Tüp bebek tedavi süresince hastaneye gitme sayısı

kafabirmilyon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
65
23
3
31
Merhabalar. Ben de birçoğunuz gibi bu sürece yeni başlamak üzereyim. Çalışırken işten izin almam biraz problem olabiliyor. İğnelere başladıktan sonra ve transfer aşamasına kadar ne sıklıkla kontrole gittiniz bunu öğrenebilir miyim. Kaç günde bir ve her gidişte ne yapılıyor? aşamaları neler? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden

Hayırlısı olsun öncelikle, çalışırken insan hem hastane hem iş istemsizce stres olabiliyorsun, ilk basladıgınızda ignelere ilk gün sonraki 5.gun tekrar cagırıyorlar.
Sonrasında 3gün de bir kontrol.
Sonrasında 2günde bir cagırlar.
Genelde 10-13.gunlerde toplama olur gercı herkesin farklı olabilir, ilk denemem de 13.gun toplandı ıkıncı denemede 9.gün. Vücudun ignelere verdiği tepkiye göre degısır toplama suresi.
4-5kez gitmen gerekebilir, transfer olursanız mutlaka rapor alın

Gerçekten öyle iş yerinin tepkisi de zaten moral bozucu olabiliyor maalesef. Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Merak ettim sizin serüveniniz nedir. Sonu güzeldir inşallah.

Gerçekten öyle iş yerinin tepkisi de zaten moral bozucu olabiliyor maalesef. Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Merak ettim sizin serüveniniz nedir. Sonu güzeldir inşallah.
İlk denemem de döllenme olmadı, kontrol olurken hastane ordan iş baya yorucu stresli oluyor olduda zaten. Ve bes ay sonra İkincide havuz yaptık su an dondurulmuş var tedaviye gidip gelirken işe gitmedim korona vardı zaten kımseye de söylemedim. Bu ay tekrar denıcem ama kontrol için izin alıp gidip gelırım ama transfere yıllık ıznimi kullanıcam. Calısmanında ayrı stresi var yetkiline söyle ama biraz şüphecıyım sanırım dedikodu olur die acıkca söylemem yıne

Zamanında ben de böyle bir konu açmıştım. Hemen hemen 2 günde bir gidiyordum hastaneye. Yumurta toplamaya yakın 3 gün üst üste gittim. Benim isyerimde pek memnun değildi durumdan. "Yapabileceğim birşey yok bebeğime kavuşmak için bunları yapmak zorundayım. Siz normal yolla evlat sahibi olmuşsunuz belki yalan gelebilir hastaneye gidislerim eğer etrafinizda tüp bebek tedavisi gören birileri varsa gidin sorun" demiştim en son.

İşte aynı durumdayız bende sırf o yüzden söylemiyorum insanların ağzı torba değil büzülmüyor İnşallah hayırlı sonuç alırsınız bu sefer isteyen herkes iyi sonuçlar alsın inşallah

Anladımm demek ki sık sık gideceğim günler olacak. İnsanlar çok anlayışsız işleri yürüsün de onların nasıl yürürse yürüsün. Teşekkür ederim fikir verdiğiniz için :)

Anladımm demek ki sık sık gideceğim günler olacak. İnsanlar çok anlayışsız işleri yürüsün de onların nasıl yürürse yürüsün. Teşekkür ederim fikir verdiğiniz için :)
Allah yardımcın olsun canım hastaneden ise döndüğünde o suratları görmek can sıkıcı

canım ben bahçecide tedavi oluyorum doktorum ilk muayeneden sonra yumurta toplamaya kadar beni 4 defa kontrole çağırdı doktorum.

Allah yardımcın olsun canım hastaneden ise döndüğünde o suratları görmek can sıkıcı
o suratlar yok mu birde büzerek konuşurlar ' hııı öylemi ' ' anladım peki ' felan daha bugün dedim ptesi hastaneye kan vermeye gidebilirim belki gelirim belki gelemem felan diye surat mahkeme duvarı gibi oldu hee dedim cumada gidicem bilginiz olsun sesi çıkmadı suratsızlığından

Biz bayılıyoruz gidip kan vermeye oramizi buramizi kurcalatmaya

Bende ilk kez 28 mayis da basladim gitmeye benim doktorum ortalama 5 6 gunde bir cagiriyor. Bilerek yazın başlıyorum işten izin almak etmek zor olur diye. Size de basarilar diliyorum Allah yardimciniz olsun

Kim ne derse desin bir kulağından girip ötekinden çıksın insanları memnun etmek hele ki işverenleri memnun etmek imkansız sonuca odaklan Yavrularımıza giden bir yol bu Rabbim meleğini isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Mahkeme duvarı tam oturdu bu cümleye peki her gidişinizde rapor mu alıyorsunuz senelik izin falan mı?

Gerçekten öyle moral bozmak istemiyorum hele ki bu süreçte zaten kafamız bir çok şeyle meşgul. Amin isteyen herkese nasip olur inşallah.

Bende ilk kez 28 mayis da basladim gitmeye benim doktorum ortalama 5 6 gunde bir cagiriyor. Bilerek yazın başlıyorum işten izin almak etmek zor olur diye. Size de basarilar diliyorum Allah yardimciniz olsun

Ay sizinde çok yeniymiş inşallah güzel sonuç alırsınız. Biz şuanda testleri tamamlama aşamasındayız. Sanırım bir kaç haftaya başlamış oluruz inşallah. Adet döneminde mi başlanıyor yada adetin kaçıncı günün de bu konuyuda bilmiyorum.

canım ben bahçecide tedavi oluyorum doktorum ilk muayeneden sonra yumurta toplamaya kadar beni 4 defa kontrole çağırdı doktorum.

Kontrole çağırma aşaması iğneleri olduğumuz dönemde mi oluyor iğneler biter bitmez mi yumurta toplanıyor. Süreçle alakalı çok fazla bilgim yok. Sanırım iğneler yumurtaları geliştirmek için kontrolde de yumurtalar ne kadar hızla gelişiyor ona mı bakılıyor tahminim bu yönde

Adetin 2. Veya 3. Gunu basliyorlar.
Ben 3. Gun baslamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…