- Konu Sahibi kafabirmilyon
Mahkeme duvarı tam oturdu bu cümleyepeki her gidişinizde rapor mu alıyorsunuz senelik izin falan mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mahkeme duvarı tam oturdu bu cümleyepeki her gidişinizde rapor mu alıyorsunuz senelik izin falan mı?
Ben gittiğimde tam gün sürüyordu siz sansliymissiniz. Sabahtan kan ver ultrasona gir öğleden sonra kan sonuçları çıksın ilaçların dozu hakkında konuş akşam 4 gibi eve dön. Ben de hep böyleydi.sabahtan gidip öğlene dönüyorum o zaman izinden düşmüyorlar rapor alsam maaşımdan kesiyorlar sıkıntılı bi yer anlicağın
![]()
Ay canım bendede öyleydi 2.30da ilaçlar açıklanıyordu bide hastane anadolu yakasında ben avrupa yakasında çalışıyorum 3.30 4 gibi işte oluyordum sırf iznim gitmesin diyeBen gittiğimde tam gün sürüyordu siz sansliymissiniz. Sabahtan kan ver ultrasona gir öğleden sonra kan sonuçları çıksın ilaçların dozu hakkında konuş akşam 4 gibi eve dön. Ben de hep böyleydi.
Ay canım bendede öyleydi 2.30da ilaçlar açıklanıyordu bide hastane anadolu yakasında ben avrupa yakasında çalışıyorum 3.30 4 gibi işte oluyordum sırf iznim gitmesin diyebirde 2 günde 1 gidiyorum
Meraba tabiki sorun bildiğim ne varsa yardımcı olmaya çalışırımMerhaba alakasız olacak ama sizin tüp bebeği Zeynep Kamil hastanesinde denediğinizi okyunca yazmak istedim. ben de 2 aşılama denedim orada tutmadı, şimdi tüp denemek istiyorum da, hem maliyeti rapor ile ne oluyor hem de ilk olarak nasıl gitmem gerekiyor randevulu mu randevu almadan mı, yardımcı olabilir misiniz tecrübeli olarak :) Bir de memnun musunuz?
Çok teşekkür ederim cevap için, ben de ilkini bir orada deneyeyim diyorum da bakalım, peki ilk randevu infertilite bölümünden mi alınması gerekiyor acaba yoksa normal kadın doğumdan mı alıyorum onlar mı yönlendiriyor?Meraba tabiki sorun bildiğim ne varsa yardımcı olmaya çalışırımbeni kadın doğum doktoru yönlendirmişti fsh yüksek çıkınca eskiden randevu almadan başlanıyordu size bir evrak listesi veriyorlardı adetin 2-3 ve 4 günü gidip kan tahlili verip ultrasonla bakılıyordu şansa bırakmayın derim adetliyken randevu almaya çalışın az çok tarihi tahmin edebiliyorsanız direk bankoda söylersiniz ona göre işlem yaparlar. Raporlu olunca ilaçlarda baya düşüş oldu fiyatı transfer içinde 900 lira ödedik ama memnuniyet mi tabiki asla
benim ilki tutmadı orda şimdi tekrar rapor yenileyip özelde yaptırıcam tabiki memnun olup tutanlar var birazda şans işi bizimki
Yok sizde sorun var diye aşılama olmuş ya ya aşılama bölümüne danışın onlar yönlendirsin yada direk tüp bebekten alın oraya danışın. Bende sorun olduğunu bilmediğim için normal kadın doğuma gitmiştim meğer erken menopozmuşum ondan çocuğum olmuyormuş öylede tüp bebeğe başladım. Tabiki ilki deneyin orda umarım şans sizinle olur güzel haber alırızÇok teşekkür ederim cevap için, ben de ilkini bir orada deneyeyim diyorum da bakalım, peki ilk randevu infertilite bölümünden mi alınması gerekiyor acaba yoksa normal kadın doğumdan mı alıyorum onlar mı yönlendiriyor?
Teşekkür ederim, tüp bebekten alayım ben o halde, umarım hepimiz güzel haber veririz, dediğiniz gibi şans bizimle olsun inşallahhYok sizde sorun var diye aşılama olmuş ya ya aşılama bölümüne danışın onlar yönlendirsin yada direk tüp bebekten alın oraya danışın. Bende sorun olduğunu bilmediğim için normal kadın doğuma gitmiştim meğer erken menopozmuşum ondan çocuğum olmuyormuş öylede tüp bebeğe başladım. Tabiki ilki deneyin orda umarım şans sizinle olur güzel haber alırız![]()
Ayyy Allah kolaylık versin canım. Gene ben küçük yerde yaşıyorum her gün o trafik çekilir miAy canım bendede öyleydi 2.30da ilaçlar açıklanıyordu bide hastane anadolu yakasında ben avrupa yakasında çalışıyorum 3.30 4 gibi işte oluyordum sırf iznim gitmesin diyebirde 2 günde 1 gidiyorum
Valla öyle çekilmezde bebik için her yola katlanıyoruz ama devlet uygun olur diye gitmiştim ama yol parası bizi mahfetmiştiAyyy Allah kolaylık versin canım. Gene ben küçük yerde yaşıyorum her gün o trafik çekilir mi![]()
Amin inşallahTeşekkür ederim, tüp bebekten alayım ben o halde, umarım hepimiz güzel haber veririz, dediğiniz gibi şans bizimle olsun inşallahh![]()
Ahhh kiyamam sanaaa ben inşallah gelcek bebeginValla öyle çekilmezde bebik için her yola katlanıyoruz ama devlet uygun olur diye gitmiştim ama yol parası bizi mahfetmişti![]()
aminn canım inşallah hepimiz o mutluluğu yaşarızzAhhh kiyamam sanaaa ben inşallah gelcek bebegin ❤
Adetin 2. Veya 3. Gunu basliyorlar.
Ben 3. Gun baslamistim