bebek hikayemi anlatayim sanaMerhabalar bugün 1 senedir bebek sahibi olamadığımiz icin gittigim doktordan tahliller sonucu amh degerimin 1 in altinda oldugundan tüp bebek olayina yönlendirildim nasil ilerleyecek bu süreç bilenler yaptiranlar bi anlatsin nolur calisiyorum bi markette calisirken olurmu kac gün sürecek sonrasi normal gebelik gibimi olacak kafamda deli sorular ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?